Jump to content

Un gigant al tehnologiei pregătește, în premieră, o consolă de gaming. Cine vrea să concureze cu PlayStation și Xbox


AxBxNxHaLaB

Recommended Posts

Un gigant al tehnologiei pregătește, în premieră, o consolă de gaming. Cine vrea să concureze cu PlayStation și Xbox                                                     

Gamingul este o nișă atrăgătoare pentru mulți jucători, iar una dintre cele mai mari companii de tehnologie pare că se va orienta în curând și către realizarea de produse pentru acest segment. Ar fi vorba despre un laptop de gaming, dar și de o consolă.

Zvonurile din piață indică faptul că Huawei vrea să intre pe segmentul de gaming. Primul produs? Un laptop de gaming. Ceea ce nu este foarte ciudat, având în vedere că Huawei are deja o linie de laptopuri de succes.

Produsul mai interesant pare să fie, însă, o viitoare consolă de gaming. Astfel, Huawei ar intra în luptă cu cei trei mari jucători: Sony, Microsoft și Nintendo. Cum va fi consola? Nu avem detalii despre platforma pe care aceasta va fi bazată, însă zvonurile indică faptul ca va fi un produs performant, nu unul bazat pe procesor ARM precum Nintendo Switch.

Așadar, am putea vedea un APU similar cu cele regăsite pe Playstation și Xbox. În același timp, Huawei ar putea încerca să producă propriile cipuri pentru consolă.

De asemenea, va fi interesant de văzut ce fel de software va rula consola. În cazul în care nu știați, aceasta nu ar fi prima consolă a chinezilor. Huawei a lansat o consolă, de care puțini își aduc aminte, în 2014. Se numea Tron și avea procesor Tegra 4 și rula Android 4.2. SURSA

 

TS.ELDERS.RO - OLD.ELDERS.RO - IP : 93.114.82.77:27015

Pentru orice problema ma gasiti pe ts la canalu OLD cu numele : .S!ckBoY AxBxNxHaLaB  sau PM pe forum.

                                  

Link to comment
Share on other sites

  • Sasuke locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines