Jump to content

kenveloo

Ex Staff
 • Posts

  97
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

kenveloo last won the day on August 6

kenveloo had the most liked content!

About kenveloo

 • Birthday 08/30/2003

Recent Profile Visitors

403 profile views

kenveloo's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Dedicated
 • Reacting Well
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • First Post

Recent Badges

9

Reputation

 1. Nick (TS3): kenveloo Grad: Administrator Absenta / Retragere / Activitate Redusa: Retragere Perioada (data): permanent Motiv: Motive personale Alte precizari: thanks @WickeD
 2. Acest lucru vă va ajuta foarte mult, verificați-l ; https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=556619
 3. Cerere dumneavoastra a fost acceptata iar DNS-ul va fi creat în cel mai scurt timp posibil ! Momentan cât DNS-ul este creat va rugam sa face?i urmatoarele lucruri : deschide?i un topic pentru creare categoriilor aici ( click ) alatura?i-va clanului de gametracker aici ( click )
 4. În această postare, vă vom arăta Degradari și Promovari legate de administrare
 5. -Descriere: Acesta este un simplu plugin XP . Puteți obține 50 de niveluri și 15 ranguri! -Download: link -Autor (nume): williamaique -Nume (numele pluginului respectiv): XP + Level + Rank System v2.2 -Comenzi publice (comenzile ce se execută pe server): Prefixul jucătorului - schimbă prefixul de chat //1-După rang, 2-După nivel (implicit: 1) Level Up Bonus - modifică suma de bani care urmează să fie acordată la un nivel superior. (implicit: 10000) XP Save Type - modifică tipul de salvare a rangului //1-IP, 2-NICK, 3-STEAM ID (implicit: 2) -Instalare: . Puneți cs_rank_system.amxx în cstrike/addons/amxmodx/plugins 2.Puneți cs_rank_system.txt în cstrike/addons/amxmodx/data/lang 3. Accesați cstrike/addons/amxmodx/configs/plugins.ini și adăugați numele sub PLUGINS-uri PERSONALIZATE DE LA TERȚE PĂRȚI ca cs_rank_system.amxx
 6. -Descriere: Cu acest plugin, dacă operatorul sau administratorul scrie în consola admin_who poate vedea administratorii online -Download: link -Autor (nume): Assassination -Nume (numele pluginului respectiv): amx_Who -Comenzi publice (comenzile ce se execută pe server): amx_(comanda) / Cvars: scrie în consola admin_who poate vedea administratorii online -Instalare: 1. Puneți amx_who.amxx în cstrike/addons/amxmodx/plugins 2. Puneți amx_who.sma în cstrike/addons/amxmodx/scripting 3. deschideți plugins.ini în cstrike/addons/amxmodx/configs/plugins.ini și introduceți plugins.ini amx_who.amxx 4. Gata acum, doar schimbați harta sau reporniți serverul pentru a activa pluginul. note: Un server Cs cu amx mod x instalat amx mod x ultima versiune testat-o pe 1.8.1
 7. Numele filmului: Blood Red Sky Data apariției: 23 iulie 2021 O scurtă descriere: Blood Red Sky (cunoscut și sub numele de Transatlantic 473) este un film de groază de acțiune britanic-german din 2021, regizat de Peter Thorwarth, care a scris scenariul împreună cu Stefan Holtz. Filmul îi are în distribuție pe Roland Møller, Peri Baumeister, Chidi Ajufo și Alexander Scheer. A fost lansat pe 23 iulie 2021 de Netflix. Unde poate fi vizionat?: NETFLIX Nota : 10/10 Trailer:
 8. Numele filmului: The Gray Man Data apariției: 22 iulie 2022 O scurtă descriere: The Grey Man este un film thriller de acțiune american din 2022 regizat de Anthony și Joe Russo, dintr-un scenariu pe care acesta din urmă l-a scris împreună cu Christopher Markus și Stephen McFeely, bazat pe romanul cu același nume din 2009 al lui Mark Greaney. Filmul îi are în distribuție pe Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, Jessica Henwick, Regé-Jean Page, Dhanush, Wagner Moura, Julia Butters, Alfre Woodard și Billy Bob Thornton. Produs de compania fraților Russo, AGBO, este primul film dintr-o franciză bazată pe romanele Greaney's Grey Man. Filmul se concentrează pe agentul CIA Court Gentry, care fugă de mercenarul sadic Lloyd Hanson după ce a descoperit secrete corupte despre superiorul său. O adaptare a romanului lui Greaney a fost anunțată inițial în 2011, cu James Gray pregătit să-l regizeze pe Brad Pitt, iar mai târziu Charlize Theron într-un rol cu schimb de gen, deși niciuna dintre versiuni nu s-a realizat vreodată. Proprietatea a zăbovit în iadul dezvoltării până în iulie 2020, când s-a anunțat că frații Russo vor regiza, atât Gosling, cât și Evans fiind atașați de star. Filmările au început la Los Angeles în martie 2021, înainte de a se încheia la Praga în iulie. Cu un buget de producție de 200 de milioane de dolari, este printre cele mai scumpe filme realizate de Netflix. The Grey Man a început o lansare limitată în cinematografe pe 15 iulie 2022, urmată de lansarea sa digitală pe Netflix pe 22 iulie. A primit recenzii mixte de la critici, laude pentru distribuția ansamblului, dar critici față de „scenariul clișeu și ritmul vertiginos”. [3] Filmul va fi urmat de o continuare cu Gosling reluând rolul și un spin-off. Unde poate fi vizionat?: NETFLIX Nota : 10/10 Trailer:
 9. Numele filmului: Interceptor (film) Data apariției: 26 mai 2022 (Australia) ,3 iunie 2022 (în întreaga lume) O scurtă descriere: Interceptor este un film dramă de acțiune din 2022 regizat de Matthew Reilly dintr-un scenariu pe care l-a scris împreună cu Stuart Beattie. Filmul îi are în rolurile principale pe Elsa Pataky și Luke Bracey.[2][3] Este vorba despre teroriști care vor să lanseze un atac nuclear asupra Statelor Unite cu rachete furate. Când teroriștii atacă o platformă îndepărtată de interceptoare de rachete offshore care le-ar putea opri rachetele, un ofițer (Pataky) apără instalația cu curaj și ingeniozitate. Unde poate fi vizionat?: NETFLIX Nota : 10/10 Trailer:
 10. Numele filmului: The Lost City Data apariției: 12 martie 2022 (SXSW) 25 martie, 2022 (Statele Unite ale Americii) O scurtă descriere: Orașul pierdut este un film american de acțiune și aventură din 2022, regizat de frații Nee, care au scris scenariul împreună cu Oren Uziel și Dana Fox, dintr-o poveste de Seth Gordon.Are în rolurile principale Sandra Bullock și Channing Tatum ca o scriitoare de dragoste și modelul ei de coperta, care trebuie să scape de un miliardar (Daniel Radcliffe) și să găsească orașul antic pierdut descris într-una dintre cărțile ei. Filmul îi are în distribuție pe Da'Vine, Joy Randolph și Brad Pitt. Proiectul a fost anunțat în octombrie 2020, Bullock s-a alăturat ca producător și vedetă, iar Tatum s-a alăturat în decembrie; Restul distribuției a fost anunțat anul următor. Filmările au avut loc în Republica Dominicană din mai până în august 2021. Filmul a avut premiera la South by Southwest pe 12 martie 2022 și a fost lansat în cinematografe de Paramount Pictures în Statele Unite pe 25 martie 2022. A încasat peste 190 de milioane de dolari în întreaga lume față de un buget de 68 de milioane de dolari. Unde poate fi vizionat?: NETFLIX Nota : 10/10 Trailer:
 11. Numele filmului: Carter Data apariției: 5 august 2022 O scurtă descriere: Carter (coreeană: 카터; RR: Kateo) este un film thriller de acțiune sud-coreean regizat de Jung Byung-gil, cu Joo Won în rolul principal cu Lee Sung-jae, Jeong So-ri și Kim Bo-min. Filmul se învârte în jurul unui agent amnezic care este aruncat în mijlocul unei misiuni misterioase. A fost lansat de Netflix pe 5 august 2022. Unde poate fi vizionat?: NETFLIX Nota : 10/10 Trailer:
 12. The Legend of Zelda: Skyward Sword The Legend of Zelda: Skyward Sword[b] este un joc de acțiune și aventură din 2011, dezvoltat și publicat de Nintendo pentru Wii. Un remaster de înaltă definiție al jocului, The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, a fost co-dezvoltat de Tantalus Media și lansat pentru Nintendo Switch în iulie 2021. Luând rolul protagonistului serialului Link, jucătorii navighează pe insula plutitoare Skyloft și pe pământul de sub ea, misiuni care avansează povestea și rezolvă puzzle-uri bazate pe temnițe și în mediu. Mecanica și lupta, cea din urmă concentrându-se pe atac și blocare cu sabie și scut, se bazează pe perifericul Wii MotionPlus. O intrare principală în seria The Legend of Zelda, Skyward Sword este primul joc din cronologia Zelda și detaliază originile Master Sword, o armă recurentă în serie. Link, un locuitor al unui oraș plutitor numit Skyloft, își propune să-și salveze prietena din copilărie Zelda după ce este răpită și scoasă la suprafață, ținuturile abandonate de sub nori. Dezvoltarea a durat aproximativ cinci ani, începând după lansarea Twilight Princess în 2006. Mai multe jocuri Zelda anterioare au influențat dezvoltatorii, inclusiv Twilight Princess, Ocarina of Time și Majora's Mask. Multe aspecte ale lumii și modului de joc ale jocului au fost concepute pentru a eficientiza și a popula experiența pentru jucători. Stilul de artă a fost influențat de opera pictorilor impresioniști și postimpresionişti, inclusiv Paul Cézanne. Implementarea Wii MotionPlus sa dovedit problematică pentru dezvoltatori, până la punctul în care a fost aproape eliminată. A fost primul joc Zelda care a folosit o orchestră live pentru majoritatea pieselor sale, cu muzică compusă de o echipă condusă de Hajime Wakai și supravegheată de Koji Kondo. Dezvăluit pentru prima dată în 2009, a fost inițial planificat să fie lansat în anul următor, înainte de a fi amânat până în 2011 pentru a-l rafina și extinde în continuare. Jocul a fost un succes critic și comercial la lansare, primind scoruri perfecte de pe mai multe site-uri jurnalistice, câștigând și primind nominalizări pentru numeroase industrie și premii ale jurnaliștilor și vânzând peste trei milioane de exemplare în întreaga lume. Remasterul din 2021 a vândut un număr similar pe Nintendo Switch. Feedback-ul despre joc a influențat mai târziu dezvoltarea următoarei intrări pentru consolele de acasă, The Legend of Zelda: Breath of the Wild.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines