Jump to content

Nope.

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

205 profile views

Nope.'s Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • One Month Later
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. -Minim 16 ani./At least 16 years old. -Trebuie citit regulamentul! / You have to read the rules. Completati modelul urmator de mai jos: Numele tau real/Your real name: Numele tau de pe server/Your server name: Varsta/Age: Ai citit regulamentul?(cuvant cheie)/Have you read the regulation? (keyword): Ai steam?(optional)/Do you have steam? (optional): De ce vrei admin?/Why do you want admin?:
  2. Pentru a obtine admin pe serverul nostru aveti de indeplinit doar urmatoarele 4 cerinte simple : Trebuie sa cititi atat regulamentul general cat si cel de staff. Trebuie sa aveti minim 16 ani. Sa aveti minim 15 ore. Trebuie sa faceti un topic cu titlul [Cerere admin] nickname si acolo sa urmati modelul acesta : Numele tau real: Numele de pe joc: Varsta: Primele 7 cifre din CNP: Ore jucate(LinkGametracker): Ai Steam?[Da/Nu]: De ce doresti sa faci parte din staff?: Ai experienta in staff?: Poti da ocazional boost?[nu este obligatoriu]: Ai citit regulamentul?: *Atentie boost nu este obligatoriu, dar cine va ajuta cu boost se va tine cont si va inainta in grad mai repede.
  3. Nick: SteamID: IP: Motivul banului: Dovezi: Alte informatii: *ATENTIE CA CEREREA SA FIE LUATA IN CONSIDERARE TREBUIE RESPECTATE 3 CERINTE Titlul topicului sa fie urmatorul : [Cerere Unban] Nicknme-ul tau A se prezenta dovada clara (recomanda imgur pentru poze) A se respecta modelul prezentat mai sus.
  4. ---- MODEL RECLAMATIE ---- Nickname-ul tau : Nickname-ul adminului in cauza: Motivul reclamatiei: Dovada : Data si Ora: Alte informatii: Ca o reclamatie sa fie luata in considerare trebuie a nu se incalca cele 5 reguli simple : A se prezenta dovada clara prin screenshot / video (personal recomand ( imgur) A se pastra un limbaj decent si calm. Numele topicului sa fie urmator [Reclamatie Gold] Nickname adminului in cauza. A se respecta modelul prezentat mai anterior. Reclamatiile care sunt facute la un interval mai mare de 48h de la momentul intamplarii sunt automat respinse.
  5. Pentru a beneficia de slot ai nevoie sa indeplinesti 3 cerinte: Ai nevoie sa faci o cerere dupa modelul de mai jos + nume topic [CERERE SLOT] NICKNAME Ai nevoie sa cunosti bine regulamentul. Ai nevoie de 5 ore( dovada cu link gametracker.) -= MODEL CERERE SLOT =- Nume server: Numele tau real: Ai STEAM?[DA/NU]: Cate ore ai?(link gametracker): Ai citit regulamentul?:
  6. -= Regulament General GOLD.ELDERS.RO =- I. Nu acceptam reclama de niciun fel. - Reclama facuta intentionat se va sanctiona cu ban permanent. - Reclama facuta din greseala, precum bind de pe alt server se va sanctiona cu gag de 10 minute. - In cazul in care nickname-ul vostru contine o reclama de la un alt server acesta se va schimba in GoldElders, dupa care daca adminul v-a schimbat numele si voi il schimbati la loc acceasi reclama / alta se va sanctiona cu ban permanent. II . Se interzic urmatoarele: - Se interzice folosirea oricarui tip de cit / cod / hack care te avantajeaza de restul playerilor. - Jignirile aduse la adresa unui player se sanctioneaza cu gag intre 5 si 10 minute. - Jignirile aduse la adresa unui admin/server se sanctioneaza cu pana la ban permanent. -Cei care vor avea nickname obscen, discriminator de orice fel , rasist etc. Li-se va schimba numele in GoldElders, daca dupa schimbare reveniti la acelasi nickname sau altul asemanator veti primi ban 60 minute. - In cazul in care dupa expirarea timpului continui sa injuri sau folosesti say_team@ in timpul gagului vei fi sanctionat cu ban 120 de minute. - Retry dupa gag este strict interzis Intrerupem putin pentru un cuvant cheie acela fiind gold si se va sanctiona cu ban pana la 120 minute. - Nu aveti voie sa faceti monitor (TS/Skype/Etc). - Daca dati RETRY dupa gag veti primi ban 60 de minute. - La inceput de runda, dupa ce muriti nu aveti voie sa dati retry pentru a mai prinde un spawn. Se sanctioneaza cu slay/kick, daca dupa kick in continuare este aceeasi poveste se va sanctiona cu ban de 60 minute. - Nu aveti voie pe harta. III. Altele - Daca considerati ca un admin nu a procedat corect / a abuzat de grad faceti reclamatie pe forum nu incepeti cu comentarii inutile pe server. - Daca un admin v-a banat faceti o cerere de unban, nu reclamatie.. - Admin si slot se ofera cu cerere facuta pe forum, nu cereti pe server pentru ca nu veti rezolva nimic. - IV. Obiectivele acestui joc sunt urmatoarele : Obiectivele Terro: - Obiectivul principal: Teroristii au obligatia de a pune bomba la unul din locurile destinate - Camp-ul este permis 1 minut dupa care teroristii au obligatia de a indeplini obiectivele - Daca bomba a fost pusa teroristii au obligatia de a proteja zona in care se afla Obiectivele CT: - Obiectivul principal: Counterii trebuie sa protejeze zonele in care se planteaza bomba - Rush CT este interzis in primele 20 secunde din runda pe hartile cu bomba - Counterii au obligatia de a dezamorsa bomba in cazul in care a fost plantata * In cazul in care un jucator nu indeplineste obiectivele (daca a avut posibilitatea), acesta risca slay la sfarsit runda! *ACEST REGULAMENT TREBUIE STIUT ATAT DE PLAYERI CAT SI DE ADMINI *CONDUCEREA GOLD ISI REZERVA DREPTUL DE A ADUCE MODIFICARI IN ORICE MOMENT.
  7. DNS dorit ( nume.elders.ro ) : GOLD.ELDERS.RO IP server : 89.34.25.20:27015 Firma unde este găzduit serverul : HZONE Mod de joc : Classic Modalitate de contact : facebook Stefan Skn / discord koko18#9763 / pm forum Link gametracker : https://www.gametracker.com/server_info/89.34.25.20:27015/
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines