AleZeWwW 0 Posted April 7 Share Posted April 7 Nickname :AleZeWwW Cu ce ai ajutat serverul de TS3 ? :Imi doresc acest grad pentru ca imi doresc sa ajut la administrarea serverului de TeamSpeaK si sa ajut membrii comunitatii Esti dispus sa stai pe canalul "Asistență Tehnică":Da Varsta (minim 17 ani):19 Ai citit REGULAMENTUL? :Da UniqueID :Am mai facut cereri dar nu stiu sa dau unique id Link to post Share on other sites
Sasuke 23 Posted April 8 Share Posted April 8 Contra cum vrei sa fii asistent cand tu nici sa gasesti un UniqueID nu poti 1 Link to post Share on other sites
WekkkTheWeak 3 Posted April 8 Share Posted April 8 Salut , nimeni nu se naste invatat , UniqueID-ul se gaseste la "Tools" -> "identitati" si iti apare acolo , daca chiar iti doresti sa ajuti , din partea mea , esti bine venit in probe , cu ocazia asta inveti sa faci din ce in ce mai multe , succes ! Link to post Share on other sites
Poseidon alias. Dani 15 Posted April 9 Share Posted April 9 Nimeni nu se naște învățat și toți merită o șansă. 😃 Unique ID-ul îl găsești la tools-identități sau mai ușor ctrl. + i Link to post Share on other sites
Survivor 1 Posted April 9 Share Posted April 9 PRO. Oricum vei fi in teste deci nu vad de ce nu si avem nevoie. 1 Link to post Share on other sites
R4U1 4 Posted April 9 Share Posted April 9 Te astept pe TeamSpeak pentru a purta un micutz dialog ! Link to post Share on other sites
Recommended Posts