Jump to content

SOULRAYNNNE1

Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by SOULRAYNNNE1

  1. Acceptat! Cand revii te rog sa cauti un membru administrativ pentru redarea gradului, deoarece gradele vor fii refacute ( accese, etc ). Thread Closed !
  2. Hello, you posted wrong. This category is for forum complaints. Search your server in the list below - https://elders.ro/forum/forum/16-counter-strike-16/ and make a request after the category model. Thread Closed !
  3. Acceptat. Dns propagat. Thread Closed !
  4. Canal procesat si acces bagat pe baza identitatii. Thread Closed !
  5. Ban scos. Pe viitor va rugam sa nu mai deranjati canalele private si nici utilizatorii acestora. Si va rog sa respectati modelul impus de categoria in care postati. Thread Closed !
  6. ACCEPTAT. DNS procesat. Acesta va fii propagat in maxim 10 minute de la inchiderea cererii. Te rog sa faci un tichet in categoria Forum Management pentru procesarea categoriei. Thread Closed !
  7. Acceptat. DNS creat, acesta va fii propagat in maximum 10 minute. Te rog sa faci o cerere de categorii aici - https://elders.ro/forum/forum/350-forum-management/ Thread Closed !
  8. Respins. Ai fost banat de catre un Membru Administrativ ( un Query ). Sunteti interzisi la nivel de comunitate. Thread Closed !
  9. Respins. Domnule Lululike, dumneavoastra atat cat si kekw sunteti interzisi la nivel de comunitate. Ban-ul principal fiind oferit de catre @crew. Dovada fiind aici - https://prnt.sc/1142r3r Thread Closed !
  10. Salut, ai gresit sectiunea. Aceasta sectiune este destinata reclamatiilor forumuale, nu pentru reclamatiile de server. Din ce observ ai fost banat pe servrul OLD. Intra pe acest link - https://elders.ro/forum/forum/194-classic-»-old/ la categoria reclamatii / cereri unban si fa o cerere acolo dupa modelul impus de categorie. Thread Closed !
  11. ACCEPTAT. DNS-ul va fii propagat in cateva momente. Te astept cu o cerere pentru categoriile dorite aici - https://elders.ro/forum/forum/350-forum-management/ Thread Closed !
  12. Chiar atât de mincinos poți să fii. Ai intrat, mi-ai dat mie mesaj cu următoarea chesti - https://prnt.sc/101708e și după ai ieșit instant înainte să te trag să văd cine ești. Rămâi interzis aici.
  13. 1. Propunerea 1 o voi discuta cu colegii mei. 2. Momentan nu avem overwatch care să se ocupe la nivel de forum. 3. Deja există o categorie de resurse aflată la categoria gaming și anume - https://elders.ro/forum/forum/58-counter-strike-16/ 4. Nu copiem gradele de pe alte comunități, în cel mai bun caz după o dezvoltare mai amplă a comunității poate v-om mai adăuga și alte grade. Thread Closed !
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines