Jump to content

RecoN

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by RecoN

 1. RecoN

  am ban

  In primul rand nu ai respectat in totalitate ,,Modelul cererii de unban ,, . Motivul pentru care ai luat ban(pe care il poti vedea) , este ,,Monitor + glume proaste,, ! Nu ti am dat ban cu motivul ,,Mi ai spus pe nume,, ! E numele meu , daca vrei sa ma strigi asa , nu am nimic impotriva ,una e sa ma strigi pe nume , alta e sa faci o exagerare din a ma striga la fiecare doua secunde pe chat si pe langa sa ajungi sa faci glume de genul ,,Mi-a zis cineva ca daca te strig pe nume imi dai VIP,,
 2. Din spusele tale reiese clar ca erati pe discord.Prietenul tau nu ti a mentionat numele , dar din pacate te ai auzit de la el din microfon,si mi am dat seama , plus ca au fost si cateva faze de prefire facute de voi doi . Ai facut doua acuzatii false asupra mea, iti voi prelungi banul , avand in vedere faptul ca mai era cate un membru din staff in fiecare echipa ,si sunt martori . Seara frumoasa !
 3. Sper sa dai dovada de seriozitate !
 4. Ai primit ban ,in special pentru limbajul neadecvat , si pentru actele de superioritate facute pe server . Dovezi: https://ibb.co/BcF1tqj / https://ibb.co/8zsNsjw
 5. In urma verificarii , am gasit aceste cheat-uri la tine in pc ! Dovada :https://ibb.co/YD2X7cH
 6. Te astept pe serverul de discord , pentru verificare !
 7. Link melodie: interval -> 1:00-1:09
 8. Reclamatia ta este cam exagerata In primul rand , consider ca nu eu ti am vorbit tie de sus , ci tu mie avand in vedere faptul ca tu ma ,,invatai,, pe mine cum sa imi fac treaba. "Fa-mi dreacu ce vrei tu, fa-mi post, fa-mi toate alea" - Nu am spus asa ceva si exista martori pe server. Am spus doar ,,Du te si fa mi reclamatie , niciodata nu am folosit un limbaj de genul. In al doilea rand , faptul ca persoana pe care puneam beacon/bomb , era total de acord fiind o cunostinta de a mea. Plus ca tot scopul acelor beaconuri , era sa mai deversifice atmosfera de pe server , sa fie putin mai amuzant . Dar intr-adevar am exagerat putin cu ele, si nu se va mai repeta. Cat despre afirmatia ta Wizzy , jumatate de server a vazut cum ai scris pe chat ,,Recon vreau si euu,, . Ba chiar dupa ce ai primit gravitatie mai mica nu ai parut deloc deranjat , ba chiar spuneai pe voice-chat ,,Uitati-va la mineee ....zboorrrr"..... https://www.linkpicture.com/view.php?img=LPic61f67c07ea19d59573117 - Dovada ca am folosit 98% din beacon-uri etc. pe prietena mea Totusi voi lua in considerare ce afirmatia voastra si nu voi mai exagera deloc cu beacon/etc. Iti urez o zi frumoasa si spor la joc !
 9. Dovada o stiti amandoi ,am intrat cu voi pe discord , si a-ti recunoscut ca v-ati dat info . V-am spus sa nu va mai vad la echipe diferite , in caz contrar o sa va dau ban . Dovada vie : @Inginerul care a intrat cu noi in conferinta ,si a auzit adverstimentul facut de mine . Seara frumoasa !
 10. Nickname pe Server:RecoN Nume și vârsta:Marian ,17 ani Link Profil de Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198373781863/ Ore jucate pe server (acceseaza https://panel.elders.ro/active/ si posteaza link cu orele tale):https://www.linkpicture.com/view.php?img=LPic61b8e5d3dfc6a1951996733 Cate ore poti sta pe server zilnic:4-8 ore in functie de timpul liber pe care il am Esti de acord sa fii verificat in pc de un membru staff(DA/NU):Da Experienta in utilizarea comenzilor de Admin pe CSGO?(DA/NU):Incepator-Mediu Cont prime?(DA/NU):Da Level Cont Steam:20 Alte informatii:incercam sa nu mai suferim azi Bonus : Sa fiu sincer pana acum nu am avut cel mai adecvat limbaj sau comportament pe server , dar daca voi fi acceptat , promit sa respect ceilalti jucatori si sa incerc sa fac ca meciurile sa fie cu cat mai putine suferinte si injuraturi .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines