Jump to content

KingAres

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KingAres's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • One Year In Rare
  • First Post
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nu nu am vazut ca a luat ban momentan ce tu mi dadusei deja, dar tu ameninti aiurea un player cu ban, in loc sa dai gag, ca cine stie poate omul era redus si vorbea singur, si termenul asta parca se numea abuz de putere, daca eu de exemplu zic ceva despre "Andreea" si intamplator este o "Andreea" pe server tu dai ban nu ?
  2. Nick: Ares Varsta: 17 Link profil Steam: https://steamcommunity.com/id/AresTheKing/ STEAM ID Numeric (status in consola): STEAM_1:0:231731252 Ora si data banului: 19:05 2/3/2022 Admin/jucator reclamat: Laurra Data si ora faptelor petrecute: 19:05 2/3/2022 Ce s-a intamplat?: Practic un player pe nume Faraonu incerca sa faca gluma despre laura "laurra care face ..." iar ea incepe sa ameninte cu ban, chit ca nu era o jignire, iar in gluma am terminat-o, spunandu-i " cred ca era ceva in genu" " face gaura mare " "nu mai tin minte". Inteleg faptul ca poate a luat-o personal, dar nu cred ca meritam ban momentan ce nu am vrut s-o jignesc ci doar sa termin ce a zis Faraonu . N-am ce spune si eu m-am abitionat sa termin ce a zis Faraonu cand a inceput cu amenintarile . Dovada: Dovada este text-ul din consola : Faraonu : lauraa care face laurra : continua laurra : si zbori si tu Faraonu : nehh Ares : cred ca era ceva in genu DEAD Ares : face gaura mare DEAD Ares : nu mai tin minte Disconnect: You have been banned by this server, check https://elders.ro/forum/forum/461-cereri-unban/ for more info.
  3. Nickname pe Server: Ares؏ Nume și vârsta: Dani, 17 ani . Link Profil de Steam: https://steamcommunity.com/id/RyanTheDark/ Ore jucate pe server (acceseaza https://panel.elders.ro/active/ si posteaza link cu orele tale): https://panel.elders.ro/active/index.php?type=name&search=Ares Cate ore poti sta pe server zilnic: 2-3 ore . Esti de acord sa fii verificat in pc de un membru staff(DA/NU): DA Experienta in utilizarea comenzilor de Admin pe CSGO?(DA/NU): DA Cont prime?(DA/NU): DA Level Cont Steam: 50 Alte informatii: -
  4. Nick: Ares Varsta: 17 IP (iptest.ro, adresameaip.ro) : 86.126.124.132 Link profil Steam: https://steamcommunity.com/id/RyanTheDark/ STEAM ID Numeric (status in consola): STEAM_1:0:231731252 Ora si data banului: 00:15 (cred) 12/09/2021 Admin/jucator reclamat: nu stiu cine mi-a dat ban Data si ora faptelor petrecute: 00:15 (cred) 12/09/2021 Ce s-a intamplat?: Pur si simplu mi-am luat ban pe motivul "Cand e frate langa frate". Se dau ban-uri asa cand i se scoala ownerului ? Dovada:
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines