Jump to content

OPPO Find X 2021 sau cum arată primul smartphone rulabil


Sasuke

Recommended Posts

OPPO-Find-X-2021-41-950x490.jpg

În urmă cu câteva zile am primit ocazia de a face un hands-on de 30 minute cu OPPO Find X 2021. Nu sunt prea multe de relatat după o perioadă atât de scurtă, dar discutăm despre un dispozitiv ce va constitui baza pentru o generație nouă, generație ce s-ar putea să fie adusă și în țara noastră.

Trebuie să fac o scurtă introducere.

În urmă cu câteva zile am primit ocazia de a face un hands-on de 30 minute cu OPPO Find X 2021. Nu sunt prea multe de relatat după o perioadă atât de scurtă, dar discutăm despre un dispozitiv ce va constitui baza pentru o generație nouă, generație ce s-ar putea să fie adusă și în țara noastră.Trebuie să fac o scurtă .

Mă uitam mai zilele trecute la un smartphone folosit de cineva și din față nu-mi dădeam seama ce dispozitiv este. Nu neapărat să știu numele său complet, nu-mi dădeam seama nici măcar ce marcă este. Toate arată la fel, înainte nu aveam astfel de pseudo-probleme. Pe partea de design am impresia că s-a ajuns deja la un maxim pe formatul actual.introducere

OPPO-Find-X-2021-6-960x640.jpg

Folosesc un smartphone cu ecran de 6.9 inch în poziția de daily driver și recunosc că uneori mi-aș dori să fie ceva mai compact. Sunt momente când apreciez ecranul mare (YouTube, jocuri etc), dar și situații în care nu m-aș supăra să încapă mai ușor în buzunar.

sursa:gadget.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines