Jump to content

Aplică pentru grad

Suntem în căutare de staff,

te așteptăm cu o cerere !

Aplică

TS.ELDERS.RO

Vrei să te joci liniștit,

alături de prietenii tăi ?

Conectează-te

MiX-AREA

Vrei să te alături echipei

MiX-AREA ELDERS ?

Aplică

Turcu

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Turcu's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nick : Turcu Varstă : 25 SteamID : STEAM_0:1:535031437 Link gametracker ore pe server : Nu am 5 , am in jur de 3 ore dar le fac repede 🙂
  2. Numele tau : Turcu Nume Admin : OtAlAiA.BoBiTzA:)) Motiv : Adminul vostru in cauza (Imi pare rau sa ti spun dar esti dezastru ca admin :)) ) mi a spus baiatul sa i fac un Wargods , dar domnul vostru nu intelege ca siteul celor de la wargods nu mai functioneaza , inainte de a da puiule un BAN cuiva , ia initiativa inainte si vezi daca iti spun adevarul sau nu . Nu actiona degeaba ca o cerere UnBan si o Reclamatie pe un Forum este simplu de facut . App,ca sa sti si tu,nu as juca cu , cod pe un steam care l am din 2007 😘 Spre deosebire de unul ca tine care esti paleta cu vip 🙂 si putin frustrat ... Dovada (poza, demo, : Informatii despre Ban Nume: Turcu SteamID: STEAM_0:1:535031437 Motiv: nowg Timp de Unban: Ban Permanent Nume Admin: OtAlAiA.BoBiTzA:)) Admin SteamID: STEAM_0:0:572269300 Alte informatii (optional) : CAUTATI ADMINI CAPABILI ! INAINTE DE A LUAT INITIATIVA BAIATULE INCEARCA SI VEZI DACA TI SE SPUNE SAU NU ADEVARUL !
  3. Nick : Turcu IP : 86.126.172.70 SteamID : STEAM_0:1:535031437 Data : 10 sau 11 Septembrie 2021 Adminul care te-a banat : OtAlAiA.BoBiTzA:)) Motiv : NOWG Dovadă Informatii despre Ban Nume: Turcu SteamID: STEAM_0:1:535031437 Motiv: nowg Timp de Unban: Ban Permanent Nume Admin: OtAlAiA.BoBiTzA:)) Admin SteamID: Ti am spus , conecteaza te tu pe linkul de la wargods daca tie iti merge si fa testul wargods https://www.wargods.ro/wcd/download.php , siteul de la wargods nu mai functioneaza , daca tu nu poti prinde pe cineva steam ON printr un demo , nu este vina mea ... incearca daca poti si fa ti treaba de admin asa cum trebuie ... nu sa banezi pe chestii care nici macar nu merg 🙂 . Te pup si astept UnBan !

ELDERS ROMÂNIA # WE COME FROM ANCIENT TIMES

Join us on social media:

×
×
  • Create New...