Jump to content

[Știre] - Actualizarea Call of Duty pe care ai așteptat-o dintotdeauna, disponibilă: îți face jocul mai mic


ICSDE

Recommended Posts

Titlu Știre :                                                  Actualizarea Call of Duty pe care ai așteptat-o dintotdeauna, disponibilă: îți face jocul mai mic

                                                           Actualizarea Call of Duty pe care ai așteptat-o dintotdeauna, disponibilă: îți face jocul mai mic

ȘtireCall of Duty continuă să fie un joc foarte popular la nivel global, dar foarte mulți gameri sunt dezamăgiți de dimensiunea exagerată a titlului. Din fericire, această problemă se va remedia printr-o actualizare.

Jocurile Call of Duty din ultimii ani, în frunte cu Warzone, au ajuns să aibă niște dimensiuni fabuloase, iar fiecare actualizare a amplificat gravitatea problemei. În mod evident, existau soluții deștepte la această problemă, dar implementarea lor a fost amânată, până acum.

Pe toate platformele pe care sunt disponibile Warzone și Modern Warfare, Activision a reduce jocurile cu cel puțin 30GB în cazul primului titlu și peste 10GB în cazul celui de al doilea. Anunțul a fost făcut în contextul lansării Season Two Reloaded.

Pentru că vestea bună nu putea să vină singură, actualizările care incorporează optimizările detaliate mai sus nu sunt deloc mici, ci chiar opusul. În cazul jucătorilor de Call of Duty Black Ops Cold War te poți aștepta la un update de 14,18GB, în timp ce amatorii de Call of Duty Warzone trebuie să descarce nu mai puțin de 57,8GB de date.

Dimensiunile umflate pentru jocurile cu buget mare reprezintă o problemă semnificativă care nu a făcut decât să ia amploare și mai mult în ultimii ani. Din fericire, se fac totuși eforturi și în direcția opusă. Pentru a micșora semnificativ timpul de încărcare al Fortnite, Epic Games i-a micșorat dimensiunea până la 60GB pe PC, anul trecut.

Acum, Activision promite un trend similar care va avea un impact asupra tuturor actualizărilor viitoare. Acestea vor fi mai mici datorită unor ”îmbunătățiri generale la sistemul general de management al conținutului”. În final, actualizarea se va reflecta și în posibilitatea de a elimina din joc modurile pe care nu le joci, precum Campaign, Multiplayer sau Special Ops. Dacă ești curios de spațiul de care ai nevoie pentru instalare, dimensiunile pot fi văzute mai jos.

PS4/PS5: 10.9GB (Warzone) / 30.6GB (Warzone and Modern Warfare)

Xbox One/Series X/S: 14.2GB (Warzone) / 33.6GB (Warzone and Modern Warfare)

PC: 11.8GB (Warzone) / 30.6GB (Warzone and Modern Warfare).

 

                                                                                                                                                             Sursă:Sursă

Link to comment
Share on other sites

  • ICSDE locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines