Jump to content

Bun Venit

Vă urăm un călduros bun venit alături Te așteptăm cu un topic de prezentare, fă-te cunoscut în rândul utilizatorilor !

Akze

Server Managers
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Akze last won the day on February 15

Akze had the most liked content!

Community Reputation

30 Excellent

1 Follower

About Akze

 • Rank
  Detinator NORD.ELDERS.RO

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. LOCKED. Sa ii scoata cineva banul. EN : Dont worry, I'm a veteran HNS/KZ player and i know about the type of " run " you make, which is all normal/fine. An admin will unban you shortly ( I'm not home right now so I can't ). if you have other questions feel free to pm me. My apologies for this type of issue. Have a nice day.
 2. Bun, hai sa va lamuresc eu cum sta cu hartile si playerii. In primul rand, mapele default din orice CS ( si anume storm,prodigy,cbble,survivor/cs_747/airstrip/chateau ) sunt harti la fel de stupide precum alte harti noname sau harti vechi precum buzzkill/snow/iceworld/pool_day/etc. In al 2-lea rand, hartile nou adaugate nu prea sunt jucate pentru ca sunt noi, si unii stau sa descarce mapa ( si nu sunt multi ce accepta asta, iar problema asta duce la scaderea playerilor, ceea ce duce la punerea mapei de_dust2 iar. In al 3-lea rand, voi ca admini trebuie sa stiti ce mape su
 3. Spor la joc. Din ce am auzit, poti intra deja pe server, deci.....Have fun ! T/C.
 4. Se va discuta despre asta si vom vedea ce iese. Mai astept cateva pareri, topicul va fi inchis de mine maine seara, rog sa nu se bage nimeni.
 5. Ai luat cs-ul pe care Tomo ti l-a pus, sau nu? Daca da, astept poza aici, altfel ramai cu ban.
 6. @ninjalau Asteptam adminul sa vedem ce are de spus. Pana la aparitia ( sau nu ) a dovezii, va rog frumos evitati SPAM-ul si off-topicul.
 7. Se vor rezolva aceste probleme pana la urmatoarea sedinta. In decursul acestei saptamani vor avea loc ceva schimbari in privinta a ceea ce ai spus tu (deja stiind despre asta) si se vor rezolva, pentru ca da, intr-adevar sunt probleme ce pot fi evitate cu usurinta. Mai pe seara voi face un mic anunt/topic, sper ca toata lumea sa aiba buna-vointa de a-l citii si lua la cunostinta.
 8. Te astept teamspeak sau mesaj privat si lamurim. Vorbesti cu mine, nu cu altcineva, si se va rezolva, ok? Daca dupa ce terminam de vorbit, ramai la vorba ta si te retragi ok, dar vreau sa vorbesc cu tine intai. Nu te iei dupa ce fac sau a facut x/y, deci te astept.
 9. Concursurile Saptamanale constau in 3 moduri diferite, si anume : FRAG - Player-ul cu cele mai multe fraguri la sfarsitul mapei, va fi desemnat castigator. Mapa va fi una normala ( tip de_ sau cs_ ) AWP - La fel ca la frag, player-ul cu cele mai multe fraguri la sfarsitul mapei, o sa fie castigator. Mapa va fi una de tip awp ( oricare ) Knife - La fel, ca cele doua enumerate mai sus. Mapa va fi 35HP_32 Echipa este formata din : Tomo, Highy.
 10. Mult succes. Sa ne revedem cu bine!
 11. Acceptat. Imi lasi in privat aici ( pe ts voi fi mai pe seara ) mesaj cu nick si parola. O zi buna T.C
×
×
 • Create New...