Jump to content

Bun Venit

Vă urăm un călduros bun venit alături Te așteptăm cu un topic de prezentare, fă-te cunoscut în rândul utilizatorilor !

SabinDoarUnu

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. NICK: Stai cuminte Fecioara mea PREZENT DA/NU: Sper sa da MOTIV IN CAZUL IN CARE NU AI SA FII PREZENT: o sa fiu la munca, dar ma mulez pe voi.
 2. nu mai fiti obraznici...ca e tovarasul tau...si a intrat a doua oara cu alt nume, dupa ce i-am cerut wg....si imediat te-ai bag tu...ca te ocupi tu...ceea ce nu ai facut..ca de..este tovarasul tau:)) si daca e vb de respect...tu m-ai amenintat ca imi faci reclamatie, baiat....calemaza-te putin. Asuma-ti ca ai gresit si gata, nu incerca sa imi explici aberatii, ca de unde am eu gradu, ca am crescut de la admin, ca nu stiu ce....o dai pe tovarasii pe server si nu este ok:) Si crew....am scris pe y@ deci se vedea 😄 nu incercati sa o dati cu mine, "copilasi".
 3. Nickname: Ip-ul/SteamId-ul dumneavoastra: STEAM_0:1:571645316 Numele adminului reclamat : Lik3 a Bunny Motivul reclamatiei : Lumea ne cerea sa ii facem WG lui 1,2,3, for si nimeni nu facea nimic, apoi i-am cerut eu, dar iesise intre timp. Dupa imi zice mie bunny ca imi face reclamatie, ca de ce m-am bagat eu ca il cunaoste el, ca eu nu stiu cine este, si cica "se ocupa el" Dovada(obligatorie) : https://imgur.com/a/kQ4lzE3 Enjoy!
 4. Nume:Stai cuminte Fecioara mea Tag-ul dorit: UnOM Alte mentiuni: nu avem
 5. Daca esti pregatit si mental...aia e, de la mine ai PRO
 6. nu stiu ce sa zic, joci bine, si nu te-am prea vazut in conflincte, dar totusi ai 15 ani, si joci din 2015, adica de la 9 ani...cs...Cam greu de crezut, ba chiar ai fost si admin 3 ani...cam micut pentru o functie de admin. Momentan CONTRA din partea mea, fii mai activ, si voteaza srv si poate ne mai gandim:D Respect
×
×
 • Create New...