Jump to content

RecoN

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RecoN

  1. In urma verificarii , ai primit unban ! @WickeD
  2. Eu te am asteptat timp de 10 minute aproximativ, de aceea ai primit ban . Te astept la verificare pe discord ! Poti sa imi dai un mesaj pe discord (Red.#5223)
  3. Din spusele tale reiese clar ca erati pe discord.Prietenul tau nu ti a mentionat numele , dar din pacate te ai auzit de la el din microfon,si mi am dat seama , plus ca au fost si cateva faze de prefire facute de voi doi . Ai facut doua acuzatii false asupra mea, iti voi prelungi banul , avand in vedere faptul ca mai era cate un membru din staff in fiecare echipa ,si sunt martori . Seara frumoasa !
  4. Sper sa dai dovada de seriozitate !
  5. Ai primit ban ,in special pentru limbajul neadecvat , si pentru actele de superioritate facute pe server . Dovezi: https://ibb.co/BcF1tqj / https://ibb.co/8zsNsjw
  6. In urma verificarii , am gasit aceste cheat-uri la tine in pc ! Dovada :https://ibb.co/YD2X7cH
  7. Te astept pe serverul de discord , pentru verificare !
  8. Link melodie: interval -> 1:00-1:09
  9. Reclamatia ta este cam exagerata In primul rand , consider ca nu eu ti am vorbit tie de sus , ci tu mie avand in vedere faptul ca tu ma ,,invatai,, pe mine cum sa imi fac treaba. "Fa-mi dreacu ce vrei tu, fa-mi post, fa-mi toate alea" - Nu am spus asa ceva si exista martori pe server. Am spus doar ,,Du te si fa mi reclamatie , niciodata nu am folosit un limbaj de genul. In al doilea rand , faptul ca persoana pe care puneam beacon/bomb , era total de acord fiind o cunostinta de a mea. Plus ca tot scopul acelor beaconuri , era sa mai deversifice atmosfera de pe server , sa fie putin mai amuzant . Dar intr-adevar am exagerat putin cu ele, si nu se va mai repeta. Cat despre afirmatia ta Wizzy , jumatate de server a vazut cum ai scris pe chat ,,Recon vreau si euu,, . Ba chiar dupa ce ai primit gravitatie mai mica nu ai parut deloc deranjat , ba chiar spuneai pe voice-chat ,,Uitati-va la mineee ....zboorrrr"..... https://www.linkpicture.com/view.php?img=LPic61f67c07ea19d59573117 - Dovada ca am folosit 98% din beacon-uri etc. pe prietena mea Totusi voi lua in considerare ce afirmatia voastra si nu voi mai exagera deloc cu beacon/etc. Iti urez o zi frumoasa si spor la joc !
  10. Dovada o stiti amandoi ,am intrat cu voi pe discord , si a-ti recunoscut ca v-ati dat info . V-am spus sa nu va mai vad la echipe diferite , in caz contrar o sa va dau ban . Dovada vie : @Inginerul care a intrat cu noi in conferinta ,si a auzit adverstimentul facut de mine . Seara frumoasa !
  11. Nickname pe Server:RecoN Nume și vârsta:Marian ,17 ani Link Profil de Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198373781863/ Ore jucate pe server (acceseaza https://panel.elders.ro/active/ si posteaza link cu orele tale):https://www.linkpicture.com/view.php?img=LPic61b8e5d3dfc6a1951996733 Cate ore poti sta pe server zilnic:4-8 ore in functie de timpul liber pe care il am Esti de acord sa fii verificat in pc de un membru staff(DA/NU):Da Experienta in utilizarea comenzilor de Admin pe CSGO?(DA/NU):Incepator-Mediu Cont prime?(DA/NU):Da Level Cont Steam:20 Alte informatii:incercam sa nu mai suferim azi Bonus : Sa fiu sincer pana acum nu am avut cel mai adecvat limbaj sau comportament pe server , dar daca voi fi acceptat , promit sa respect ceilalti jucatori si sa incerc sa fac ca meciurile sa fie cu cat mai putine suferinte si injuraturi .
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines