Jump to content

Markz

Ex Staff
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Markz

  1. Salut!! Avand in vedere lipsa de interes, topic inchis.
  2. Salut! Respecta modelul. Ca sa nu faci un alt topic, te las sa-ti dai edit sau reply aici in continuare.
  3. Bun venit in staff!! Ne cauti pe discord in seara asta.
  4. Salut si multumim pentru cerere! In urma feedbackului oferit de catre staff-ul Elders, nu putem decat sa respingem cererea din cauza atitudinii si a comportamentului toxic.
  5. Salut! Din pacate nu au trecut 7 zile de la ultima cerere. Te rugam sa revi in data de 29.01.
  6. Salut! Multumim de propunere insa sistemul de rank este facut sa avansezi destul de usor si scazi din rank doar in cazul in care ai N death-uri la rand. Ajungi usor in LE si dupa ai de munca. Succes la concurs 😉
  7. Bine ai venit, rau ai nimerit!
  8. Salut! Iti multumim pentru cerere. Lamurire: De verificat in PC, cu ajutorul instrumentelor TeamViewer sau Supremo, iti vor fi verificate fisierele din PC sa nu contina modificari aduse pt a fi favorizat in joc. Din pacate, cererea este respinsa, motivul este unul concret, regulamentul nu l-ai citit. Te rugam sa revi ( @laurraastept corectia) cu o cererere peste 14 zile.
  9. Salut! Iti multumim pentru cerere. Motivul pentru care ai fost banat permanent este, si citez "Mai taci dracu si du-te-n mortii ma-tii". Inainte sa iti iei ban in cauza, de la mine, ai mai fost banat o data de catre @WickeD pt limbaj si injurii staff. Motivul unbanului oferit de catre Wicked este "scuze acceptate - next ai ban permanent". Nu este vorba ca ai injurat un membru staff fara sa stii, e vorba ca asa te comporti cu fiecare player in parte, ceea ce noi nu acceptam. Iti vei revizui comportamentul si la urmatoarea abatere fara mute, fara gag, fara silence, direct ban permanent.
  10. Salut! Din pacate conform conditiilor de aplicare(motivele de mai sus), cererea ta este nevalida. Te rugam sa reincerci dupa ce iti faci orele si citesti ca atare regulamentul.
  11. Salut! Din pacate nu ai citit regulamentul.
  12. Salut! Nu indeplinesti conditiile pt aplicare si totodata, nu ai citit regulamentul. Te rugam sa revii in 14 zile cand, probabil, vei putea sa aplici fara probleme.
  13. Salut! Ai fost banat pentru folosirea de hack-uri /scripturi ce te ajuta in privinta aim-ului. (SSG scope pe langa playeri, tu dai HS) Banul ramane valid. Conditii de unban: 1. Acceptare verificare(+install 2 apps de verificare) in Desktop/Laptop cu ajutorul programelor Team Viewer / Supremo de catre @VikoMy si @Inginerul 2. Nefolosirea de scripturi/cheaturi in ultimele 30 de zile. In cazul in contrar, 15e unban. Spor!
  14. Salut! Iti multumim pt cerere. Din pacate esti respins momentan pt motivele de mai sus.
  15. Link Melodie: Interval: alege cum crezi, e in voga pe tik-tok si prinde la playeri
  16. Salut @sal! In urma verificarii de catre adminul @VikoMy, banul a fost ridicat. Spor la joc!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines