Jump to content

愛 SilverFang

Premium
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by 愛 SilverFang

  1. Costi Ioniță & Alina - Necazuri și supărări ( Oficial Video ) - YouTube
  2. Noul film al lui Selly a depăşit Matrix şi noul Spiderman, după lansarea în cinematografele de la noi. Tabăra este cel mai vizionat film din România, după weekendul lansării. Publicitate Conform datelor, pelicula a avut, după primul weekend de la lansare, 65.000 spectatori în cinematografe, lucru ce îl pune pe primul loc în Box Office-ul românesc al weekendului respectiv. A depăşit Matrix Resurrections, care a avut un total de 60.000 de spectatori din ziua lansării sale (24 decembrie) şi Spiderman No Way Home în weekendul 31 decembrie – 2 ianuarie. Tabăra îi are în distribuţie, printre alţii, pe BRomania (Matei Dima, care e şi producător), Dorian Popa, fraţii Munteanu, Angel Popescu (foarte cunoscut după rolul de la Mondenii) şi, bineînţeles, membrii trupei 5Gang – Gami, Dia şi Mădălin. Filmul este şi ultimul proiect al trupei 5Gang. Spune povestea unor tineri ce ajung într-o tabără specială, unde sunt învăţaţi să scape de dependenţa de tehnologie, de la telefoane mobile şi tablete, la dependenţa de reţelele de socializare. „Mă bucură faptul că reuşim să aducem publicul la filme autohtone în fiecare an, iar Tabăra este on track să devină cel mai vizionat film românesc lansat în 2021. Asta înseamnă că este al treilea an consecutiv în care filmele noastre sunt cele mai vizionate filme lansate în anul respectiv. Fiecare zâmbet pe care filmul Tabăra îl aduce pe feţele celor care îl vizionează adaugă la motivarea de a continua să facem producţii româneşti.” spune Alexandra Hash, producător executiv. Selly: E foarte greu ca un film cu mine să fie apreciat de critici Selly a fost invitatul lui Petrişor Obae, la Interviurile Paginademedia.ro, săptămâna trecută. A venit cu detalii interesante despre filmul Tabăra. Printre altele, vloggerul a spus: - Tabăra este creaţia lui Vali Dobrogeanu, care este un om foarte creativ şi cu idei interesante. E un film bun, de care sunt mândru. E proiectul în care am investit cel mai mult timp şi cea mai multă energie, pe lângă bani, anul acesta. - Tabăra este tot un proiect 5Gang, dar l-am numit aşa pentru că 5Gang nu mai există. E ultimul proiect al trupei. A fost o decizie a noatră pe care am luat-o în luna septembrie. Simţeam că devine repetitiv conţinutul pe care îl facem. Dacă spui o glumă de zece ori, nu te aştepta ca oamenii să râdă a zecea oară. - E foarte greu ca un film cu mine să fie apreciat de critici având în vedere că eu nu sunt actor.
  3. Interimar nou la conducerea TVR 1. Dan Turturică, noul şef al TVR, a făcut o nouă numire interimară la conducerea TVR 1. Publicitate Este vorba despre Ruxandra Ţuchel, producător tv în cadrul Departamentului TVR 1, Direcţia Programe, potrivit unui anunţ intern obţinut de Paginademedia.ro. Ţuchel vine pe funcţia ocupată, timp de mai mulţi ani, de Eduard Dârvariu, care a fost numit tot interimar, dar de către fosta şefă a TVR, Doina Gradea. Amintim că Dan Turturică a fost numit, de către Parlament, la şefia TVR pe 15 noiembrie 2021. Ruxandra Ţuchel lucrează la TVR încă din 1994. Cel mai recent, a produs emisiunea Referendum, prezentată de Mihai Rădulescu. De-a lungul timpului s-a ocupat de mai multe emisiuni, în calitate de redactor, realizator sau producător, dar a avut şi funcţii de conducere în cadrul diferitelor structuri ale TVR, printre care amintim că a fost coordonator la Casa de Producţie TVR şi director al proiectului TVR Cinema. A fost producător la matinalul TVR 1 (perioada 1997 - 1999), al campaniei Restaurare (2009), producător al campaniei Premiile TVR Cultural (2011- 2012), al programului Teatru pentru toţi (2010) şi producător al Galei Uniter (din 1998 până în prezent). De-a lungul timpului a lucrat la zeci de proiecte ale TVR, printre care Robingo (unde a fost redactor), Dintre sute de catarge, Gări de poveste, Portret de secol (o istorie televizată a Războiului Rece), Dispăruţi fără urmă sau Referendum. A fost şi realizator al mai multor documentare difuzate in cadrul seriilor TV Rezistenta prin Cultură, Ora regelui, Dosar România, După 25 de ani, Căderea Cortinei de Fier. În perioada martie - iulie 2020 a fost editor la Departamentul Ştiri al TVR.
  4. Complet Necunoscuţi, primul film regizat de Octavian Strunilă, a stârnit curiozitatea românilor. La nici o săptămână de la intrarea pe Netflix, pelicula a ajuns rapid în topul celor mai vizualizate în ţara noastră. Publicitate Titlul apare chiar pe primul loc astăzi, într-un top zilnic publicat de Netflix. A fost sus şi zilele trecute, peste titluri ca Don't Look Up, cu Leonardo DiCaprio, sau The Lost Daughter. Clasamentul se schimbă zilnic pe platformă. În Complet Necunoscuţi regăsim şi actori din Las Fierbinţi: Leonid Doni (Robi, din Las Fierbinţi) şi Anca Dumitra (Gianina, din acelaşi serial). E un film savuros, „cu telefoanele pe masă!". Scenariul, pe scurt: Într-o seară la un pahar de vin, 7 prieteni (soţ-soţie, iubiţi, amici), intră într-un joc periculos: pun telefoanele pe masă şi hotărăsc ca la tot ce primesc în acea seară, telefoane, mesaje, mail-uri, să răspundă pe speaker sau să citească cu voce tare. De aici... totul o ia razna. De ce este „de Cartea Recordurilor?" Lungmetrajul „Complet Necunoscuţi” este varianta românească a filmului record „Perfetti Sconosciuti”, de Paolo Genovese, ecranizat în peste 20 de ţări. Pe Netflix găsiţi şi varianţa din Franţa, cu titlul "Nimic de ascuns"
  5. Agenţia de publicitae FCB se va ocupa de comunicare pentru BRD Asigurări şi BRD Pensii. FCB Bucharest oferă pentru BRD Asigurări şi BRD Pensii servicii de comunicare comercială internă şi externă (prin canale digitale, PR, ATL sau BTL), alături de comunicare corporate şi CSR. Publicitate "Elementul comun regăsit la nivelul tuturor proiectelor constă în comunicarea produselor de asigurare şi de pensii într-o manieră accesibilă şi, în acelaşi timp, cât mai atractivă, astfel încât beneficiile reale ale acestor servicii să fie uşor de înţeles de către publicul larg", spune agenţia într-un comunicat. Colaboarea a debutat cu o campanie internă de comunicare, “Mulţumiri din viitor”, adică "efectul de fluture care îi uneşte pe agenţii certificaţi în asigurări şi pe cei de marketing avizaţi pentru pensii cu clienţii acestora", după cum explică agenţia. FCB: "Sub mesajul central “Viitorul îţi mulţumeşte”, campania arată cum o asigurare făcută la timpul ei poate salva o lume întreagă. Cum aşa? Pentru că atunci când oamenii se simt mai în siguranţă şi mai relaxaţi, ei vor lua decizii mai bune care schimbă în bine viitorul celor din jur." Echipa care se ocupă de cont: Cornel Gologan – Creative Director Sonia Panait – Business Development Director Bogdan Răileanu – Senior Copywriter Emanuel Borcescu – Senior Art Director Alina Ştefan – PR Director Horia Anton - Senior PR Manager Adelina Vartolomei – PR Manager FCB Bucharest (parte a Interpublic Group of Companies) are în portofoliu branduri ale unor companii precum JTI, Philips, Vodafone, Maspex, Porsche Romania, OMV-Petrom etc.
  6. Lora apare în cea mai recentă reclamă Betano. Cântăreaţa a fost anunţată şi noul ambasador al brandului de pariuri sportive. Publicitate „Startul noii colaborări este marcat de două evenimente importante pentru brand – lansarea noului spot publicitar dedicat promovării ofertei din cazinoul online şi campania promoţională Calendarul începutului de an”, spun oficialii cazinoului. De notat că spotul a fost făcut in-house, de echipa Betano. Noua campanie va fi atât pe posturile TV din România, cât şi online, iar spotul TV reprezintă prima apariţie a Lorei ca ambasador oficial. Nu este singura vedetă care îşi asociază imaginea cu industria de pariuri. Ruby este imaginea Princess Casino, iar Daniela Crudu a Efbet. „Am primit cu deschidere propunerea Betano de a deveni ambasadorul platformei de cazinou online a brandului. Activând şi eu în sfera divertismentului, ne-a fost foarte uşor să ne identificăm valorile comune – calitate, performanţă, diversitate. Sper să îi inspir pe cât mai mulţi pasionaţi de lumea cazinoului online să descopere multiplele posibilităţi de petrecere a timpului liber într-un mediu sigur, cu jocuri pentru toate gusturile şi preferinţele”, spune Lora.
  7. trebuia sa faci demo sau macar sa ceri wg ,asa pot zice si eu ca x are wall pro unban
  8. Regulament de postare: Evitați posturile de genul: "bravo" sau "nu știam", deoarece sunt considerate post-hunt și veți fi sancționați. Înainte de a posta o știre, folosiți funcția Search pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva. Titlul va fi [Gastronomie] + titlu. Trebuie să specificați sursa fiecărui articol postat în cazul în care informațiile nu sunt proprii (atenție la reclamă). Daca Sursa face parte dintr-un videoclip , dati niste mici detalii despre acesta ! Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite opțiuni. Articolele trebuie să aibă minim patru-cinci rânduri de text și dacă este posibil o poză descriptivă. Aveti voie să deschideți 5 articole în decursul a 24 de ore distanta de ultimul topic postat. Alte informații: Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 72 de ore de la crearea acestora, permițând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere, următoarea fiind sancționată cu warn!
  9. Gastronomia este studiul relației dintre cultură și alimentație. Deseori se greșește considerând că termenul gastronomie se referă exclusiv la arta de a găti ,care cuprinde toate tehnicile, practicile și cunoștințele care contribuie la construirea hranei de calitate . Unul dintre obiectivele principale ale gastronomiei este să unească armonios diferite arome și mirosuri, provocând o senzație de satisfacție deplină prin toate simțurile: mirosul, gustul, vederea și atingerea. Din punct de vedere etimologic, cuvântul "gastronomie" este derivat din greaca antică, γαστήρ (gastér) semnificând "stomac" și νόμος (nómos) - "cunoaștere" sau "lege".
  10. Numele filmului: Pororoca Data apariției: 2017 O scurtă descriere: Povestea îi urmărește pe Tudor și familia sa, unde viața i-a fost distrusă după dispariția fiicei lor în parc. Unde poate fi vizionat?: internet Nota personală acordată filmului: 9 Trailer:
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines