Jump to content

whiteandproud

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by whiteandproud

  1. Contra din cauza ca nu am nicio parere despre tine,astept sa te vad mai mult pe server.
  2. Inca nu in minte sa te fi vazut pe server..momentan contra, Albert Pro Adnan!
  3. Topic inchis. Ai implinit o saptamana de cand ai postat anuntul, cine v-a fi interesat,iti va trimite pm cu oferta.
  4. https://www.gametracker.com/player/LighTT./89.40.233.16:27015/ Poate pana iti faci buletinul mai aduni niste activitate.. Contra momentan.
  5. Va incant cu o delicatesa muzicala!
  6. De cate ori am avut tangente cu el, a fost de bun augur, din partea mea ai pro.
  7. Un bun jucator si un si mai bun admin! 🍻
  8. Aici putem pune întrebări sau să deschidem discuții despre categoria Magazinului. Verificați integritatea categoriei și aruncați o privire peste regulamentul de postare.
  9. Mangleala buna, comportament bun, baiat cuminte..dar te-ai cam grabit, colegii vor sa te cunoasca mai bine, deci, mai aduna cateva ore..contra momentan👍
  10. Schimb: Cu(produsul dorit): De preferabil: +/- diferenta din partea(in cazul in care e nevoie): Alte detalii(daca exista): Contact: Inainte de a posta,asigurati-va ca ati citit regulamentul si conditiile de postare:
  11. Cumpar: De preferabil: Pretul sa fie intre: Alte detalii(daca exista): Prefer plata prin: Exemplu(daca exista): Contact: Inainte de a posta,asigurati-va ca ati citit regulamentul si conditiile de postare:
  12. Vand: Starea produsului: Nota produsului(estetic/functional) Descriere: Prefer plata prin: **Link catre poze: Contact: Inainte de a posta,asigurati-va ca ati citit regulamentul si conditiile de postare:
  13. Persoanele care doresc să vândă sau să cumpere,ori să întocmească un negoț pentru un anumit produs prin intermediul forumului sunt rugați să respecte cerințele de postare publică. - Asigurați-vă că produsul este al vostru și că nu veți da greși in metoda pentru dovedire a produsului anunțat. - Nu vă supra-evaluați un produs sperând că reușiți să-l vindeți peste prețul pieței, platforma aceasta nu este mod de a prăda utilizatorii. - Comunitatea noastră servește o conotație serioasă, lucrurile cu tente pentru spionaj,hăckuire,falsuri,arme, sau produsele sexuale nu sunt acceptate in publicarea unui anunț. Avem in vedere faptul că împărțim comunitatea și cu minorii, așa că, trebuie sa fim responsabili. - Asumați-vă faptul că tranzacția se va face doar între dvs. și partenerul vostru. Nu raspunde nimeni de intermedierea dvs. si de eventualele neînțelegeri. - Aveți obligația de a vă completa in postul aferent datele de contact pe care doriți să comunicați cu eventualii interesați. - Nu veniți cu oferte aberante pentru produsele utilizatorilor, cei care postează anunțuri aici sunt deja obligați prin regulament să nu isi supra-evalueze produsul. Încercați să evitați altercațiile si replicile nesimțite. - După o săptamană anunțul se va inchide,dacă ați vandut produsul ulterior, cereți unui moderator să vă inchidă topicul. - Notați fiecare detaliu,astfel anunțul să fie cat mai amplu in prezentarea facută. Nimeni nu v-a fi interesat să cumpere un obiect despre care nu sunt suficiente informații. - Aveți în vedere că tranzacția nu se va face pe forum,așa că, întalnirile între parțile terțe sunt ideale pentru a evita o eventuală înșelăciune. - Cuvinte vulgare, conținut obscen, pornografic sau conținut care incită la ură, rasism, xenofobie și conflicte între națiuni, conținut publicitar, alt conținut comercial, date ale Utilizatorilor sau ale altor persoane fizice, în special: nume și prenume, locul de reședință, numărul de telefon sau adresa de e-mail, numărul de cont bancar, conținut care încalcă drepturile terților, inclusiv drepturile de proprietate intelectuală, bunele maniere, drepturile personale sau reputația altor Utilizatori sau terți, conținut care este rezultatul unui acord cu alți Utilizatori sau terți pentru a influența corectitudinea și transparența evaluării, conținut fals, defăimător sau fapte de concurență neloială, vor fi sancționate prin restricționarea accesului.
  14. Produs scos la vânzare: Casti Wireless Beats Studio 3 Modalitate de plată(paysafe/paypal etc): Ridicare personala cu plata ramburs in Bucuresti, sector 2. Date de contact: PM pe forum Link catre imagini=> https://postimg.cc/gallery/5zWD22w Detalii despre produs: Casti Bluetooth Beats Studio 3 cu Noise-Cancelling, autentice, stare foarte buna, perfect functionale (fara cutie sau accesorii). *PRET 450 LEI*
  15. Produs scos la vânzare: Casti wireless Bang & Olufsen H4 Modalitate de plată(paysafe/paypal etc): Cash,intalnire pentru ridicare personala,Bucuresti sector 2, nu le trimit in tara. Date de contact: PM forum Detalii despre produs: Casti B&O H4 Wireless, perfect functionale dar cu urme normale de folosire. La cutie cu cablul jack, manual si cablul de incarcare. *Pret 450 lei* https://postimg.cc/gallery/G18x2qB
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines