Jump to content

WickeD

Founders
  • Posts

    481
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    50

Posts posted by WickeD

  1. Counter-Strike 2 este cel mai recent titlu din legendara franciză Counter-Strike și succesorul popularului CS:GO. Dar dacă doriți să jucați CS: GO după lansarea CS2, iată ce trebuie să știți.

    Counter-Strike 2 este oficial aici pentru accesul tuturor, Valve căutând să îmbunătățească experiența CS. Titlul nu numai că a adus o mulțime de îmbunătățiri ale gameplay-ului și calității vieții, dar a adăugat și un nou mod Premier și un sistem de rating CS.

    În timp ce dezvoltatorii au permis skin-urilor să transfere de la CS:GO la CS2, mulți se întreabă dacă mai pot juca CS:GO. Și dacă sunteți confuz dacă puteți lansa CS: GO acum că CS2 este complet lansat, avem răspunsul pentru dvs.

    CS:GO poate fi redat după lansarea CS2? Actualizare bibliotecă Steam
    Counter-Strike 2 a înlocuit complet CS:GO, făcând iterația anterioară imposibil de jucat. Veți observa că numele Counter-Strike: Global Offensive s-a schimbat în Counter-Strike 2 în biblioteca dvs. Deci, nu există nicio modalitate de a lansa și de a juca CS:GO cu alți jucători chiar acum.

    Valve a confirmat că Counter-Strike 2 va fi un upgrade la CS:GO. Cu cel mai recent titlu lansat complet acum, jocul anterior a fost închis. În plus, toate fișierele de joc CS:GO sunt disponibile ca fișiere Counter-Strike 2 După actualizarea mare.


    Proprietăți Counter-Strike 2 pe Steam
    O versiune demo a CS: GO este disponibilă pentru redare offline după lansarea completă a Counter-Strike 2.


    Cu toate acestea, există o modalitate de a lansa o versiune mai veche de CS:GO. Iată cum puteți face asta:

    spacer.png

    Accesați biblioteca Steam și derulați la Counter-Strike 2.

    • Faceți clic dreapta și selectați ' Proprietăți.’
    • Faceți clic pe ' Beta'.
    • Faceți clic pe meniul pentru 'participare Beta.’
    • Selectați ' csgo_demo_viewer-1.38.7.9.’

    După ce urmați acești pași, veți primi o descărcare de 12 GB pentru o versiune mai veche de CS: GO. Odată instalat, veți primi o fereastră de opțiune de lansare în timp ce porniți Counter-Strike 2, unde puteți alege să lansați versiunea demo a Counter-Strike: Global Offensive.

    • Like 1
    • Thanks 1
  2. De la 1 SEPTEMBRIE s-au resetat rankurile si revenim cu un nou concurs TOP 3 !

    La finalul lunii SEPTEMBRIE ( 30.09.2023)  daca va aflati in TOP 3, primiti PREMIUM pentru 30 de zile. ( Fondatorii/Administratori/Premiums EXCLUSI )
    V-a puteti verifica locul in top si aici https://panel.elders.ro/stats/toppoints/

    Succes !

  3. Viko mai iesi pe afara si calmeaza-te e doar un joc si stii si tu bine ca te oftici aiurea ! :respins:dovezi insuficiente , fara filmare nu am ce sa fac , am nevoie de mai multe dovezi . 

    • Haha 1
    • Sad 1
  4.  Gradele de pe forum sunt una si cele de pe serverele din comunitate alta , moderator pe forum nu inseamana si moderator si pe serverul de csgo , ai respectat modelul si ti-am editat eu micile greseli la linkul cu ore si cuvantul cheie din cererea de moderator forum care nu are nici o treaba cu serverul GO.ELDERS.RO dar in privinta orelor necesare pentru cerere ai nevoie de 20 ! :contra:Te asteptam si pe serverul de teamspeak3 - 

     

  5. De la 1 MAI s-au resetat rankurile si revenim cu un nou concurs TOP 3 !

    La finalul lunii MAI ( 31.05.2023)  daca va aflati in TOP 3, primiti PREMIUM pentru 30 de zile. ( Fondatorii/Administratori/Premiums EXCLUSI )
    V-a puteti verifica locul in top si aici https://panel.elders.ro/stats/toppoints/

    Succes !

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines