Jump to content

Televizoare 4K pentru 2021


Sasuke

Recommended Posts

lg-gx-oled-4k-hdr-tv-1.jpg

Pentru ca ne dorim sa avem cele mai performante dispozitive, cele de ultima generatie, sa fie cat mai mari si sa aiba cea mai mare rezolutie posibila, anul acesta daca ai in plan sa iti schimbi televizorul si vrei sa fie unul ce are o rezolutie 4K, poate ca iti va fi mai dificil sa alegi televizorul potrivit pentru tine, avand in vedere ca se gasesc mai multe televizoare de acest fel pe piata. De aceea, in randurile de mai jos voi descrie care sunt cele mai bune televizoare 4K pe care le poti cumpara in acest an, asa ca ramai cu ochii pe descrierile urmatoare.

Televizorul TCL 6 costa 900 de dolari si este cel mai potrivit pentru un pret atat de mic. Calitatea imaginii este foarte buna, poate sa intunece local, are un mod THX care combina intarzierea redusa a intrarii si a contrastului ridicat si vei obtine cea mai prietenoasa interfata, adica Roku TV. Televizorul este disponibil in dimensiuni de 55, 65 si 75 de inci.

LG OLEDCXP costa 2.197 de dolari si ofera cea mai buna calitatea a imaginii, se gaseste in 48, 55, 65 si 77 de inci. Ofera un contrast foarte bun, vizualizarea in unghi este foarte buna si culorile sunt uniforme. 

Vizio Seria M Quantum costa 679 de dolari, ofera o calitatea a imaginii foarte buna, are un sistem inteligent si este o alegere potrivita daca bugetul tau este mai restrans.

Sony XBR-X900H costa 1.398 de dolari si are cea mai buna conectivitate de pe piata, pe langa calitatea imaginii foarte buna pe care o ofera. Are intrari HDMI 4K/ 120 Hz pentru Xbox Seria X si PlayStation 5 si este singurul televizor de acum care are transmisii de antena ATSC 3.0.

TCL 4 costa 780 de dolari si este potrivit in cazul in care bugetul tau nu te lasa sa cumperi un televizor 4K mai scump. Are interfata prietenoasa Roku TV si ofera o calitate a imaginii pe cat se poate de buna, mai ales pentru acest pret. Se gaseste in dimensiuni de 43, 50, 55, 65 si 75 de inci.

Televizorul TCL 8 costa 1.500 de dolari si ofera o calitate a imaginii foarte buna, avand in vedere ca nu este un televizor OLED. Are tehnologia mini-LED ce ofera un contrast foarte bun, o gama dinamica ridicata. Chiar daca nu atinge calitatea unui televizor OLED, se apropie de ea. Se gaseste in dimensiuni de 64 si 74 de inci.

Acestea fiind spuse, daca vrei sa iti cumperi in acest an un televizor 4K, ai de ales dintre o serie de modele, de aceea, cele mai potrivite pentru acest an sunt cele descrise anterior si poti sa alegi modelul care se incadreaza in bugetul tau.

Sursa;Digi24

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines