Jump to content

eXe

Premium
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by eXe

  1. 1.Ai ban 6 zile nu permanent. 2.Invata sa nu mai injuri de "morti" sau altele si sa nu mai suferi ca ultimul silver pe u@. 3.Zic sa te multumesti ca nu ai luat permanent (next e permanent promit)
  2. Te asteptam pe TS3 (tsgo.elders.ro)
  3. din toate punctele de vedere.....+ieri te-ai luat cu mine in gura ca tu faci glume cu cine vrei si cat vrei doar sa ies eu de pe sv,crezi ca daca nu sunt eu pe sv nu are cine sa iti dea ban sau....?😂
  4. Exista un Regulament de citit inainte de a aplica pentru orice grad intr-o Comunitate. Te asteptam cu o noua cerere peste 7 zile.
  5. "NO RUSH NO CAMP!" Multumim pentru intelegere.
  6. Ai fost banat pentru doar 12 ore...nu permanent,nu inteleg de ce ai facut cerere unban. Doar in caz ca primesti ban permanent se face cerere unban.
  7. Ai zis ca daca imi dai conturile tale main mi-o ia capul razna....pai ce pot sa zic ai avut dreptate 😂ambele cu VAC BAN😂😂 Spor la cat mai multe VAC BAN-uri. Ramai cu BAN Bafta
  8. Reason-Asteptat la verificare mai mult de 5 min. Banned by Admin-Pancu. Te asteptam maine pe Discord sau TeamSpeak 3 (ts.elders.ro) la verificare pentru unban.
  9. Nu ai orele cerute in regulament pentru aplicarea unei cerere de grad. Revino cu o noua cerere in 14 zile si sa ai orele necesare.
  10. Astept steam id-ul tau pentru unban
  11. Nu exista VIP pentru ore,Vip-ul se plateste 5 E/luna.
  12. Ban-ul a fost scos.Bafta la joc
  13. Du-te ba codatule si lasa-ne cu propunerile tale. GG pentru VAC spor la cat mai multe😂😂
  14. Te astept pe ts.elders.ro
  15. Te astept pe ts.elders.ro.
  16. cfg,hvh,etc....la tine in pc.
  17. Nu intelegi ca nu mai ai ce cauta la noi pe sv never. Daca erau un baiat finut faceai asta de prima data si poate mai aveai o sansa.... Dar tu te-ai dat badboy si ai postat tampeni (Feminisme eXe si Ary daca ai cur si tate ai avantaje si etc...ce ai mai scris tu). De cand ma tragi tu pe mine la raspundere ce fac eu pe sv la cine dau grad si de ce? Nu mai face posturi si nu mai incerca sa revi ca nu mai ai nici o sansa crede-ma pe cuvant. Oricum erai degeaba. Doua motive mari si tari pentru care nu o sa mai ai ce cauta pe sv...(PARASUTA si FEMINISME Aryy si eXe)
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines