Jump to content

Andrei.

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

553 profile views

Andrei.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

  1. Dupa cum scrie si in titlu, acesta este un topic-sondaj, unde trebuie sa selectati ce Browser folositi pe pc-ul dvs. In sondaj sunt prezente urmatoarele functii: Internet explorer Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge Avast Browser *in cazul in care nu folositi nici unul dintre browserele de mai sus, puteti selecta "altele".
  2. Viteza de scriere si citire este de pana la 2000 MB/s. Acest lucru face ca modelul SE900G sa fie de 25 de ori mai rapid decat un hard disk extern standard. De exemplu, utilizatorii pot transfera un film 4K de 10 GB in doar zece secunde. SE900G este disponibil cu o varietate de capacitati de stocare (512 GB/1 TB/2 TB) fiind potrivit pentru creatorii de continut pentru a stoca si transfera fisiere mari sau pentru ca gamerii sa isi stocheze jocurile de consola suplimentare. Noul SE900G este compatibil cu toate sistemele de operare importante, inclusiv Android, macOS si Windows. Utilizatorii se pot bucura de videoclipuri, fotografii, muzica si multe altele in orice moment si le pot partaja cu usurinta prin intermediul SE900G pe majoritatea dispozitivelor.
  3. [MODEL] Ce problema aveti: Descriere: Alte precizari: [REGULAMENT] Atunci când deschideți un nou topic în vederea soluționării problemei, încercați să oferiți cât mai multe informații. Cine postează în topic-uri sunt rugați să abordeze cu seriozitate respectiva întrebare sau problemă. Evitați posturile de genul: "Îmi pare rău, nu știu" (Nu postati daca nu știți) sau "ai facut topicul degeaba", deoarece sunt considerate post-hunt și veți fi sancționați. Titlul topicului trebuie să fie sub forma: "[Problemă] Nume", exemplu: "[Asistenta] Andrei". Dacă soluționati singuri sau cu ajutorul unui membru întrebarea sau problema, sunteți rugați să precizați rezolvarea în topic. Dacă în 3 zile autorul topicului sau altcineva nu a mai postat, topicul va fi închis de unul dintre moderatorii categoriei. Pentru orice întrebare despre un telefon, calculator, laptop sau orice problemă aveți legată de acestea, vă rugăm să completați modelul de aici și să fiți cât mai clari posibil, acest lucru ajutându-vă să primiți un răspuns cât mai rapid.
  4. Tzanca Uraganu' ❌ Nikolas - Zeita din Olimp
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines