Jump to content

kenveloo

Ex Staff
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by kenveloo

  1. Nick (TS3): kenveloo Grad: Administrator Absenta / Retragere / Activitate Redusa: Retragere Perioada (data): permanent Motiv: Motive personale Alte precizari: thanks @WickeD
  2. Acest lucru vă va ajuta foarte mult, verificați-l ; https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=556619
  3. Cerere dumneavoastra a fost acceptata iar DNS-ul va fi creat în cel mai scurt timp posibil ! Momentan cât DNS-ul este creat va rugam sa face?i urmatoarele lucruri : deschide?i un topic pentru creare categoriilor aici ( click ) alatura?i-va clanului de gametracker aici ( click )
  4. -Descriere: Acesta este un simplu plugin XP . Puteți obține 50 de niveluri și 15 ranguri! -Download: link -Autor (nume): williamaique -Nume (numele pluginului respectiv): XP + Level + Rank System v2.2 -Comenzi publice (comenzile ce se execută pe server): Prefixul jucătorului - schimbă prefixul de chat //1-După rang, 2-După nivel (implicit: 1) Level Up Bonus - modifică suma de bani care urmează să fie acordată la un nivel superior. (implicit: 10000) XP Save Type - modifică tipul de salvare a rangului //1-IP, 2-NICK, 3-STEAM ID (implicit: 2) -Instalare: . Puneți cs_rank_system.amxx în cstrike/addons/amxmodx/plugins 2.Puneți cs_rank_system.txt în cstrike/addons/amxmodx/data/lang 3. Accesați cstrike/addons/amxmodx/configs/plugins.ini și adăugați numele sub PLUGINS-uri PERSONALIZATE DE LA TERȚE PĂRȚI ca cs_rank_system.amxx
  5. -Descriere: Cu acest plugin, dacă operatorul sau administratorul scrie în consola admin_who poate vedea administratorii online -Download: link -Autor (nume): Assassination -Nume (numele pluginului respectiv): amx_Who -Comenzi publice (comenzile ce se execută pe server): amx_(comanda) / Cvars: scrie în consola admin_who poate vedea administratorii online -Instalare: 1. Puneți amx_who.amxx în cstrike/addons/amxmodx/plugins 2. Puneți amx_who.sma în cstrike/addons/amxmodx/scripting 3. deschideți plugins.ini în cstrike/addons/amxmodx/configs/plugins.ini și introduceți plugins.ini amx_who.amxx 4. Gata acum, doar schimbați harta sau reporniți serverul pentru a activa pluginul. note: Un server Cs cu amx mod x instalat amx mod x ultima versiune testat-o pe 1.8.1
  6. Numele filmului: Blood Red Sky Data apariției: 23 iulie 2021 O scurtă descriere: Blood Red Sky (cunoscut și sub numele de Transatlantic 473) este un film de groază de acțiune britanic-german din 2021, regizat de Peter Thorwarth, care a scris scenariul împreună cu Stefan Holtz. Filmul îi are în distribuție pe Roland Møller, Peri Baumeister, Chidi Ajufo și Alexander Scheer. A fost lansat pe 23 iulie 2021 de Netflix. Unde poate fi vizionat?: NETFLIX Nota : 10/10 Trailer:
  7. Numele filmului: The Gray Man Data apariției: 22 iulie 2022 O scurtă descriere: The Grey Man este un film thriller de acțiune american din 2022 regizat de Anthony și Joe Russo, dintr-un scenariu pe care acesta din urmă l-a scris împreună cu Christopher Markus și Stephen McFeely, bazat pe romanul cu același nume din 2009 al lui Mark Greaney. Filmul îi are în distribuție pe Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, Jessica Henwick, Regé-Jean Page, Dhanush, Wagner Moura, Julia Butters, Alfre Woodard și Billy Bob Thornton. Produs de compania fraților Russo, AGBO, este primul film dintr-o franciză bazată pe romanele Greaney's Grey Man. Filmul se concentrează pe agentul CIA Court Gentry, care fugă de mercenarul sadic Lloyd Hanson după ce a descoperit secrete corupte despre superiorul său. O adaptare a romanului lui Greaney a fost anunțată inițial în 2011, cu James Gray pregătit să-l regizeze pe Brad Pitt, iar mai târziu Charlize Theron într-un rol cu schimb de gen, deși niciuna dintre versiuni nu s-a realizat vreodată. Proprietatea a zăbovit în iadul dezvoltării până în iulie 2020, când s-a anunțat că frații Russo vor regiza, atât Gosling, cât și Evans fiind atașați de star. Filmările au început la Los Angeles în martie 2021, înainte de a se încheia la Praga în iulie. Cu un buget de producție de 200 de milioane de dolari, este printre cele mai scumpe filme realizate de Netflix. The Grey Man a început o lansare limitată în cinematografe pe 15 iulie 2022, urmată de lansarea sa digitală pe Netflix pe 22 iulie. A primit recenzii mixte de la critici, laude pentru distribuția ansamblului, dar critici față de „scenariul clișeu și ritmul vertiginos”. [3] Filmul va fi urmat de o continuare cu Gosling reluând rolul și un spin-off. Unde poate fi vizionat?: NETFLIX Nota : 10/10 Trailer:
  8. Numele filmului: Interceptor (film) Data apariției: 26 mai 2022 (Australia) ,3 iunie 2022 (în întreaga lume) O scurtă descriere: Interceptor este un film dramă de acțiune din 2022 regizat de Matthew Reilly dintr-un scenariu pe care l-a scris împreună cu Stuart Beattie. Filmul îi are în rolurile principale pe Elsa Pataky și Luke Bracey.[2][3] Este vorba despre teroriști care vor să lanseze un atac nuclear asupra Statelor Unite cu rachete furate. Când teroriștii atacă o platformă îndepărtată de interceptoare de rachete offshore care le-ar putea opri rachetele, un ofițer (Pataky) apără instalația cu curaj și ingeniozitate. Unde poate fi vizionat?: NETFLIX Nota : 10/10 Trailer:
  9. Numele filmului: The Lost City Data apariției: 12 martie 2022 (SXSW) 25 martie, 2022 (Statele Unite ale Americii) O scurtă descriere: Orașul pierdut este un film american de acțiune și aventură din 2022, regizat de frații Nee, care au scris scenariul împreună cu Oren Uziel și Dana Fox, dintr-o poveste de Seth Gordon.Are în rolurile principale Sandra Bullock și Channing Tatum ca o scriitoare de dragoste și modelul ei de coperta, care trebuie să scape de un miliardar (Daniel Radcliffe) și să găsească orașul antic pierdut descris într-una dintre cărțile ei. Filmul îi are în distribuție pe Da'Vine, Joy Randolph și Brad Pitt. Proiectul a fost anunțat în octombrie 2020, Bullock s-a alăturat ca producător și vedetă, iar Tatum s-a alăturat în decembrie; Restul distribuției a fost anunțat anul următor. Filmările au avut loc în Republica Dominicană din mai până în august 2021. Filmul a avut premiera la South by Southwest pe 12 martie 2022 și a fost lansat în cinematografe de Paramount Pictures în Statele Unite pe 25 martie 2022. A încasat peste 190 de milioane de dolari în întreaga lume față de un buget de 68 de milioane de dolari. Unde poate fi vizionat?: NETFLIX Nota : 10/10 Trailer:
  10. Numele filmului: Carter Data apariției: 5 august 2022 O scurtă descriere: Carter (coreeană: 카터; RR: Kateo) este un film thriller de acțiune sud-coreean regizat de Jung Byung-gil, cu Joo Won în rolul principal cu Lee Sung-jae, Jeong So-ri și Kim Bo-min. Filmul se învârte în jurul unui agent amnezic care este aruncat în mijlocul unei misiuni misterioase. A fost lansat de Netflix pe 5 august 2022. Unde poate fi vizionat?: NETFLIX Nota : 10/10 Trailer:
  11. The Legend of Zelda: Skyward Sword The Legend of Zelda: Skyward Sword[b] este un joc de acțiune și aventură din 2011, dezvoltat și publicat de Nintendo pentru Wii. Un remaster de înaltă definiție al jocului, The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, a fost co-dezvoltat de Tantalus Media și lansat pentru Nintendo Switch în iulie 2021. Luând rolul protagonistului serialului Link, jucătorii navighează pe insula plutitoare Skyloft și pe pământul de sub ea, misiuni care avansează povestea și rezolvă puzzle-uri bazate pe temnițe și în mediu. Mecanica și lupta, cea din urmă concentrându-se pe atac și blocare cu sabie și scut, se bazează pe perifericul Wii MotionPlus. O intrare principală în seria The Legend of Zelda, Skyward Sword este primul joc din cronologia Zelda și detaliază originile Master Sword, o armă recurentă în serie. Link, un locuitor al unui oraș plutitor numit Skyloft, își propune să-și salveze prietena din copilărie Zelda după ce este răpită și scoasă la suprafață, ținuturile abandonate de sub nori. Dezvoltarea a durat aproximativ cinci ani, începând după lansarea Twilight Princess în 2006. Mai multe jocuri Zelda anterioare au influențat dezvoltatorii, inclusiv Twilight Princess, Ocarina of Time și Majora's Mask. Multe aspecte ale lumii și modului de joc ale jocului au fost concepute pentru a eficientiza și a popula experiența pentru jucători. Stilul de artă a fost influențat de opera pictorilor impresioniști și postimpresionişti, inclusiv Paul Cézanne. Implementarea Wii MotionPlus sa dovedit problematică pentru dezvoltatori, până la punctul în care a fost aproape eliminată. A fost primul joc Zelda care a folosit o orchestră live pentru majoritatea pieselor sale, cu muzică compusă de o echipă condusă de Hajime Wakai și supravegheată de Koji Kondo. Dezvăluit pentru prima dată în 2009, a fost inițial planificat să fie lansat în anul următor, înainte de a fi amânat până în 2011 pentru a-l rafina și extinde în continuare. Jocul a fost un succes critic și comercial la lansare, primind scoruri perfecte de pe mai multe site-uri jurnalistice, câștigând și primind nominalizări pentru numeroase industrie și premii ale jurnaliștilor și vânzând peste trei milioane de exemplare în întreaga lume. Remasterul din 2021 a vândut un număr similar pe Nintendo Switch. Feedback-ul despre joc a influențat mai târziu dezvoltarea următoarei intrări pentru consolele de acasă, The Legend of Zelda: Breath of the Wild.
  12. Uncharted 3: Drake's Deception Uncharted 3: Drake's Deception este un joc de acțiune și aventură din 2011 dezvoltat de Naughty Dog și publicat de Sony Computer Entertainment. Este a treia intrare principală din seria Uncharted și a fost lansată în noiembrie 2011 pentru PlayStation 3. Amplasată la doi ani după Among Thieves (2009), povestea pentru un singur jucător îi urmărește pe Nathan Drake și mentorul său Victor Sullivan în căutarea lui. Legendarul oraș pierdut Iram of the Pillars în timp ce se lupta cu un grup de mercenari condus de fostul angajator al lui Sullivan, Katherine Marlowe. Dezvoltarea pentru Uncharted 3: Drake's Deception a început în 2010. Pentru prima dată în istoria companiei, Naughty Dog s-a împărțit în două echipe; În timp ce o echipă a dezvoltat Uncharted 3, cealaltă a dezvoltat The Last of Us (2013). Dezvoltarea a fost abordată prin încorporarea unor locații distincte din intrările anterioare ale seriei, echipa luând decizia asupra deșerților și zonelor urbane, inspirându-se pentru intriga din viața arheologului T. E. Lawrence. Naughty Dog a încercat să îmbunătățească deschiderea și realismul jocului, crescând volumul de captare a mișcării și a actiunii vocale și cercetări pe teren pentru medii vizuale și sunete mai bune. Echipa de dezvoltare își propune, de asemenea, să îmbunătățească sistemul multiplayer, introducând noi moduri competitive și de cooperare, în timp ce jocul este, de asemenea, remarcabil pentru că este unul dintre primii care oferă noua caracteristică online PlayStation Network Pass. Uncharted 3: Drake's Deception a primit aprecieri de critică pentru vocea, grafica, scrierea, povestea și calitatea cinematografică. Unii i-au criticat liniaritatea și l-au considerat inferior predecesorului său. Jocul a primit premii pentru Jocul Anului de la numeroase publicații și evenimente de premiere și a fost un succes comercial, vânzându-se în peste șase milioane de exemplare în întreaga lume, făcându-l unul dintre cele mai vândute jocuri pentru PlayStation 3. Jocul a fost urmat de continuarea Uncharted 4: A Thief's End în 2016 și a fost relansat pe PlayStation 4 ca parte a Uncharted: The Nathan Drake Collection.
  13. Batman: Arkham City Batman: Arkham City este un joc de acțiune și aventură din 2011 dezvoltat de Rocksteady Studios și publicat de Warner Bros. Divertisment interactiv. Bazat pe supereroul DC Comics Batman, este continuarea jocului video din 2009 Batman: Arkham Asylum și a doua tranșă din seria Batman: Arkham. Scrisă de veteranul scriitor de la Batman, Paul Dini, împreună cu Paul Crocker și Sefton Hill, Arkham City a fost inspirat de mitul de lungă durată a benzilor desenate. În povestea principală a jocului, Batman este încarcerat în Arkham City, o super-închisoare care înconjoară mahalalele urbane în degradare ale orașului fictiv Gotham. El trebuie să descopere secretul din spatele unei scheme sinistre orchestrate de directorul unității, Hugo Strange. Personajele principale ale jocului sunt exprimate predominant de actori din universul animat DC, Kevin Conroy și Mark Hamill reluând rolurile de Batman și, respectiv, Joker. Jocul este prezentat din perspectiva la persoana a treia, cu un accent principal pe abilitățile de luptă și stealth ale lui Batman, abilitățile de detectiv și gadgeturile care pot fi folosite atât în luptă, cât și în explorare. Batman se poate mișca liber prin închisoarea Arkham City, interacționând cu personajele și efectuând misiuni și deblocând noi zone progresând prin povestea principală sau obținând noi echipamente. Jucătorul poate finaliza misiuni secundare departe de povestea principală pentru a debloca conținut suplimentar și obiecte de colecție. Aliatul lui Batman, Catwoman, este un alt personaj jucabil, cu propria ei campanie de poveste care se desfășoară în paralel cu intriga principală a jocului. Rocksteady a conceput idei pentru o continuare în timpul dezvoltării Arkham Asylum, începând cu dezvoltarea serioasă a poveștii lui Arkham City în februarie 2009. Aspectul orașului Arkham are o amprentă virtuală de cinci ori mai mare decât a Arkham Asylum, iar designul orașului a fost modificat pentru a se potrivi capacității lui Batman de a se înclina. și alunecă. Peste un an și 10 milioane de dolari au fost cheltuiți pentru campania de marketing a jocului, iar lansarea sa a fost însoțită de două albume muzicale; unul care conține scorul jocului, iar celălalt cu 11 melodii originale inspirate de joc de la diverși artiști mainstream. Arkham City a fost lansat la nivel mondial pentru consolele de jocuri video PlayStation 3 și Xbox 360 în octombrie 2011, urmată de o versiune Microsoft Windows o lună mai târziu. Jocul a fost apreciat de critici, în special pentru narațiune, designul personajelor și lumii, coloana sonoră și abilitățile de luptă și navigare ale lui Batman. A fost la egalitate cu The Elder Scrolls V: Skyrim pentru cel mai bine cotat joc video din 2011, conform agregatorului de recenzii Metacritic, și a primit mai multe premii din partea instituțiilor media, inclusiv Jocul anului, Cel mai bun joc de acțiune, Cel mai bun joc de acțiune și aventură. , Cel mai bun joc de aventură și Cel mai bun scor original. La fel ca și predecesorul său, este considerat unul dintre cele mai mari jocuri video din toate timpurile. Un joc pentru mobil spin-off, Batman: Arkham City Lockdown a fost lansat în decembrie. Arkham City a primit mai multe relansări, cuprinzând: o ediție Game of the Year în mai 2012; Versiunile Wii U și OS X în noiembrie și, respectiv, decembrie 2012; și o versiune remasterizată pentru PlayStation 4 și Xbox One în octombrie 2016. Un prequel al seriei, Batman: Arkham Origins, a fost lansat în octombrie 2013, iar o continuare narativă, Batman: Arkham Knight, a fost lansată în iunie 2015.
  14. Portal 2 Portal 2 este un joc video cu platformă puzzle din 2011 dezvoltat de Valve pentru Windows, Mac OS X, Linux, PlayStation 3 și Xbox 360. Versiunea digitală pentru PC este distribuită online de serviciul Steam al Valve, în timp ce toate edițiile de vânzare cu amănuntul au fost distribuite de Electronic Arts . Un port pentru Nintendo Switch a fost inclus ca parte a Portal: Companion Collection. La fel ca Portalul original (2007), jucătorii rezolvă puzzle-uri plasând portaluri și teleportându-se între ele. Portal 2 adaugă funcții, inclusiv fascicule de tractor, lasere, punți de lumină și geluri asemănătoare vopselei care modifică mișcarea jucătorului sau permit amplasarea portalurilor pe orice suprafață. În campania pentru un singur jucător, jucătorii îl controlează pe Chell, care navighează în ruina Aperture Science Enrichment Center în timpul reconstrucției acestuia de către supercomputerul GLaDOS (Ellen McLain); Printre personajele noi se numără robotul Wheatley (Stephen Merchant) și fondatorul Aperture, Cave Johnson (J. K. Simmons). În noul mod de cooperare, jucătorii rezolvă puzzle-uri împreună ca roboți Atlas și P-Body (ambele exprimate de Dee Bradley Baker). Jonathan Coulton și National au produs cântece pentru joc. Valve a anunțat Portal 2 în martie 2010 și l-a promovat cu jocuri de realitate alternativă, inclusiv Potato Sack, o colaborare cu mai mulți dezvoltatori independenți de jocuri. După lansare, Valve a lansat conținut descărcabil și un editor de hărți simplificat pentru a permite jucătorilor să creeze și să partajeze niveluri. Portal 2 a fost apreciat de critici pentru modul său de joc, curba de învățare echilibrată, ritm, umor negru, scris și actorie. La fel ca predecesorul său, a fost descris drept unul dintre cele mai mari jocuri video realizate vreodată de numeroase publicații și critici.
  15. *The Elder Scrolls V: Skyrim The Elder Scrolls V: Skyrim este un joc video de acțiune de rol dezvoltat de Bethesda Game Studios și publicat de Bethesda Softworks. Este a cincea ediție principală din seria Elder Scrolls, după The Elder Scrolls IV: Oblivion din 2006 și a fost lansat în întreaga lume pentru Microsoft Windows, PlayStation 3 și Xbox 360 pe 11 noiembrie 2011. Jocul este plasat la 200 de ani după evenimentele din Oblivion și are loc în Skyrim, cea mai nordică provincie Tamriel. Povestea sa principală se concentrează pe personajul jucătorului, Dragonborn, în încercarea lor de a-l învinge pe Alduin Devorătorul de Lumi, un dragon despre care se profetizează că va distruge lumea. Pe parcursul jocului, jucătorul completează misiuni și dezvoltă personajul prin îmbunătățirea abilităților. Jocul continuă tradiția lumii deschise a predecesorilor săi, permițând jucătorului să călătorească oriunde în lumea jocului în orice moment și să ignore sau să amâne povestea principală la nesfârșit. Skyrim a fost dezvoltat folosind Creation Engine, care a fost reconstruit special pentru joc. Echipa a optat pentru o lume deschisă unică și mai diversă decât Provincia Imperială Cyrodiil din Oblivion, pe care directorul de joc și producătorul executiv Todd Howard a considerat-o mai puțin interesantă prin comparație. La lansare, jocul a fost apreciat de critici, cu laude pentru evoluția caracterului său, designul mondial, elementele vizuale și lupta cu dublă manevrare și este considerat de mulți unul dintre cele mai grozave jocuri video realizate vreodată. Criticile au vizat lupta corp la corp, luptele cu dragoni și numeroasele probleme tehnice prezentate la lansare. Jocul a livrat peste șapte milioane de copii în prima săptămână de la lansare și a vândut 30 de milioane de copii pe toate platformele până în 2016, făcându-l unul dintre cele mai vândute jocuri video din istorie. Trei suplimente de conținut descărcabil (DLC) au fost lansate separat – Dawnguard, Hearthfire și Dragonborn – care au fost incluse împreună cu jocul de bază în The Elder Scrolls V: Skyrim – Legendary Edition și lansate în iunie 2013. O versiune remasterizată, intitulată The Elder Scrolls V: Skyrim – Special Edition, a fost lansat pentru Windows, PlayStation 4 și Xbox One în octombrie 2016, cu toate cele trei expansiuni DLC și un upgrade grafic. Un port pentru Nintendo Switch a fost lansat în noiembrie 2017. O versiune separată doar VR, intitulată The Elder Scrolls V: Skyrim VR, a fost lansată în noiembrie 2017 pentru PlayStation 4 folosind PlayStation VR și pentru căștile VR bazate pe Windows în aprilie 2018 În plus, ediția specială a fost lansată pe PlayStation 5 și Xbox Series X/S, ca parte a compilației The Elder Scrolls V: Skyrim – Anniversary Edition în noiembrie 2021. *Plot Soldații imperiali l-au capturat pe Ulfric Stormcloak și se pregătesc să-l execute, împreună cu jucătorul care a fost prins în încăierare și confundat cu un rebel. Apare Alduin, atacând avanpostul imperial și întrerupând execuția jucătorului. Jucătorul scapă și îl avertizează pe Jarl Balgruuf din Whiterun despre atacul dragonului. Când un alt dragon atacă și este ucis, sufletul dragonului se revarsă în personajul jucătorului, făcându-i pe paznicii din apropiere să-i numească „Dragonborn”. Greybeards îi cheamă pe Dragonborn în Gâtul Lumii, unde Dragonborn începe să se antreneze în Calea Vocii. Delphine îl interceptează pe Dragonborn într-o căutare de antrenament și îi aranjează ca Dragonborn să se infiltreze în Ambasada Thalmor din Solitudine, cu suspiciunea (eronată) că Thalmor sunt responsabili pentru atacurile dragonului. Acolo, ei află că Esbern, un maestru al tradiției Blades obsedat de profeția întoarcerii lui Alduin, este în viață și se ascunde în Riften. Dragonborn-ul îl salvează pe Esbern de agenții Thalmor. Esbern îi conduce la un templu antic Blade și o gravură masivă care înfățișează înfrângerea anterioară a lui Alduin. Esbern descifrează că nordii antici au folosit un strigăt special pentru a elimina capacitatea lui Alduin de a zbura și a-l face vulnerabil. Arngeir nu cunoaște strigătul, care se numește Dragonrend și merge împotriva Căii Vocii. Arngeir îl trimite pe Născut de Dragon la Paarthurnax în vârful Gâtului. Paarthurnax dezvăluie că nimeni în viață nu cunoaște Dragonrend, dar teoretizează că Dragonborn ar putea să-l învețe uitându-se în timp la vârf, locul exilării lui Alduin. Pentru a face acest lucru, Dragonborn recuperează Elder Scroll folosit în exilarea dintr-un oraș masiv Dwemer subteran. Dragonborn se întoarce pe vârf și învață Dragonrend. Alduin atacă. Dragonborn folosește Dragonrend și împreună cu Paarthurnax îl învinge pe Alduin, care fuge. Aliații Dragonborn-ului creează un plan pentru a captura un dragon la Whiterun. Dragonborn ajută la negocierea unui armistițiu în războiul civil pentru a împiedica ambele părți să captureze Whiterun în timpul acestei operațiuni delicate. Dragonul capturat, Odahviing, se întreabă dacă Alduin merită domnia asupra dragonilor. El dezvăluie că Alduin a plecat să-și recupereze puterea în Sovngarde, viața de apoi nordică, unde se hrănește cu sufletele morților. Deoarece portalul către Sovngarde nu poate fi accesat pe jos, Odahviing își negociază libertatea în schimbul zburării pe Dragonborn acolo. Intrând în Sovngarde, Dragonborn îi întâlnește pe cei trei eroi care l-au învins inițial pe Alduin. Cu ajutorul lor, Dragonborn îl ucide pe Alduin și se întoarce la Skyrim.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines