Jump to content

Nesquik

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nesquik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

2

Reputation

  1. Divizia de buget a celor de la Xiaomi a primit un membru nou orientat spre gaming-ul mobil. Redmi K40 Gaming Edition foloseste un procesor Dimensity 1400 realizat pe o tehnologie de 6nm. Versiunea de baza vine cu 6GB RAM si 128GB stocare, iar cea de top cu 12GB RAM si 256GB pentru stocare. Ecranul este un AMOLED de 6.67 inch cu rezolutia FullHD+, o rata de refresh de 120HZ si rata de esantionare la atingere la 480Hz. Ecranul este certificat HDR10+, culori 10bit si acopera spectrul de culori DCI-P3. Camera foto principala este de 64MP, insotita de una de 8MP pentru poze ultrawide si un senzor de 2MP pentru macro. Partea sonora este stereo, cu doua difuzoare optimizate JBL. Bateria are o capacitate de 5000mAh si incarcarea rapida se face cu ajutorul incarcatorului de 67W. La fel ca pretul, designul acestuia este atractiv si prezinta butoane destinate sesiunilor de gaming pe lateral. Preturile pornesc de la 310$ pentru 6GB RAM/128GB stocare si ajung pana la 420$ pentru 12GB RAM/256GB stocare.
  2. ☆ Numele fiecarui topic creat trebuie facut in felul urmator: [NEW/INFO/REVIEW] SUBIECT ☆ Este interzis sa faceti urmatoarele lucruri: OFF-TOPIC/POST-HUNT/RECLAMA/LIMBAJ NEADECVAT ! ☆ Nu postati ceva si sa fie COPY/PASTE 100%,incercati sa bagati si idei de la voi. ☆ Nu postati de 2 ori acelasi lucru. ☆ Nu va bagati intr-o discutie daca nu aveti un motiv bun sa postati. ☆ Se accepta doar STIRI/RESURSE/TUTORIALE HARDWARE in aceasta categorie. ☆ Subiectul sa fie exprimat concret,fara greseli gramaticale care poate sa ingreuneze intelegerea postului. ☆ Dupa trecerea celor 24 ore de la deschiderea unui topic va fii inchis de catre moderatorul respectiv,fara a mai posta ''Topic Closed''. ☆ In cazul in care vei prelua un anumit articol/o anumita informație de pe un alt site, vei preciza și sursa. ☆ Aveti voie sa postati maxim 5 articole pe zi.
  3. Nume real :Ion Varsta :22 Motivul pentru care doresti sa aplici? :Sa ridicam comunitatea la un nivel cat mai inalt.. )) Cata experienta aveti in domeniu? Destula Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) :Parfum Categoria dorita spre moderare ? :Tehnologie
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines