Jump to content

[Știre] - Afacerea care a crescut de la zero la un miliard de dolari în jumătate de an. Ce are special?


ICSDE

Recommended Posts

Titlu Știre :                                                Afacerea care a crescut de la zero la un miliard de dolari în jumătate de an. Ce are special?

                                                  Afacerea care a crescut de la zero la un miliard de dolari în jumătate de an. Ce are special?

ȘtirePopularul joc gratuit RPG Genshin Impact de la Studio miHoYo a avut un succes masiv de când a fost lansat anul trecut și, în ciuda faptului că a fost și pe PS4 și PC, a devenit cel mai rapid joc mobil care a atins un venit de un miliard de dolari din App Store și Google Play.

După mai puțin de șase luni, Genshin Impact a depășit alte titluri de succes, cum ar fi Pokemon Go, Lineage M și Clash Royale, conform datelor Sensor Tower. În comparație, PUBG Mobile a avut nevoie de puțin peste 16 luni pentru a-și atinge cheltuielile de un miliard de dolari, după ce a început să monetizeze, în timp ce Honor of Kings a necesitat aproximativ 18 luni doar pentru iOS.

Popularul RPG a depășit Pokemon Go și Clash Royale într-un timp record


Alte date interesante dezvăluite sunt că Genshin Impact s-a clasat pe locul trei în prezent printre cele mai importante jocuri mobile care generează venituri la nivel global, este titlul cu cele mai mari încasări în afara Chinei în ultimele 30 de zile și generează venituri zilnice de aproximativ 5,8 milioane de dolari numai pe dispozitive mobile. Pe PC și PS4, aceste cifre sunt probabil similare.

O creștere a cheltuielilor jucătorilor este de obicei observată ori de câte ori este lansat un nou personaj, ceea ce nu este prea surprinzător, deoarece Genshin Impact are un aflux regulat de conținut post-lansare și caractere disponibile printr-un sistem extrem de profitabi.

Influența lui Genshin Impact în afara PC-ului, PS4 și platformelor mobile pe care este disponibilă a fost la fel de impresionantă, chiar dacă un pic ciudată. Un crossover recent KFC care a cerut fanilor să viziteze fast-food-ul din China a trebuit să fie închis din cauza încălcărilor protocolului COVID-19, deși angajații care au avut de-a face cu jucătorii Genshin Impact.

 

                                                                                                                                                                    Sursă:Sursă

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines