Jump to content

JusT4WinN

Members
  • Posts

    320
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    15

Everything posted by JusT4WinN

  1. Nick: JusT4WinN IP: 79.112.181.191 STEAM ID:STEAM_0 : 1 : 558548233 Data / Ora: 21 : 38 13/02/2023 Adminul care te-a banat: Chef Dovezi: https://imgur.com/a/sCDp2iK
  2. Acceptat. PM cu numele si parola. Locked.
  3. 1.Nu o sa fie un anumit numar de ore de activitate la admini, pentru ca exact cum ai spus tu, unii muncesc si nu au timp, la cei cu vip nu se poate impune acest lucru pentru ca persoanele cu vip au donat pentru grad. Dar daca inactivitatea adminilor este foarte mare atunci gradul respectivului admin va fi scos. 2.Puteti da ban permanent pentru neprezentare wg. 3.Nu cunosc problema, nu se va suspenda nimic, cel mai mare grad in [/who] are permisiunea de a da gag adminilor care au divergente cu playerii si pot face poza la conversatie si sa trimita unui Detinator pentru a lua o decizie. 4.Aici depinde de fiecare, nu putem impune nimanui sa isi expuna viata personala. 5.Comenzile de tip 'destroy' sau 'pika' nu o sa fie adaugate niciodata pe server. Locked.
  4. A fost adaugat sistem anti-camp pe mapa 'fy_snow' pe parcurs si pe celelalte mape daca exista probleme. Acum nu poti petrece mai mult de 5 secunde in baza inamica fara a lua damage. Tin sa precizez ca adminii care au grad de la Owner in sus au protectie, si daca sunt prinsi ca abuseaza si stau in baza inamica vor fi SANCTIONATI. Locked.
  5. Acceptat. PM cu datele. Locked.
  6. Ai primit unban. Locked.
  7. Au fost adaugate mai multe modele de 'hats' pentru toti playerii. Locked.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines