Jump to content

Aplică pentru grad

Suntem în căutare de staff,

te așteptăm cu o cerere !

Aplică

TS.ELDERS.RO

Vrei să te joci liniștit,

alături de prietenii tăi ?

Conectează-te

MiX-AREA

Vrei să te alături echipei

MiX-AREA ELDERS ?

Aplică

whiteandproud

Moderators
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

whiteandproud's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • Week One Done
 • First Post
 • Conversation Starter

Recent Badges

1

Reputation

 1. Schimb: Cu(produsul dorit): De preferabil: +/- diferenta din partea(in cazul in care e nevoie): Alte detalii(daca exista): Contact: Inainte de a posta,asigurati-va ca ati citit regulamentul si conditiile de postare:
 2. Cumpar: De preferabil: Pretul sa fie intre: Alte detalii(daca exista): Prefer plata prin: Exemplu(daca exista): Contact: Inainte de a posta,asigurati-va ca ati citit regulamentul si conditiile de postare:
 3. Vand: Starea produsului: Nota produsului(estetic/functional) Descriere: Prefer plata prin: **Link catre poze: Contact: Inainte de a posta,asigurati-va ca ati citit regulamentul si conditiile de postare:
 4. Persoanele care doresc să vândă sau să cumpere,ori să întocmească un negoț pentru un anumit produs prin intermediul forumului sunt rugați să respecte cerințele de postare publică. - Asigurați-vă că produsul este al vostru și că nu veți da greși in metoda pentru dovedire a produsului anunțat. - Nu vă supra-evaluați un produs sperând că reușiți să-l vindeți peste prețul pieței, platforma aceasta nu este mod de a prăda utilizatorii. - Comunitatea noastră servește o conotație serioasă, lucrurile cu tente pentru spionaj,hăckuire,falsuri,arme, sau produsele sexuale nu sunt acceptate in publicarea unui anunț. Avem in vedere faptul că împărțim comunitatea și cu minorii, așa că, trebuie sa fim responsabili. - Asumați-vă faptul că tranzacția se va face doar între dvs. și partenerul vostru. Nu raspunde nimeni de intermedierea dvs. si de eventualele neînțelegeri. - Aveți obligația de a vă completa in postul aferent datele de contact pe care doriți să comunicați cu eventualii interesați. - Nu veniți cu oferte aberante pentru produsele utilizatorilor, cei care postează anunțuri aici sunt deja obligați prin regulament să nu isi supra-evalueze produsul. Încercați să evitați altercațiile si replicile nesimțite. - După o săptamană anunțul se va inchide,dacă ați vandut produsul ulterior, cereți unui moderator să vă inchidă topicul. - Notați fiecare detaliu,astfel anunțul să fie cat mai amplu in prezentarea facută. Nimeni nu v-a fi interesat să cumpere un obiect despre care nu sunt suficiente informații. - Aveți în vedere că tranzacția nu se va face pe forum,așa că, întalnirile între parțile terțe sunt ideale pentru a evita o eventuală înșelăciune. - Cuvinte vulgare, conținut obscen, pornografic sau conținut care incită la ură, rasism, xenofobie și conflicte între națiuni, conținut publicitar, alt conținut comercial, date ale Utilizatorilor sau ale altor persoane fizice, în special: nume și prenume, locul de reședință, numărul de telefon sau adresa de e-mail, numărul de cont bancar, conținut care încalcă drepturile terților, inclusiv drepturile de proprietate intelectuală, bunele maniere, drepturile personale sau reputația altor Utilizatori sau terți, conținut care este rezultatul unui acord cu alți Utilizatori sau terți pentru a influența corectitudinea și transparența evaluării, conținut fals, defăimător sau fapte de concurență neloială, vor fi sancționate prin restricționarea accesului.
 5. Nume: Mihai Vârstă: 23 Motivul pentru care aplici?: Incerc sa sustin si eu comunitatea, vad potential..daca imi place cum decurg lucrurile,imi aduc si eu serverul de Multi Theft Auto Cata experienta aveti in moderare: Suficient pentru cat vreau sa ma implic. * Categoria unde doriți acces: Magazin Virtual Alte informații despre dumneavoastră: Sunt din Bucuresti, sector 2, Ma ocup de un amanet de electronice(apropo,daca sunteti din Bucuresti si aveti nevoie de ceva anume din domeniul electronicelor,ma puteti contacta[vand/cumpar]),sunt devotat cauzelor care mi se par rezonabile,va fi o incantare de ambele parti cunoscandu-ne.
 6. Produs scos la vânzare: Casti Wireless Beats Studio 3 Modalitate de plată(paysafe/paypal etc): Ridicare personala cu plata ramburs in Bucuresti, sector 2. Date de contact: PM pe forum Link catre imagini=> https://postimg.cc/gallery/5zWD22w Detalii despre produs: Casti Bluetooth Beats Studio 3 cu Noise-Cancelling, autentice, stare foarte buna, perfect functionale (fara cutie sau accesorii). *PRET 450 LEI*
 7. Produs scos la vânzare: Casti wireless Bang & Olufsen H4 Modalitate de plată(paysafe/paypal etc): Cash,intalnire pentru ridicare personala,Bucuresti sector 2, nu le trimit in tara. Date de contact: PM forum Detalii despre produs: Casti B&O H4 Wireless, perfect functionale dar cu urme normale de folosire. La cutie cu cablul jack, manual si cablul de incarcare. *Pret 450 lei* https://postimg.cc/gallery/G18x2qB
 8. Tipul lucrării [avatar/semnătură/banner/etc.]: Avatar Textul principal: Wh[!]te aNd. ProuD Textul secundar [www.elders.ro/elders.ro/server.elders.ro]: RESPAWN Dimensiunile imaginii: 150x300 Stock/render/tematică: Alte detalii: Dau o bere Link către ultima cerere: - PLANSA DE LUCRU =>
 9. Numele tau: Mihai Nick: Wh[!]te aNd. ProuD Vârsta: 23 Primele 7 cifre din CNP: 1980629 Experienta Admin [Foarte Buna/Buna/Medie]: Am o experienta destul de ampla in administrarea unui server,dar nu ma laud asa ca, voi spune "Buna" Ore jucate (Link GameTracker): https://www.gametracker.com/player/Wh[!]te aNd. ProuD/89.40.233.16:27015/ STEAM (ON/OFF): off "LERDRES" De unde ati aflat de noi?: Internet, Find server Motivul pentru care vrei Admin?: Dimineata nu sunt in fiecare zi admini on,eu intru de pe pc-ul de munca si rar au fost conectari fara sa fiu intampinat de codati. Ma gandesc ca va pot ajuta daca tot am timpul acela pentru a-l petrece pe server. Sunteti constient ca daca va abateti de la regulament primiti remove/down?: mHm. Poti folosi TeamSpeak-ul?: Pot sa ma conformez si sa-l instalez, prefer discordul.

ELDERS ROMÂNIA # WE COME FROM ANCIENT TIMES

Join us on social media:

×
×
 • Create New...