Jump to content

Bun Venit

Vă urăm un călduros bun venit alături Te așteptăm cu un topic de prezentare, fă-te cunoscut în rândul utilizatorilor !

Garfield

Overwatch
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Garfield last won the day on June 5

Garfield had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. RoyaL^ aka Sharky, iti lipseste poza verde. Ai fost destul de mult timp cu noi pe ts ca sa stii cum functioneaza pluginul. Faptul ca ai ales sa ramai cu un cs care nu face poza verde sau sa stai cu cod, a fost alegerea ta. Alegerea adminului a fost sa iti faca poze si in prisma faptului ca poza verde iti lipseste sa iti dea ban. Banul ramane. T/C.
 2. Adminul in cauza, daca ti-a facut poze, le-a facut cu un scop dupa ce probabil s-a si uitat pe tine. Tu din vari motive ce nu tin de server, nu ai oferit ceea ce ti s-a cerut. Banul ramane. T/C.
 3. Salut. 2 poze nenumerotate, lipsa poza verde. Anti-ss clar. Mai frumos este ca adminii nu cunosc pluginul de facut poze si spun curat, chit ca nu este. Adminii care au nelamuriri de cum merge pluginul, 3 poze normale+cea verde. In total 4. Daca sunt alte nelamuriri, pe ts. Banul ramane. T/C.
 4. Nothing, in mod normal, indiferent de grad sau nu doar o schimbare/adaugare tag e free, din partea casei. Tinand cont de faptul ca deja ai schimbat mai multe, o sa am rugamintea sa il contactezi pe @XxSeniorXx. Multumesc. T/C.
 5. Din cate vad, lipsesc inca 3 poze pe langa aceea care ai postat-o.
 6. Dovada cu ce iti scrie in consola cand incerci sa te conectezi ?
 7. S-a discutat pe Ts si s-a rezolvat. Se poate da T/C.
 8. Nick cs : Steam ID : Motiv ban : Dovada : Data si ora : *HINT : Orice admin are obligatia de a face un ban-list pe aceasta sectiune. Adminul care nu va avea ban-list va fi tras la raspundere.
 9. Nick cs : Steam ID : Adminul care v-a banat : Motiv ban : Dovada (F12 sau snapshot in consola) : *HINT : Daca a-ti primit ban 2h, nu faceti cerere de unban! Aceasta sectiune este strict pentru cei care au ban 24h+ ! Daca cererea dumneavoastra nu respecta modelul dat, o sa fie inchisa !
 10. Nume : Nick cs : Varsta : Motiv pentru cerere admin : Experienta : SteamID : *HINT : Odata cu acceptarea cererii, ve-ti porni de la gradul de ADMIN-MIX , iar dupa aceea ve-ti avansa in functie de activitatea voastra !
 11. ====================================================================== Nick: SteamID: Motiv: Dovada: Admin: ====================================================================== Nume: mitsuki SteamID: STEAM_0:1:503242767 Motiv: Drop.wg Dovada: - Admin: XxSeniorXx =================================== Nick: Moldo1/z1LLa^_^ SteamID: STEAM_0:0:582847282 Motiv: drop demo Dovada: https://imgur.com/a/jsO1P6Z Admin: Mid =================================== Nick: Hacker SteamID: STEAM_0:0:530515147 Motiv: INTERZIS - DauHD Dovada
 12. Poza needitata. Lasa ip, steamd id. Spor.
 13. O sa am rugamintea sa pui poza originala intr-o arhiva, iar arhiva sa o urci pe un site gen Zippyshare.com, si sa dai link-ul aici. Mersi.
×
×
 • Create New...