Jump to content

Probleme la Iphone si rezolvarea lor


Sasuke

Recommended Posts

iphone-11-256gb-lte-4g-verde-4gb-ram_10062049_4_1576137421.jpg

 By Stiri Gadget

Daca ai un Iphone, poate ca ti s-a intamplat sa ai cateva probleme care te enerveaza. Poate ca ti se blocheaza aplicatiile, poate ca durata de viata a bateriei nu mai este la fel de buna ca la inceput, poate ca spatiul de stocare s-a umplut prea repede si altele. Daca ai dat si tu peste aceste probleme si nu ai stiut cum sa le rezolvi, nu te panica, aceste probleme sunt destul de frecvente la Iphone, dar nu trebuie sa te grabesti sa mergi la service, pentru ca sunt usor de rezolvat. Pentru a afla, fii cu ochii pe randurile de mai jos. 

Daca Iphone-ul tau nu ramane conectat la Wi-Fi, se blocheaza, functioneaza destul de lent, forteaza-l sa il repornesti. Acest proces difera de la model la model. Daca ai un Iphone cu buton Home, trebuie sa ti apasat acest buton simultan cu cel de pornire/ oprire timp de 10 secunde, pana cand vei vedea sigla de la Apple. Dar daca ai un Iphone cu Face ID, trebuie sa apesi si sa eliberezi butonul de crestere volum, apasa si elibereaza butonul de scadere volum, apoi tine apasat butonul lateral timp de 10 secunde si ar trebui sa vezi sigla Apple daca ai procedat corect. 

Daca ai probleme de baterie, deschide aplicatia Setari- Baterie pentru a vedea ce aplicatii consuma cel mai mult. Vei gasi o aplicatie care ruleaza pe fundal sau vei vedea o aplicatie care consuma mai mult decat ar trebui. Daca ai identificat aplicatia, intra la Setari- General- Actualizare aplicatie de fundal si dezactiveaza actualizarea aplicatiei atunci cand nu o folosesti. Poti sa verifici si stare bateriei de la Setari- Baterie- Sanatatea bateriei si vei vedea daca va trebui ca bateria sa fie inlocuita. 

Apple a creat o functie de gestionare a spatiului de stocare, care arata aplicatiile care ocupa spatiu si ofera sfaturi cu privire la rezolvarea problemei de stocare. Intra la Setari- General- Stocare Iphone. Deruleaza pentru a vedea sfaturile, iar Apple iti va recomanda ce sa faci. Parcurge lista de aplicatii si vezi care ocupa cel mai mult spatiu. Apasa pe ea si vei vedea mai multe detalii. Spre exemplu, Muzica poate sa iti permita sa elimini albumele descarcate pentru a le asculta offline. 

In functie de problema, se mai poate face si o actualizare de software. Intra la Setari- General- Actualizare software. Daca o aplicatie se blocheaza frecvent, verifica daca exista actualizari in asteptare. Daca nu exista, sterge aplicatia si instaleaz-o din nou. 

Acestea fiind spuse, daca ai avut aceste probleme cu Iphone-ul tau si te-ai speriat sau te-ai enervat, poti folosi solutiile de mai sus pentru a remedia problemele si nu este nevoie sa mergi la un service, pentru ca le poti rezolva si singur.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines