Jump to content

bTM.

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bTM.

  1. 2. Puteţi deschide un singur portofoliu, acesta v-a fi închis de un designer la 7 zile de la ultima activitate, pentru redeschidere, mesaj unui membru staff cu link-ul către topicul cu portofoliul tău. Topic Inchis !
  2. 2. Puteţi deschide un singur portofoliu, acesta v-a fi închis de un designer la 7 zile de la ultima activitate, pentru redeschidere, mesaj unui membru staff cu link-ul către topicul cu portofoliul tău. Topic Inchis !
  3. bTM.

    Krust's gallery

    2. Puteţi deschide un singur portofoliu, acesta v-a fi închis de un designer la 7 zile de la ultima activitate, pentru redeschidere, mesaj unui membru staff cu link-ul către topicul cu portofoliul tău. Topic Inchis !
  4. 2. Puteţi deschide un singur portofoliu, acesta v-a fi închis de un designer la 7 zile de la ultima activitate, pentru redeschidere, mesaj unui membru staff cu link-ul către topicul cu portofoliul tău. Topic Inchis !
  5. 2. Puteţi deschide un singur portofoliu, acesta v-a fi închis de un designer la 7 zile de la ultima activitate, pentru redeschidere, mesaj unui membru staff cu link-ul către topicul cu portofoliul tău. Topic Inchis !
  6. 2. Puteţi deschide un singur portofoliu, acesta v-a fi închis de un designer la 7 zile de la ultima activitate, pentru redeschidere, mesaj unui membru staff cu link-ul către topicul cu portofoliul tău. Topic Inchis !
  7. 2. Puteţi deschide un singur portofoliu, acesta v-a fi închis de un designer la 7 zile de la ultima activitate, pentru redeschidere, mesaj unui membru staff cu link-ul către topicul cu portofoliul tău. Topic Inchis !
  8. bTM.

    bTM's gallery

    https://btmgfxw0rld.tumblr.com/ https://acabgfxw0rld.tumblr.com/
  9. Nume real : Iulian Varsta : 20 Motivul pentru care doresti sa aplici? : Sa ajut comunitatea ! Cata experienta aveti in domeniu? : Sunt cativa ani , doar ca am avut o maricica pauza Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) : Parfum Ce aplicatii Adobe folosesti cel mai mult? : PS6 O lucrare cu watermark-ul ELDERS/WWW.ELDERS.RO ( + screenshot PSD ) :
  10. * Prenume :Iulian * Varsta :20 * Nick cs : bTM. * Sex : M * Ocupatie : Gaming * Ce altceva ne mai poti spune despre tine : Respecta-ma ca sa te respect * O parere despre Comunitatea noastra: Super * De unde ai auzit de noi? : Am fost invitat intr-un grup pe steam
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines