Jump to content

ferdi

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ferdi's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Week One Done
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nick: F3rd1 go.elders.ro Varsta:15 IP (iptest.ro, adresameaip.ro) :Nu cred ca trebuie. Link profil Steam:https://steamcommunity.com/id/ferdinew/ STEAM ID Numeric (status in consola):STEAM_1:0:61917736 Ora si data banului:10-17-21 14:22 Admin/jucator reclamat:Fineti pe paine Data si ora faptelor petrecute: Ne jucam frumos pe sv si a venit el cu tupeu Ce s-a intamplat?:Am spus ca e handicapat ca joaca cu xm si am primit ban. Dovada:Am baieti de pot sa afirme.
  2. Dc imi stergi comentariul?:)))) "fii" ala e scris de voi din staf
  3. Nu merge sa pun ss ul,nu stiu dc...
  4. Nickname pe Server:F3rd1 go.elders.ro Nume și vârsta: Alexandru 15 ani aproape de 16 🙂 Link Profil de Steam: Steam Community :: F3rd1 go.elders.ro Ore jucate pe server (scrie !active pe server si posteaza poza cu orele tale): 40h Cate ore poti sta pe server zilnic:2-3 ore Esti de acord sa fi verificat in pc de un membru staff(DA/NU):Da Experienta in utilizarea comenzilor de Admin pe CSGO?(DA/NU):Nu am foarte multa experienta dar am timp. Cont prime?(DA/NU):Da Level Cont Steam:21 Alte informatii:banam toxicitatea si playerii de joaca cu "necuratu"
  5. Nume :F3rd1 go.elders.ro Vârstă :15 ani Pentru ce grad aplici ( Moderator / Designer ) ? :Moderator Motivul pentru care aplici ? :Ma joc destul pe sv si as vrea sa ajut. Cata experienta aveti (Moderare/Design):Nu prea am experienta dar am timp 🙂 *Ai citit regulamentul? (cuvant cheie) : eldersro * Categoria unde doriți acces ( dacă aplicați pentru gradul de moderator ) :Pe sv go.elders.ro Alte informații despre dumneavoastră :Sunt un baiat vorbaret,amuzant si serios cand trebuie 🙂
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines