Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


Bun Venit

Vă urăm un călduros bun venit alături
Te așteptăm cu un topic de prezentare, fă-te cunoscut în rândul utilizatorilor !

Suntem în căutare de Staff

Suntem în căutare de staff activ.
Dacă ești capabil să moderezi o categorie, te așteptăm cu o cerere aici.

TS.ELDERS.RO

Vino alături de noi pe TeamSpeak !
Te așteptăm alături de noi : ts.elders.ro

MiX-AREA

Suntem în căutare de admini în cadrul acestui proiect !
Dacă ești capabil să administrezi un proiect, te așteptăm cu o cerere aici !

Andt

Global Moderators
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

1 Follower

Recent Profile Visitors

111 profile views
 1. Contra 1 - https://imgur.com/a/yD0sNpS 2 - https://imgur.com/a/oj2N7gY 3 - https://imgur.com/a/pZmpV6Q Dupa parerea mea acest tip de lucrari nu sunt facute in program Adobe, mai degraba un program de adaugat text pe telefon. Nu cautam acest gen de designeri.
 2. Roaga un detinator sa lase un reply in acest topic spunand ca si tu esti un manager si ca ai nevoie de grad. Topic Inchis.
 3. Model: Ce vrei sa cumperi ?: Cat esti dispus sa platesti ?: Contact: Metoda de plata: Stare produs ( Deteriorat/acceptabil/bun/nou ) : Detali despre produs : Alte Precizari: Mesajele de tip: 'Esti un tepar' fara a aduce dovezi asupra asa ziesei 'tepe' sunt pedepsite cu restrictionarea dvs. de a posta pe o perioada de 7 zile. Din moment ce avem dovezi ca vanzatorul este 'tepar' iar respectiva 'teapa' nu a fost data pe comunitatatea 'ELDERS.RO' respectivul vanzator nu va mai putea vinde nimic pe comunitatea 'ELDERS.RO'
 4. Andt

  [Model] Vanzare

  Model: Produs scos la vânzare: Modalitate de plată(paysafe/paypal etc): Date de contact: Dovadă produs: Detalii despre produs: Dacă nu aveţi poze cu produsul pe care doriţi să îl vindeţi și dați de înțeles că aveți acel produs veti fi banat pe forum timp de 30 de zile. Mesajele de tip: 'Esti un tepar' fara a aduce dovezi asupra asa ziesei 'tepe' sunt pedepsite cu restrictionarea dvs. de a posta pe o perioada de 7 zile. Din moment ce avem dovezi ca vanzatorul este 'tepar' iar respectiva 'teapa' nu a fost data pe comunitatatea 'ELDERS.RO'
 5. Pro, lucrezi destul de bine in photoshop si avem nevoie de designeri priceputi.
 6. Foarte interesant acest proiect consider ca prin acest proiect avem sansa de a ne cunoaste stafful si membrii intervievati mai mult. Abia astept sa vad cine va fi urmatorul intervievat.
 7. Acceptat. Vei primi accesul in cel mai scurt timp posibil. Topic Inchis.
 8. Acceptat. Vei primi accesul in cel mai scurt timp posibil. Topic Inchis.
 9. Eu unul sunt contra magazinului virtual deoarece nu va fii folosit de catre nimeni ( aici ma refer nimeni nu o sa cumpere nimic ) Iar legat de scripting zone sunt pro desi chiar nu stiu ce sa zic despre aceasta categorie sau daca se potriveste cu ce avem noi.

About Us

Comunitatea ELDERS este deschisă din dorința de a oferii utilizatorilor săi un ambient plăcut de joc / nagivare, lăsând libera exprimare și excluzând regulile stricte !

Social Links

Facebook Group Join
Steam Group Join
Teamspeak Server Join
×
×
 • Create New...