Jump to content

F1ZZ

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

240 profile views

F1ZZ's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter

Recent Badges

1

Reputation

  1. [*] Nick: [*] Discord: [*] Admin-ul care ti-a dat ban / gag: [*] Steam ID: [*] Motiv: [*] Dovada: [*] Alte obiectii:
  2. Nick: Steam ID: Nick reclamat: Steam ID reclamat; Data: Motiv: Dovezi: Martori: Alte obiectii:
  3. -Nick: -Ore jucate(ScreenShot): -Steam ID: -Grad actual: -Grad dorit: -De ce îți dorești un grad mai mare: -Alte obiectii: -Ai citit regulamentul?:
  4. -Minim 14 ani -Minim 25 de ore jucate pe server -Trebuie sa fiti pe serverul de discord
  5. Numele tău real: Numele tău de pe steam: Vârsta ta: Orele jucate pe server (screenshot): Steam ID-ul tău: Discord-ul tău: Ai citit regulamentul serverului? : Cu ce ne poți ajuta? : Ai intrat pe serverul de discord ? : Alte obiecții : ATENTIE: [*] Titlul topicului trebuie să fie "Cerere Helper - Nume". Exemplu: "Cerere Helper - F1ZZ". [*] Cererile care nu sunt făcute după acest model nu vor fi luate în considerare. [*] Daca ați fost respins la o cerere de admin trebuie să așteptați minim 1 săptămâna pentru a face o altă cerere. [*] STEAM ID-ul il puteti afla de aici: https://steamid.xyz [*] Nu aveti voie sa faceti off-topic la vreo cerere de admin. In postarile din aceasta sectiune au voie sa raspunda la cerere DOAR STAFF-UL serverului.
  6. -Ca admini, sunteți obligați să cunoașteți și să respectați atât acest regulament, cât și regulamentul general. -Vă este interzis să abuzați de admin/comenzi. Abuzul de putere duce implicit la down sau chiar remove! -Motivul unei sancțiuni (ban, gag, mute, kick etc) trebuie să fie unul concludent, în niciun caz injurii precum "sal, pa, sugi". Adminii care nu respectă această regulă vor fi sancționați. (avertisment verbal, urmat de warn, după caz) -Vă este strict interzis să vă luați la ceartă cu jucătorii. Dacă vă instigă la ceartă sau vă înjură, abțineți-vă și sancționați-l. Trebuie să dați un exemplu pentru ceilalți jucători. Adminii care nu respectă această regulă vor fi sancționați. (warn) -Adminii de grad inferior sunt obligați să respecte decizia adminilor de grad superior. -La întrebarea "Ați citit regulamentul?" se va răspunde cu "l a citit maximilian in locul meu". -Nu aveți voie să dați comenzi pe alți admini. -Dacă vi se acceptă sau vi se respinge o cerere de upgrade, sunteți obligați să așteptați cel puțin o lună de la primirea răspunsului, fie că este pozitiv sau negativ. Nerespectarea acestei reguli va duce la respingerea cererii, și implicit, așteptarea cu încă o lună din partea adminului. -Vă este strict interzis să divulgați cuvântul cheie. Adminul care nu respectă această regulă va fi sancționat. (warn) -Reclamațiile între admini se vor face la categoria Admins Only. Nerespectarea acestei reguli duce implicit la respingerea reclamației. -Este interzis să schimbați harta după bunul plac. Dacă este necesar să schimbați harta, va trebui să vă consultați cu alți admini, și numai dacă este necesar se va schimba harta. Adminii care nu respectă această regulă vor fi sancționați. (warn) -Ca și admin sunteți obligați să faceți parte din grupul server-ului. Adminii care nu respecta această regulă vor fi sancționați. (avertisment verbal, urmat de warn) -Transmiterea sau răspândirea de informații din mediul intern (subiecte de pe secțiunea Admins Only, Admins Chat, divulgarea parolei de pe Admins Only) și alte divulgări (reale sau nu) ca scop să denatureze server-ul sau să ne pună într-o lumină proastă se pedepsește cu REMOVE, fără posibilitatea de a reveni vreodată în staff! După caz, veți putea fi sancționați chiar și cu blacklist permanent!
  7. -Folosirea de bug-uri, exploit-uri, cheats sau alte forme de a obține un avantaj necinstit față de ceilalți jucători se sancționează cu ban 60/300 minute sau permanent (în funcție de caz). -Reclama pe server este strict interzisă. Jucătorii care încalca această regulă vor primi ban permanent! -Certurile între playeri sunt de preferat, de evitat. Dacă observați pe cineva inferior vouă, îl ignorați, nu escalați cearta. Dacă se ajunge într-un moment în care cearta evoluează, playerii vor fi sancționați cu gag / mute. -Troll-ul pe server este strict interzis. (kick/ban temporar/ban permanent) -Nu aveți voie să vă certați cu un admin / contestați decizia acestuia pe Voice, Chat, sau Admins Chat (u@). Dacă vă simțiți nedreptățit, îi puteți face o reclamație admin-ului pe forum. -Pentru a anunța un codat, se va scrie pe chat-ul adminilor (u@) numele jucătorului și tipul de cod pe care l-ar putea folosi. Dacă anunțați public, veți fi sancționați. (gag) -Vă este interzis să faceți ghosting / monitor (anunțarea poziției unui jucător de la echipa adversă, fără ca acesta să vă fi omorât). Puteți, în schimb, anunța poziția inamicului numai dacă acela v-a omorât, cu precizarea locației unde ați fost omorâți, în nici un caz poziția în prezent a acestuia, altfel veți fi sancționați. (gag) -Puteți cere credite, dar numai în limita bunului simț. Cerșitul în exces se pedepsește. (gag) -Vă este interzis să puneți muzică pe server (fie cu ajutorul microfonului sau cu programe instalate). Jucătorii care încalcă această regulă vor fi sancționați (gag 30 de minute / permanent în funcție de caz/abateri). -Este interzis să țipați/suflați în microfon. (gag 30 de minute / permanent, în funcție de caz/abateri) -Este interzis să jucați pe server dacă în nume aveți cuvinte vulgare/jignitoare. Jucătorii care încalcă această regulă vor fi sancționați. (rename / ban în funcție de caz) -Nu aveți voie să chemați jucătorii de pe server pe alte servere / jocuri. Jucătorii care încalcă această regulă vor fi sancționați. -Impersonarea (asumarea unei identități false cu a unui alt jucător/admin) este strict interzisă. Jucătorii care încalcă această regulă vor fi sancționați. -Este interzisă folosirea unui nume, dacă există un admin cu numele respectiv. (rename/ban în funcție de caz)
  8. DNS dorit ( nume.elders.ro ) : CS.ELDERS.RO IP server : 5.183.171.253:27015 Firma unde este găzduit serverul : FREAKHOSTING Mod de joc : Competitve Modalitate de contact : Steam : https://steamcommunity.com/id/xx41/ Discord: F1ZZ.#6333 Instagram: 1nache02 ID Discord : F1ZZ.#6333 Link gametracker : https://www.gametracker.com/server_info/5.183.171.253:27015/
  9. Prenume : Cristian Varsta : 14 ani Nick cs : F1ZZ Sex : M Ocupatie : elev xD Ce altceva ne mai poti spune despre tine : Lucrez cu sourcemod de aproximativ 5 luni, ma joc CS de 3 ani,idk O parere despre Comunitatea noastra: Pana acum am o parere foarte buna. De unde ai auzit de noi? : De pe GO.ELDERS.RO
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines