Jump to content

brOKen

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by brOKen

  1. Salut, ai primit BAN de la deoarece am găsit la tine in calculator coduri pentru CSGO, Mai jos ai toate dovezile: Dovada #1 Am așteptat mult timp ca tu sa intri pe discord, am cerut partajare la ecran, apoi după 2 minte ai spus sa ne aștept ca dai un restart la calculator. Până am intrat la tine in calculator cred ca ai avut timp sa ștergi ce se afla in folder-ul CSGO HACKS : Dovada #2 Dupa ce ai primit BAN pe server, ai intrat pe ceva care se numește SazInjector. Acest SazInjector este un injector pentru CSGO. Dovada #3 Contul tau vechi a primit VAC. Din ce știu și am mai auzit de la alți oameni mai ai conturi cu VAC. https://steamcommunity.com/profiles/76561199159018130
  2. Ai 19 fișiere .tga care încep cu hack222, nu cred ca tu ai dat rename la ele, e alt program care a făcut aceste fișiere.
  3. Dacă is doar niște poze, de ce se numesc hack222? Nu asa se salvează pozele din csgo.
  4. Nu e problema ca nu ai intrat sub un minut dar am așteptat aproape 10 minute sa ne dai datele de la TeamViewer, nu cred ca e de la net deoarece cum ai văzut și in poze ai avut ms-ul mai mic decât mine, TeamViewer are 31 MB. Si la 4Mbps tot era descarcat rapid.
  5. Salut Sera, ai primit BAN de la mine deoarece am găsit niște fișiere suspecte la tine in calculator. Mai jos ai toate dovezile: Dovada #1 In primul rând am așteptat foarte mult după tine sa ne dai datele tale de la TeamViewer. A trecut oricum mai mult de 5 minute de când ți-au fost cerute datele de la TeamViewer. Nu înțeleg de ce a durat atât de mult deoarece TeamViewer nu este un program mare iar eu l-am descărcat in mai puțin de un minut. Tu din câte am văzut ai MS-ul putin mai bun decât al meu dovada mai jos: Dovada #2 La tine in calculator am găsit fișiere tip .tga in folder-ul CSGO numite hack222. Fișierele TGA modifica vizual. Tu cum ai descărcat (știu ca ai descarcat deoarece ai închis setarea "Control aplicații și browser") un cod tip Radar Hack de pe proiect-7 ma gândesc ca aceste fișiere au apărut din cauza codului pentru radar.: Dovada #3 Când ai fost întrebat ce îs cu fișierele hack222 la tine in calculator ai spus ca nu știi ce sunt cu ele dar după ai spus ca te uitai la un videoclip pe YouTube și ai zis sa încerci. Dupa ai negat faptul ca ai descărcat acest cod se vede clar in istoric și in folder ca tu ai instalat acest cod, altfel nu îți apăreau fișierele hack222. Un fondator o sa se uite mai departe și o sa ia o decizie.
  6. Hello Abnormal.W1nX, regarding the BAN granted on our server, I found some evidence which indicates the fact that you used cheats on the server: Proof #1 Ok so after a more extensive investigation I noticed something irregular with the folder Osiris and Process hacker. The folders were deleted from your computer on June 1 (today) at 2:32, right before you gave me the TeamViewer, same with Process Hacker 2 which was deleted on June 1 (today) at 2:33. When i asked you "Why don't you clear your Recycle Bin?" you said that you don't know, but all the apps were deleted right before me checking your computer with TeamViewer. Proof #2 In connection with what you told me when there were only the two of us on Discord, you said that you do not own the computer but after the other admins came in you said that the Osiris folder was created because some 'friends' came into your computer. What doesn't connect is that you said you didn't have TeamViewer installed and you told me to wait for it to download, but if you didn't have TeamSpeak installed then how did those 'friends' get into your computer? Proof #3 Beside having a lost account, which I understand that you lost it, you also have this account linked to your Discord profile: You never told us about this account which was VAC banned. These were all my proofs which indicate the fact that you were playing with cheats, a founder decides it further if you deserve the BAN or not.
  7. Salut, ai primit ban de la mine pe motiv de Wall + refuz verificare, Ai spus ca dacă dai alt + tab sau ctrl + esc te scoate de tot din joc. Este imposibil sa te scoată din joc atunci când dai alt + tab sau ctrl + esc, jocul este pus in bara și tu ramai pe server. Dar tu ai ieșit de pe server. In tot timpul acesta eu bănuiesc ca ai avut timp sa iți ștergi codul din PC asa ca nu mai avea rost sa te chem la verificare după ce ți-am dat ban. Dovada ca ai ieșit + dovada ban: + https://imgur.com/a/xnkGlZ8 (video disconnect) Iar aici este dovada pentru motiv Wall: https://imgur.com/gallery/M5mFg6v (video wall)
  8. - Cerere făcută la troll! - Nu ai citit regulamentul! - Nu ai ore pe server!
  9. - Nu ai citit regulamentul! - Ai puține ore pe server!
  10. Nickname pe Server: brOKen Nume și vârsta: Sorin, 15 ani Link Profil de Steam: https://steamcommunity.com/id/brOKen_x Ore jucate pe server (scrie !active pe server si posteaza poza cu orele tale):https://ibb.co/YhF2Djv Experienta in utilizarea comenzilor de Admin pe CSGO?(DA/NU): Da Cont prime?(DA/NU): Da Level Cont Steam: 69 Alte informatii: cel mai tare server
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines