Jump to content

Aplică pentru grad

Suntem în căutare de staff,

te așteptăm cu o cerere !

Aplică

TS.ELDERS.RO

Vrei să te joci liniștit,

alături de prietenii tăi ?

Conectează-te

MiX-AREA

Vrei să te alături echipei

MiX-AREA ELDERS ?

Aplică

crew

Members
 • Posts

  63
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

crew last won the day on June 29

crew had the most liked content!

7 Followers

Recent Profile Visitors

660 profile views

crew's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Conversation Starter
 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

35

Reputation

 1. crew

  Reclamatie crew

  Eram pe canal,te-am auzit perfect ce ai spus,nu doar legat de kick:) Nu esti la tine pe partea de mix-uri de unde ai gradu sa faci legea ca idee. La urmatoarea abatere o sa ai remove T/C.
 2. Problema rezolvat,ai luat remove,la urmatoarea abatere ai permanent. T/C.
 3. Unban primit,in caz de se intampla iarasi se aplica -1 sau remove. Iar legat de tine,pe vorbele aiurea scoase dupa discutia cu el unde eram pe canal,te asigur ca te duci de tot,n-am nevoie de imbarligaturi pe care te-ai dus sa le spui pe un mix public. T/C.
 4. Acceptat, de aici te va prelua @ForWWarD .
 5. Si am venit si cu raspunsul. Attax din motive n,tu nu prea ce ai cauta aici,stai pe ts-urile care nu sunt "terminati". T/C
 6. Respins,citeste regulamentul daca ai vreo nelamurire in legatura cu respingerea cererii tale.
 7. Respins,nu te-am vazut niciodata.
 8. Welcome,prima oara am zis ca te referi la RDS=)).
 9. crew

  [Propunere]crew

  a) Nick cs: crew b) Propunerea mea: Sa se adauge auto mix-ul. c) Cum crezi că va influența concursul propunerea ta: Influenta prin auto mix ar fii in felul urmator: -nu o sa mai existe dusmanie intre admini care cum cheama oameni,o sa fie nevoie doar de admin pentru conflictele dupa mix. -populare deoarece in plugin de auto-mix nu o sa existe favorizare,totul se alege prin vot(chiar si capitanii) -o sa puna la contributie toti adminii cat si watcherii. -se poate implementa punctele care ar aduce un premiu. -se poate implementa un timer fixat doar pe admin sa se observe activitatea pe server jucata sau afk. -este folositor celor cu ban pe fastcup :)) -ar starnii interesul fiecaruia care vrea sa-si mentina gradu sau sa creasca. d)Date de contact (opțional): pe forum P:S ASTEPT CA TOTI CU GRAD MIX-AREA SA VADA ACEST TOPIC PENTRU A CONCEPE SV-LE CU PLUGIN-UL PE ELE. ATENTIE: De la aprobarea topicului,sv-le de auto-mix vor fii deschise intr o saptamana cel tarziu pentru a se lucra la ele.
 10. crew

  Cerere unban TZU

  Tzanca Uraganu cel din Germania,esti interzis pe acest teamspeak, o seara faina.
 11. Antrenorul a primit -1 din alte motive,s-a mai adunat inca o chestie,aceea find faptul ca nu se uita pe forum si prin asta s-ar intelege ca nu respecta staff-ul. Ai unban iarasi,la urmatoarea abatere va primi iarasi -1 sau in cel mai rau caz remove. T/C.
 12. Cerere de unban acceptata. Cred ca tura care vine trebuie sa ma fac mult mai clar ca nu se dau banurile permanente chiar asa. T/C .

ELDERS ROMÂNIA # WE COME FROM ANCIENT TIMES

Join us on social media:

×
×
 • Create New...