Jump to content

JBL Clip 4- review


Sasuke

Recommended Posts

maxresdefault.jpg

Compania JBL realizeaza unele dintre cele mai bune boxe de pe piata, unele mai mari, alte mai mici. In acest an a lansat cateva modele mai mici de boxe, printre care si JBL Clip 4. Are cateva modificari fata de modelul anterior, primul aspect fiind o greutate mai mica. Daca vrei sa iti cumperi o boxa mai mica si ieftina in acelasi timp, te invit sa urmaresti randurile de mai jos pentru a afla mai multe detalii despre JBL Clip 4.

JBL Clip 4 costa 90 de dolari, are un design mai durabil, mai rezistent si pare a fi o boxa mai robusta. Chiar daca nu are o crestere foarte mare a performantei, are cateva imbunatatiri fata de Clip 3, care inca se mai gaseste pe piata, adesea la un pret de 50 de dolari. Clip 4 este disponibil in mai multe optiuni de culoare si se poate aseza atat pe verticala, cat si pe orizontala. In spate se afla cateva dungi din cauciuc, ceea ce inseamna ca poti amplasa boxa si pe spate, iar ea nu se va misca. Daca volumul este mai mare, basul va face ca bpxa sa se miste. 

Calitatea sunetului este foatre buna pentru o boxa atta de mica, are un bas mai mare si mai puternic, sunetul este mai bun, doar ca in unele cazuri este mai limitat. La melodiile mai solicitante, sunetul va fi doar decent. Boxa se descurca si in redarea filmelor. Ea functioneaza cel mai bine la un volum de 50-75%, iar basul nu va fi la fel de puternic ca la o boxa de dimensiuni mai mari. Performanta boxei difera de la o melodie la alta. 

In comparatie cu rivalii sai, JBL Clip 4 se pozitioneaza foarte bine, boxele avand un sunet foarte bun. Se poate asocia cu 2 boxe pentru a forma un sunet stereo. 

JBL Clip 4 are un bas mai puternic, mai bun, iar sunet este mai clar si mai bogat. Daca ar trebui sa ti cont de design, poate ca ai fi tentat sa alegi JBL Go 3. Cand vine vorba despre durata de viata a bateriei, JBL Clip 4 poate sa reziste pana la 10 ore, dar JBL Go 3 rezista doar 5 ore. Dar durata de viata a bateriei poate sa fie afectata de volum. Pentru ca este o boxa mai ieftina, nu are functia PartyBoost, care permite conectarea mai multor difuzoare. 

JBL Clip 4 are Bluetooth 5.1, este rezistente la apraf si la apa, are IP67.

Acestea fiind spuse, JBL Clip 4 este o boxa mica, dar este buna, are un design placut, o lunga durata de viata a bateriei, este usor de transportat, este usoara, iar calitatea sunetului este buna pentru dimensiunile sale.

Sursa:digi24

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines