Jump to content

Bun Venit

Vă urăm un călduros bun venit alături Te așteptăm cu un topic de prezentare, fă-te cunoscut în rândul utilizatorilor !

bombo

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nume : bombo Vârstă : 20 ani. Pentru ce grad aplici ( Moderator / Designer ) ? : Moderator. Motivul pentru care aplici ? : Aș vrea să ajut comunitatea si sa joc cs fara codati, de foarte multe ori mi s-a intamplat sa fie codati pe server si sa nu fie admin on. * Link portofoliu ( dacă aplicați pentru gradul de designer ) :- * Categoria unde doriți acces ( dacă aplicați pentru gradul de moderator ) : https://elders.ro/forum/forum/65-counter-strike-global-offensive/ Alte informații despre dumneavoastră : Mentionez faptul ca sunt on atat dimineata cat si seara
  2. Cred ca adminul este cel care trebuie sa justifice motivul pentru care mi a dat ban. Nu mi se pare motiv de dat ban in momentul in care iesi de dupa zid si ii dai hs lui Collector. Inca o dovada este aceasta 1qq - Imgur , cand mi a facut poze Soare.
  3. Nume: bombo IP: 192.168.100.6 Steam ID: STEAM_1:0:1589793516 Adminul care v-a banat: eXeDusS^ Data , ora , harta: 3.17.2021 de_dust2 Dovezi ( se accepta print la consola / snapshot): BAN - Imgur Ai dori admin pe acest server?: da Am fost verificata de 5 ori, de fiecare data am dat pozele, chiar si aseara m a veridicat Highy(poze - Imgur) astzai am primit ban pe motiv *WALL* fara a mi se face poze.
×
×
  • Create New...