Jump to content

Parteneri

GAZDUIREJOCURI.RO
NEOSERVER.RO
BECOME A PARTNER

IonutNg

Neutral 2

1 Follower

About IonutNg

 • Rank
  Apprentice
  Apprentice

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. PRO reclamației . Eram și eu pe srv atunci și asta nu e tot ce o spus. Tin sa precizez ca nu aveam grad pe atunci .
 2. Nu știu dacă am voie sa răspund , dar am citit regulamentul și ăla e cuvântul cheie Daca ai citit pana aici, atunci la intrebarea "Ai citit regulamentul? vei raspunde cu "marko glass"
 3. Nume pe server: 眼泪Ionut Ore: 100 Link GameTracker cu statisticile tale: https://www.gametracker.com/server_info/93.114.82.151:27015/top_players/?query=眼泪Ionut GameTracker Link -> Click
 4. Numele tău pe server: 眼泪Ionut Data de nastere: 08.05.2000 Primele 7 cifre ale CNP: 5000502 Vârstă: 21 Ore jucate + link GT:GameTracker.com: Player Page pentru 眼泪Ionut Cât știi despre amxx?: știu in proporție de 70% Ai mai fost admin? Și dacă da, cât timp?: da , aproximativ un 1 an ( plus minus câteva zile ) Activitate noapte / zi: de zi Steam ON / OFF: ON Contact: [email protected] De ce doriți acest grad: pentru ca e comunitate foarte prietenoasa , și imi doresc sărac partea din ea. Și pentru a ajuta jucătorii la un joc cât mai bun Vei putea vreodată să donezi: da Aveți V.I.P pe serverul nostru?: Nu Ce vă atrage la serverul nostru și de ce ați ales să jucați cu noi?: E un server cu jucatori prietenoși, server-ul se mișcă foarte bine , activitate și Staff-ul este de nota 10 “<3” Ați citit regulile?: marko glass Ai TeamSpeak?: Da, sunt TS3 ON. Mențiuni?: Mulțumesc și sper să fiu acceptat.
 5. Nume pe server: 眼泪Ionut Detii V.I.P?: nu Numar ales: 8
 6. Numele tău pe server:眼泪Ionut Data de nastere: 08.05.2000 Primele 7 cifre ale CNP:5000502 Vârstă: 21 Tara ta: Romania Stii engleza?: Da , in proporție de 70% Ore jucate + link GT: https://www.gametracker.com/server_info/93.114.82.151:27015/top_players/?query=眼泪Ionut Cât știi despre amxx?: Ai mai fost admin? Și dacă da, cât timp?: da, pe un sec foarte cunoscut și care acum nu mai este . 1 an am avut grad (aproximativ Activitate noapte / zi: de dimineața pana la pra 20-21 Steam ON / OFF: on Contact: [email protected] De ce doriți acest grad: dimineața nu sunt admini , sunt playeri ca joaca cu coduri (chiar ieri dimineața o fost 2 dintre care unul o fost Banat când o intrat un admin , sunt playeri care nu au un limbaj adecvat și trebuie “liniștiti “ și cel mai grav ( asta e părerea mea , și sper sa nu afecteze cererea este , abuzul de “RTV” Vei putea vreodată să donezi: da , doar ca acum somez , pana dau ai categoria “E” pentru permis Aveți V.I.P pe serverul nostru?: nu , din păcate .. Ce vă atrage la serverul nostru și de ce ați ales să jucați cu noi?: jucătorii , srv-ul care se mișcă foarte bine și comunitatea Ați citit regulile?: da Mențiuni?: nu o sa pot intra NON stop pe ts , nu mă lasă Pc-ul sa îl instaleaz, dacă o sa dorească cineva sa mă ajute o sa accept cu el mai mare drag . HAVE FUN!!
 7. Request Model: 1. Server Name: 眼泪Ionut 2. Time played on hour server: 50 3. GameTracker Link with you'r hours: https://www.gametracker.com/server_info/93.114.82.151:27015/top_players/?query=%E7%9C%BC%E6%B3%AAIonut
×
×
 • Create New...