Jump to content

Aplică pentru grad

Suntem în căutare de staff,

te așteptăm cu o cerere !

Aplică

TS.ELDERS.RO

Vrei să te joci liniștit,

alături de prietenii tăi ?

Conectează-te

MiX-AREA

Vrei să te alături echipei

MiX-AREA ELDERS ?

Aplică

H a n z z o

Server Managers
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

72 profile views

H a n z z o's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Week One Done
 • Collaborator
 • Dedicated
 • First Post
 • Conversation Starter

Recent Badges

3

Reputation

 1. cuvantul cheie cerere admin: RSELD Dacă citeai regulamentul il găseai Ai pus link de la alt server = https://www.gametracker.com/player/VVTF %40pT/89.40.233.16:27015/ Contra
 2. O nouă televiziune de sport va prinde viață în România! E vorba despre Realitatea Sportivă, care a primit astăzi licența de la Consiliul Național al Audiovizualului. Nu mai puțin de 800.000 de euro se vor investi pentru cele două televiziuni. De amintit că în urmă cu un an Realitatea TV și-a pierdut licența din cauza restanțelor fiscale, postul fiind înlocuit cu Realitatea Plus, deținut tot de Cozmin Gușă. Realitatea Sportivă va emite începând din luna octombrie a acestui an. „Proiectul se vrea o altfel de televiziune. Vrem să le demonstrăm tuturor că în România nu există doar fotbal. Mai sunt 15 televiziuni de sport, care difuzează doar fotbal. Ne adresăm altui public, care a fugit de pe TV și e interesat și de alte competiții. Nu o să ignorăm fotbalul, care rămâne sportul rege. Ne adresăm publicului care evită scandalul și cancanul”, a declarat Claudiu Giurgea, potrivit sursei citate. Sediul celor două televiziuni va fi comun, dar fiecare va avea etajul său. Vor avea angajați diferiți. În acest moment, în România emit următoarele posturi TV de sport: Digi Sport, Telekom Sport, Look, Pro X și Eurosport. De altfel, primele trei canale transmit și meciurile de fotbal din Liga 1 din țara noastră.
 3. ★ Titlu : That Time I Got Reincarnated as a Slime ★ Numărul de episoade : 55 ★ O scurtă descriere :Mikami Satoru, în vârstă de doar treizeci și șapte de ani, este blocat într-un loc mort, nemulțumit de viața sa mondenă, dar după ce a murit din mâna unui tâlhar, se trezește la un nou început într-un tărâm fantastic ... monstru de nămol. Pe măsură ce se acomodează cu noua sa existență, exploatările sale cu ceilalți monștri au declanșat un lanț de evenimente care îi vor schimba noua lume pentru totdeauna. ★ Nota proprie acordată acestui anime : 10 ★ AMV / Trailer :
 4. ★ Titlu : Tokyo Revengers ★ Numărul de episoade : 25 ★ O scurtă descriere : Un ratat de vârstă mijlocie călătorește în timp până la anii de școală și, pentru a-și salva dragostea vieții de la viitorul rau, trebuie să devină liderul unei temute bande școlare. ★ Nota proprie acordată acestui anime : 100+ ★ AMV / Trailer :
 5. ★ Titlu : Tower of god ★ Numărul de episoade : 13 ★ O scurtă descriere : Ajungeți la vârf și totul va fi al vostru. În partea de sus a turnului există totul în această lume și totul poate fi al tău. ★ Nota proprie acordată acestui anime : 10 ★ AMV / Trailer :
 6. ★ Titlu : Demon Slayer ★ Numărul de episoade : 28 ★ O scurtă descriere : O familie este atacată de demoni și doar doi membri supraviețuiesc - Tanjiro și sora lui Nezuko, care se transformă într-un demon încet. Tanjiro își propune să devină un ucigaș de demon pentru a-și răzbuna familia și a-și vindeca sora. ★ Nota proprie acordată acestui anime :10 ★ AMV / Trailer :
 7. ★ Titlu : Jujutsu Kaisen ★ Numărul de episoade : 24 ★ O scurtă descriere : Un băiat înghite un talisman blestemat - degetul unui demon - și devine el însuși blestemat. Intră în școala unui șaman pentru a putea localiza celelalte părți ale corpului demonului și astfel să se exorcizeze. ★ Nota proprie acordată acestui anime : 10+ ★ AMV / Trailer :

ELDERS ROMÂNIA # WE COME FROM ANCIENT TIMES

Join us on social media:

×
×
 • Create New...