Jump to content

WickeD

Founders
 • Posts

  472
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42

Everything posted by WickeD

 1. te astept si pe serverul de teamspeak3 -
 2. la momentaul in care ai postat cererea nu ai citit regulamentul si ai dat edit la cerere dupa ce pancu ti-a amintit ca nu ai citit regulamentul ! Revii cu o cerere in 14 zile !
 3. Gradele de pe forum sunt una si cele de pe serverele din comunitate alta , moderator pe forum nu inseamana si moderator si pe serverul de csgo , ai respectat modelul si ti-am editat eu micile greseli la linkul cu ore si cuvantul cheie din cererea de moderator forum care nu are nici o treaba cu serverul GO.ELDERS.RO dar in privinta orelor necesare pentru cerere ai nevoie de 20 ! Te asteptam si pe serverul de teamspeak3 -
 4. dar vreau seriozitate din partea ta !
 5. Te accept dar vreau sa vad implicare din partea ta si sa te ocupi de server nu sa il tii online o luna si dupa sa il inchizi iar daca doresti avem dnsul CS.ELDERS.RO liber ! te astept cu o cerere la Forum Management - https://elders.ro/forum/forum/350-forum-management/ iar pentru DNS lasa-mi un mesaj in privat daca doresti CS in loc de Clasic .
 6. 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
 7. canalul este creat iar cand intri imi poti da mesaj mie sau lui @dobermanpentru a primi gradul
 8. De la 1 MAI s-au resetat rankurile si revenim cu un nou concurs TOP 3 ! La finalul lunii MAI ( 31.05.2023) daca va aflati in TOP 3, primiti PREMIUM pentru 30 de zile. ( Fondatorii/Administratori/Premiums EXCLUSI ) V-a puteti verifica locul in top si aici https://panel.elders.ro/stats/toppoints/ Succes !
 9. FELICITĂRI CÂȘTIGĂTORILOR
 10. LIPSA DE INTERES !
 11. AI GRESIT SECTIUNEA CITESTE INAINTE DE A POSTA
 12. te astept cu o cerere la forum management pentru categoriile dorite - https://elders.ro/forum/forum/350-forum-management/ si un add pe discord sa discutam
 13. PROMIT CA PLECI PERMANENT LA URMATOAREA ABATERE !
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines