Jump to content

[Update] TEAMFIGHT TACTICS


Cătălin

Recommended Posts

@ ACTUALIZĂRI ÎNTRE PATCH-URI

Eliminări de bug-uri 18 martie 

 Am făcut niște greșeli în ceea ce privește debuff-ul ''Inimii înghețate'' de reducere a vitezei de atac, permițând ca încetinirea să dureze mai mult decât plănuiam. Cu toată această vreme de iarnă, Sett a avut prea mult timp ca să-și lucreze abdomenul. Sezonul de plajă începe abia în setul următor, frate. 

Debuff-ul vitezei de atac al ''Inimii înghețate'' nu mai rămâne pe o țintă după ce aceasta părăsește raza de acțiune a obiectului.
Sett nu se va mai retrage pentru a face abdomene în timp ce folosește ''Marele finiș''.

@ SCHIMBĂRILE-CHEIE ALE PATCH-ULUI

Twitter_RO.jpg

 

# OBIECTE

Iarna eternă (Ornn) – încetinire viteză de atac: 50%35%
Ultima șoaptă – reducere armură: 80%70%
Ultima șoaptă – durată reducere armură: 3 secunde ⇒ 5 secunde
Blazonul solarilor de fier – valoare scut: 300/375/500300/350/450
Efectul oferit de ''Mantie solară'' nu mai este unic. Acum fiecare ''Mantie solară'' echipată pe o unitate își va alege o țintă din apropiere pe care o va arde o dată la fiecare 2 secunde. Foc și pară!

BUG-URI ELIMINATE

Retrogradare: paznici (4) e acum o caracteristică de argint, așa cum e normal.
Am eliminat un bug din cauza căruia abilitatea ''Schimbarea destinului'' a lui Zilean nu găsea o țintă dacă Zilean era invulnerabil datorită ''Paradoxului Zhonyei''.
Treci înapoi: acum Darius provoacă mereu daune cu ''Ghilotina sorții'', chiar dacă ținta se năpustește foarte departe de el.
Croieștei drumul: am eliminat un bug din cauza căruia Darius nu era de neoprit pe o perioadă foarte scurtă între dunk-uri.
Acum vrăjile lui Talon și Wukong declanșează în mod corect scutul anti-vrăji și efectul de amețire din ''Gheara capcană''.
Am eliminat un bug din cauza căruia, uneori, vraja ''Vortex tăios'' a lui Kennen se oprea dacă era atinsă de o vrajă identică.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines