Jump to content

Bun Venit

Vă urăm un călduros bun venit alături Te așteptăm cu un topic de prezentare, fă-te cunoscut în rândul utilizatorilor !

CrossBack

Lider Competiții
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About CrossBack

 • Rank
  Lider Compețiții

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. In acest topic, ne poti ajuta cu diferite propuneri despre viitoare concursuri, sau ideii despre competitii, pe care ai vrea sa le joci pe comunitate. Model: Nume: Propunere: Alte detalii despre propunere:
 2. Daca ai vreo reclamatie asupra unui organizator sau concurent , o nelamurire despre competitie, te asteptam cu un topic dupa modelul oferit. Model : Numele / Nick-ul Dvs. : Reclamatia / Nelamurirea Dvs. : Competitia / Editia : Data si Ora : Alte detalii :
 3. In acest topic se vor posta rezultatele si castigatorii unei Competitii. Model: Nume Echipa : Membrii : Detalii Competitie : Data si Editia : Challonge (Daca are) :
 4. In acest topic poti face o cerere de competitie. Model: Nume: Tipul de competitie: Data&Ora: Premiu: Alte detalii: Regulament: 1.Liderul competitie poate propune o alta data sau ora daca aceasta nu este una potrivita. 2.Daca este un premiu prea mic la un anumit tip de competitie, lideru competitie poate propune un alt premiu mai mare. 3.Daca cererea a fost aprobata esti obligat sa intri pe teamspeak ts.elders.ro, pentru a planifica competitia. 4.Toate competitile sunt obligatoriu cu prezenta pe teamspeak.
 5. Sambata, 27.02.2021 la ora 22:00, ELDERS - TS.ELDERS.RO organizeaza prima editie de WarNight 5vs5, premiul este in valoare de 200 de euro. Inscrierile sunt deschise din data de 27.02.2021 de la ora 12:00, pana la ora 21:59. Premiu WarNight: Editia din 27.02:2021: Premiu este: -Locul 1-10 CD-Key (10euro+ fiecare). -Locul 2-5 CD-Key (10euro+ fiecare)
 6. IMPORTANT Toate meciurile se joaca pe Fastcup cu GameGuard ON (Anti-Cheat) In cazul in care un participant la competitie, detine un grad pe TeamSpeak, acesta nu este avantajat si nu are voie sa se bage peste organizator sau sa se creada superior fata de jucatorii fara grad. Pe camerele de problema/informatii au voie să intre doar liderii de echipă, alți membrii nu vor avea acces de a intra.Daca nu se respecta aceasta regula, la 3 avertismente echipa respectiva primeste ff. Orice fel de proteste sau injuraturi adresate organizatorilor cupei, sunt strict interz
 7. IMPORTANT Meciurile din semifinala si finala se joaca pe Fastcup cu GameGuard ON (Anti-Cheat) In cazul in care un participant la competitie, detine un grad pe TeamSpeak, acesta nu este avantajat si nu are voie sa se bage peste organizator sau sa se creada superior fata de jucatorii fara grad. Pe camerele de problema/informatii au voie să intre doar liderii de echipă, alți membrii nu vor avea acces de a intra.Daca nu se respecta aceasta regula, la 3 avertismente echipa respectiva primeste ff. Orice fel de proteste sau injuraturi adresate organizatorilor cupei, sunt
×
×
 • Create New...