Jump to content

WickeD

Founders
 • Posts

  478
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

Everything posted by WickeD

 1. Counter-Strike 2 este cel mai recent titlu din legendara franciză Counter-Strike și succesorul popularului CS:GO. Dar dacă doriți să jucați CS: GO după lansarea CS2, iată ce trebuie să știți. Counter-Strike 2 este oficial aici pentru accesul tuturor, Valve căutând să îmbunătățească experiența CS. Titlul nu numai că a adus o mulțime de îmbunătățiri ale gameplay-ului și calității vieții, dar a adăugat și un nou mod Premier și un sistem de rating CS. În timp ce dezvoltatorii au permis skin-urilor să transfere de la CS:GO la CS2, mulți se întreabă dacă mai pot juca CS:GO. Și dacă sunteți confuz dacă puteți lansa CS: GO acum că CS2 este complet lansat, avem răspunsul pentru dvs. CS:GO poate fi redat după lansarea CS2? Actualizare bibliotecă Steam Counter-Strike 2 a înlocuit complet CS:GO, făcând iterația anterioară imposibil de jucat. Veți observa că numele Counter-Strike: Global Offensive s-a schimbat în Counter-Strike 2 în biblioteca dvs. Deci, nu există nicio modalitate de a lansa și de a juca CS:GO cu alți jucători chiar acum. Valve a confirmat că Counter-Strike 2 va fi un upgrade la CS:GO. Cu cel mai recent titlu lansat complet acum, jocul anterior a fost închis. În plus, toate fișierele de joc CS:GO sunt disponibile ca fișiere Counter-Strike 2 După actualizarea mare. Proprietăți Counter-Strike 2 pe Steam O versiune demo a CS: GO este disponibilă pentru redare offline după lansarea completă a Counter-Strike 2. Cu toate acestea, există o modalitate de a lansa o versiune mai veche de CS:GO. Iată cum puteți face asta: Accesați biblioteca Steam și derulați la Counter-Strike 2. Faceți clic dreapta și selectați ' Proprietăți.’ Faceți clic pe ' Beta'. Faceți clic pe meniul pentru 'participare Beta.’ Selectați ' csgo_demo_viewer-1.38.7.9.’ După ce urmați acești pași, veți primi o descărcare de 12 GB pentru o versiune mai veche de CS: GO. Odată instalat, veți primi o fereastră de opțiune de lansare în timp ce porniți Counter-Strike 2, unde puteți alege să lansați versiunea demo a Counter-Strike: Global Offensive.
 2. De la 1 SEPTEMBRIE s-au resetat rankurile si revenim cu un nou concurs TOP 3 ! La finalul lunii SEPTEMBRIE ( 30.09.2023) daca va aflati in TOP 3, primiti PREMIUM pentru 30 de zile. ( Fondatorii/Administratori/Premiums EXCLUSI ) V-a puteti verifica locul in top si aici https://panel.elders.ro/stats/toppoints/ Succes !
 3. daca ai citi si regulamentul pentru jucatori de pe forum si ai un comportament civilizat nu primeai gag !
 4. cand intri pe ts sa ii dai mesaj lui @WickeD sau @doberman
 5. Viko mai iesi pe afara si calmeaza-te e doar un joc si stii si tu bine ca te oftici aiurea ! dovezi insuficiente , fara filmare nu am ce sa fac , am nevoie de mai multe dovezi .
 6. te astept si pe serverul de teamspeak3 -
 7. la momentaul in care ai postat cererea nu ai citit regulamentul si ai dat edit la cerere dupa ce pancu ti-a amintit ca nu ai citit regulamentul ! Revii cu o cerere in 14 zile !
 8. Gradele de pe forum sunt una si cele de pe serverele din comunitate alta , moderator pe forum nu inseamana si moderator si pe serverul de csgo , ai respectat modelul si ti-am editat eu micile greseli la linkul cu ore si cuvantul cheie din cererea de moderator forum care nu are nici o treaba cu serverul GO.ELDERS.RO dar in privinta orelor necesare pentru cerere ai nevoie de 20 ! Te asteptam si pe serverul de teamspeak3 -
 9. dar vreau seriozitate din partea ta !
 10. Te accept dar vreau sa vad implicare din partea ta si sa te ocupi de server nu sa il tii online o luna si dupa sa il inchizi iar daca doresti avem dnsul CS.ELDERS.RO liber ! te astept cu o cerere la Forum Management - https://elders.ro/forum/forum/350-forum-management/ iar pentru DNS lasa-mi un mesaj in privat daca doresti CS in loc de Clasic .
 11. 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
 12. canalul este creat iar cand intri imi poti da mesaj mie sau lui @dobermanpentru a primi gradul
 13. De la 1 MAI s-au resetat rankurile si revenim cu un nou concurs TOP 3 ! La finalul lunii MAI ( 31.05.2023) daca va aflati in TOP 3, primiti PREMIUM pentru 30 de zile. ( Fondatorii/Administratori/Premiums EXCLUSI ) V-a puteti verifica locul in top si aici https://panel.elders.ro/stats/toppoints/ Succes !
 14. FELICITĂRI CÂȘTIGĂTORILOR
 15. LIPSA DE INTERES !
 16. AI GRESIT SECTIUNEA CITESTE INAINTE DE A POSTA
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines