Jump to content

Danny.

Members
 • Posts

  474
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Danny.

 1. Nick : Danny. Grad : Moderator Absenta / Retragere : Absență Perioada: Păi momentan nu stiu , să zic că o săptamâna așa .17.01.-24.01 Motiv : mi s a stricat leptopul , o sa il duc la service zilele astea să văd ce pot să fac... Alte precizari : țin să precizez că nu s in orașul meu de reședință sunt la facultate la brașov o sa merg zilele astea pe aici sa vad ce pot să fac cu el daca nu reușesc să il fac ajung acasa Vineri saptamana asta adică pe 21.01 și il fac cand ajung acasă . Mulțumesc , am ținut să vă anunț să nu existe probleme , vă pup și vă salut cu respect pe toți.
 2. Din partea mea un , baftă cu gradul și o seară frumoasă !
 3. Din partea mea ai un , te pup si multă baftă
 4. Vțm , ai grijă de tine , spor la mutări , ai grijă te așteptăm înapoi.
 5. Mai bagă niște activitate și după revino cu o cerere .
 6. Reclamației , ar trebui ca așa ziși țepari să primească o vacanță de cateva zile pentru aceste fapte , suntem oameni , nu inteleg de ce ai da teapa , nu i de parcă sunt reale si poti să scoti skinurile să le transformi in bani ca pe cs:go . :))
 7. Bună seara la baieții in primul rand, după părerea mea nu are ce să mai caute pe server. Sunt Reclamației,ban permanent + interzis. O seară frumoasă !
 8. Activ forum,ts, si server mai ales , numarul de ore pentru up il ai , de ce să nu primescă up acum ? Baftă cu UP-UL. Te pup.
 9. Pentru nume rezervat , pentru helper mai bagă niște ore . O seară frumoasă !
 10. Din partea mea , dar sporește activitatea . Salut și o zi bună !
 11. După cum văd eu din wg, acest jucător e curat , așadar și prin urmare din partea mea Unban.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines