Jump to content

ELIX

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ELIX's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • One Year In Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ideea e: ce imi verificati in PC? si cum imi pot schimba numele ca nu gasesc setare
  2. Nickname pe Server: LAMBO PEEK FAUST GO.ELDERS.RO Nume și vârsta: Eduard, 16 ani Link Profil de Steam:https://steamcommunity.com/id/FVCK-UR-MVM-STEEL/ Ore jucate pe server (acceseaza https://panel.elders.ro/active/ si posteaza link cu orele tale): LAMBO PEEK FAUST GO.EL 1 Days, 8 Hrs, 40 Min, 44 Sec 15 Hrs, 21 Min, 15 Sec 16 Hrs, 24 Min, 41 Sec 54 Min, 48 Sec Cate ore poti sta pe server zilnic: depinde de programul de la scoala Esti de acord sa fii verificat in pc de un membru staff(DA/NU): nu Experienta in utilizarea comenzilor de Admin pe CSGO?(DA/NU): da Cont prime?(DA/NU):da Level Cont Steam:10 Alte informatii:sper sa ne intelegem si sa avem o comunitate cat mai faina!
  3. Nume : Edward Vârstă :16 ani Pentru ce grad aplici ( Moderator / Designer ) ? : moderator Motivul pentru care aplici ? : Vreau sa ajut comunitatea si sa nu mai fie oameni toxici pe server Cata experienta aveti (Moderare/Design): nu am mai fost moderator dar sunt bucuros sa invat * Link portofoliu ( dacă aplicați pentru gradul de designer ) : - *Ai citit regulamentul? (cuvant cheie) : goeldersro * Categoria unde doriți acces ( dacă aplicați pentru gradul de moderator ) :Afiliere & Server Management Alte informații despre dumneavoastră : Sper sa ne cunoastem mai bine pe Discord (daca e cazul)
  4. Nick: ELIX GO.ELDERS.RO Varsta:14 IP (iptest.ro, adresameaip.ro) :92.114.82.87 Link profil Steam:https://steamcommunity.com/id/FVCK-UR-MVM-STEEL/ STEAM ID Numeric (status in consola):76561198802298383 Ora si data banului:11-01-21 13:56 Admin/jucator reclamat:nu stiu Data si ora faptelor petrecute:am observat pe la 14:10 Ce s-a intamplat?:Am primit ban cu toate ca ieri seara m-am jucat si m-am inteles cu jucatorii fara sa injur sau sa fiu toxic, iar azi am primit ban pe nederept as putea spune. Dovada:nush ce are da nu pot sa pun imagine
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines