Jump to content

[Știre] - Pe iPhone și iPad, Apple Arcade îți aduce 30 de jocuri noi și clasice în spatele aceluiași abonament


ICSDE

Recommended Posts

Titlu Știre :                         Pe iPhone și iPad, Apple Arcade îți aduce 30 de jocuri noi și clasice în spatele aceluiași abonament

                                                            Pe iPhone și iPad, Apple Arcade îți aduce 30 de jocuri noi și clasice în spatele aceluiași abonament

ȘtireApple Arcade începe să fie o soluție foarte atractivă pentru părinții care nu vor să-și mai monitorizeze copiii din prisma microtranzacțiilor. Plătești un abonament și ai câteva zeci de jocuri fără achiziții in-app.

În România, accesul la Apple Arcade costă 24,99 lei pe lună sau 249,9 lei pe an. Asta înseamnă că, în cazul în care optezi pentru plata anuală, te bucuri de două luni de acces gratuit la serviciu. Pentru unii utilizatori, Apple a oferit și câteva promoții de acces gratuit la serviciu, până la 3 luni fără să plătești nimic.

Acum, Apple Arcade devine o propunere semnificativ mai interesantă, dacă ai suficient de mult timp liber. Colecția de jocuri din spatele acestui abonament ajunge la 180 de titluri, dintre care 30 au fost adăugate doar în ultimele câteva zile.

Unele titluri sunt complet noi și exclusive pentru platforma Apple, NBA 2K1 Arcade Edition sau The Oregon Trail de la Gameloft. Un pic mai interesantă este însă o nouă secțiune dedicată jocurilor clasice de iPhone și iPad, pe care, până la această oră, trebuia să le cumperi pentru a le încerca. Acum, le poți instala prin același abonament.

În funcție de anii tăi de utilizator de smartphone, este foarte probabil să fi auzit de toate, dar asta nu ar trebui să taie din farmec. Lista include primul Monument Valley cu actualizările ulterioare, Fruit Ninja Classic, Cut the Rope Remastered și Threes. Dacă nu le-ai jucat ”la vremea lor”, acum le poți testa fără să plătești nimic în plus.

Din nou, este important de reținut că toate aceste jocuri nu au microtranzacții. Abonamentul la Apple Arcade este singura investiție pe care trebuie să o faci pentru a te bucura de experiența completă creată de dezvoltatori.

O nouă secțiune intitulată Timeless Classics a fost de asemenea introdusă în Arcade, cu jocuri clasice precum Solitaire, Sudoku sau Really Bad Chess.

                                                                                                                                                    Sursă: Sursă

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines