Jump to content

Difuzoare inteligente pentru 2020


Sasuke

Recommended Posts

JBL-LINK-Group-1-bg_BLK.jpg

Cand vine vorba de difuzoare inteligente, Google, Amazon si Apple sunt companiile care au unele dintre cele mai bune difuzoare. Amazon se mandreste cu un difuzor dotat cu Alexa, fiind cel mai bun asistent vocal dintre cele 3. Dar, mai exista si alte difuzoare inteligente de la Sonos si de la JBL, iar daca vrei sa vezi ce caracteristici au cele mai bune difuzoare inteligente ale anului 2020, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Amazon Echo Dot de a 4-a generatie costa 50 de dolari, are o calitate a sunetului mai buna decat modelul dinaintea sa. Este dotat cu Alexa ce functioneaza cu mai multe dispozitive inteligente din casa si configureaza dispozitivele si prin comenzi vocale. Alexa mai poate sa trimita alerte in cazul in care cineva incearca sa iti sparga casa sau detecteaza fum. Echo Dot are un hub Zigbee incorporat.

Sonos One costa 199 de dolari si este unul dintre cele mai scumpe difuzoare inteligente. Permite asocierea a 2 dispozitive pentru a reda un sunet stereo sau sa creeze sunetul multiroom, dar si singur ofera un sunet foarte bun. Daca iti este greu sa alegi intre Alexa si Google Assistant, Sonos One are ambii asistenti vocali, astfel incat nu mai trebuie sa alegi unul dintre ei. 

Google Nest Mini costa 29 de dolari si Google Assistant are aproape toata abilitatile pe care le are si Alexa si este putin mai inteligent decat Alexa, ofera raspunsuri mai flexibile la comenzile vocale, iti poti forma anumite rutine, poate sa recunoasca mai multe voci. Google Nest Mini este o alegere potrivita in cazul in care ai un buget mai mic. Calitatea sunetuluie ste destul de buna, doar ca nu la fel de buna ca Echo Dot.

Apple HomePod costa 300 de dolari si este primul difuzor ce este incorporat cu Siri, poate sa adapteze sunetul in functie de camera, iar calitatea sunetului este foarte buna. Se pot controla si alte dispozitive din casa prin comenzi vocale, poate a raspunda la apeluri. Anul acesta, Apple si-a lansat al doilea difuzor inteligent, mai mic si mai ieftin, HomePod Mini. Chiar daca acesta nu are o calitate a sunetului atat de buna si o putere atta de mare ca modelul mai mare, este si el un difuzor bun.

JBL Link 20 este un difuzor inteligent portabil, are o durata de viata a bateriei foarte buna, o calitatea a sunetului la fel de buna si este dotat cu Google Assistant. Este complet impermeabil si se poate conecta la Wi-Fi. 

Acestea fiind spuse, daca vrei sa iti cumperi un difuzor inteligent, cele prezentate anterior sunt unele dintre cele mai bune si alegere tine de preferintele cu privire la asistentii vocali si in functie de buget.

Sursa;Digi24

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines