Jump to content

Mugur

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Mugur

  • Birthday 12/24/1987

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mugur's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Buna voua, se poate totusi scoate ban-ul pt limbaj? Imi pare rau ca am vorbit urat atunci. Au trecut 2 luni, daca credeti ca se mai poate face ceva, as aprecia. Multumesc, indiferent de raspunsul vostru si scuze inca o data pentru limbajul folosit
  2. Markz m-ai auzit tu personal? Ai vreun demo sa vad si eu? Vreun text sau ceva screenshot? Si lasa parerile tale despre ce este penibil, ca eu nu ti-am zis ca esti penibil "omule cu pisica la avatar". Inginerule, nu suntem prieteni si nici nu vom fi vreodata. Permite-ti cu cei de varsta ta "prietene". Daca poti sa vorbesti punctual si sa lasi parerile tale subiective. Un screenshot ceva cu astea sau doar vorbe in vant si ce auzim si noi pe server? Exprimati-va punctual, nu pareri personale despre cum considerati voi "deplasat" Ex: "da, ti-am dat eu mute ca ai injurat" "te-am atentionat si ai continuat si ti-am dat mute" "uite dovada". Atat doar, fara alte adaugiri ce nu aduc niciun plus discutiei, ca nu ma intereseaza parerea voastra SUBIECTIVA.
  3. In fine, astept si eu sa zica si altcineva cum ramane, ca din partea ta (e clar) ca nu obtin vreo urma de intelegere. Esti subiectiv si preferi s-o tii tot cu "te-am mai auzit injurand si se plang si altii". Multi se plang, se plang si ca am cod, nu inseamna ca si am. Dar sa-mi dai permanent fara vreun avertisment sau macar mna, prima oara sa dai si tu o ora/o zi...etc. Nu, tu dai permanent direct. Pai cati raman pe server daca se intampla sa injuri o data? Iar daca ce zici tu e final, inchide topicu` si aia e.
  4. Si vreo dovada ai? Sau doar zici asa ca sa-ti intaresti afirmatia fara vreo dovada in acest sens? Asa pot zice si eu de tine ca pe ceilalti nu i-ai taxat, doar pe mine. Pe ala de m-a injurat de mama inainte de Kyzo i-ai facut ceva? Nu i-ai facut. Ai vreo dovada pentru tot ceea ce zici sau vorbesti asa in general? Arata-mi cate mute/gag-uri am pe acest server de cand joc. Joc f multe ore la voi si tocmai tu te-ai gasit sa ma banezi pana acum.
  5. Fereasca sfantu` :))) Pai tu dai permanent fara niciun GAG/MUTE sau ceva inainte? Alta parere de la cineva mai mare sau asa se procedeaza aici? Injuri => ban permanent?
  6. Eu vorbisem cu Kyzo ca m-a luat cu "jos mugur". Eu i-am scris ceva inainte? Damage Taken from "RO KYZO GO.ELDERS.RO" - 161 in 4 hits KYZO GO.ELDERS.RO : jos mugur Totusi, ce perioada am ban-ul?
  7. Nick: MUGUR Link profil Steam: https://steamcommunity.com/id/mugurmarius STEAM ID Numeric (status in consola): STEAM_0:0:26444907 Ora si data banului: 16:45 - 16:50 Admin/jucator reclamat: nu stiu cine-a fost Ce s-a intamplat?: Am vorbit urat, m-am lasat dus de val. Se poate va rog sa-mi fie scos sau macar sa stiu ce perioada am ban-ul? Multumesc
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines