Jump to content

BIT BOY

Ex Staff
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

917 profile views

BIT BOY's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Collaborator
  • First Post
  • One Month Later
  • Dedicated
  • Conversation Starter

Recent Badges

3

Reputation

  1. M-am gandit sa implementez un sistem de vot prin care playerii ar putea promova si ajuta serverul cu un vot zilnic. Link-urile sunt : LINK 1 LINK 2 LINK 4 V-as ruga dupa ce votati, sa lasati un reply in acest topic! Multumesc anticipat!
  2. Salut, numele ales nu este disponibil, te rog sa revii cu alt nume! Au trecut 48 de ore si nu ai lasat un replay, te rog sa revii cu o cerere! T/C
  3. Te respect ca sa ma respecti ! 🤫 Bine ai venit !
  4. Bine ai venit!! 😁
  5. Data? : 17.02.2022 Server status? : Down Problema? : Serverul nu isi m-ai da restart. De la ce provine problema? : De la host. Cand se v-a rezolva? : In aceasta seara! Va multumesc pentru rabdarea depusa.
  6. Model Propunere Server. 1. Ce ai dori sa schimbi? : 2. De ce doresti aceasta modificare? : 3. Ce propui ca ar fii mai bine pentru server? : 4. Cum ne poti convinge? :
  7. Model Reclamatie Admini: 1. NickName reclamant : 2. Nickname admin reclamat : 3. Motivul reclamatiei : 4. Dovada : - demo (suspiciune cod) - screenshoot (ban nefondat sau abuz de acces) :
  8. Model Ban-List Admini: Nick: SteamID: Ip: Motiv: Dovada:
  9. 1. Nume: 2. IP: 3. SteamID: 4. Data și ora: 5. NickName-ul Admin-uri: 6. Motiv: 7. Dovada obligatorie (consola Poza/video): ATENTIE!!! - Adminul are la dispoziție 24 h pentru a se aduca dovada banului în caz contrar banul va fi scos și adminul sancționat.
  10. II. Regulament Admini @@@ Regulament Admini @@@ 1.Adminii trebuie sa fie cat mai activi pe server,forum . 2.Nu se da ban fara dovada,orice ban trebuie postat. 3.Votul se da in ultimele 5 minute. -inainte de a vota verificati ultimele harti prin /harti. -harta se schimba numai dupa ce v’ati consultati cu adminii prezenti pe server. 4.Respectati jucatorii si adminii mai mici sau mai mari in grad ca voi. 5.Nu abuzati de accesul care il aveti pe server. 6.Sunt interzise atacurile de orice natura intre admini.Daca suspectezi un admin ca este codat,faceti un demo pe care il prezentati unui Fondator/Owner sau co-owner. 7.Intotdeauna comanda de amx_blind se foloseste la inceputul rundei. 8.Este interzis imprumutarea sau folosirea oricarui acces de catre alta persoana decat cea pentru care a fost facut,in caz contrar remove. 9.Toti adminii sunt obligati sa posteze la Prezenta forum daca nu -down urmat de remove. 10.Nu schimbati mapa din de_dust2 decat daca serveru l este minim 23/32 11.Cei ce fac reclama dati-le gag 5 minute urmat de ban (max 120min) 12.Admini au obligatia de a oferi 1 boost pe luna. 13.Activitate pe server minim o ora pe zi in caz contrar remove / -1 14.Activitate forum in caz contrar remove / -1
  11. I. Regulament Jucatori. 1. Nu folositi CODURI. # Ban permanent 2. Nu injurati. # Gag | Ban 120 minute 3. Nu faceti reclama. # Ban permanent 4. Nu folositi nick-uri indecente. # Schimbare nick de catre admini | Kick | Ban 120 minute 5. Daca suspectati un jucator ca joaca cu coduri folositi „u@”. # Gag 6. T are obligatia de a planta bomba | CT are obligatia de a face defuse. # Slay
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines