Jump to content

[Champion] Yone


Tex

Recommended Posts

Numele campionului: Yone

Poza: League of Legends - PC Invasion

Poveste:

Yone și-a trăit viața respectând un cod moral strict, bazat pe datorie și onoare. Încă de când era copil, iubirea pe care o purta familiei sale l-a determinat să-și asume rolul de protector, mai ales după moartea tatălui său. Dar pe cât de răbdător și disciplinat era Yone, pe atât era de nesăbuit și obraznic fratele lui de mamă, Yasuo.

În ciuda diferențelor, cei doi erau mereu împreună, iar când Yone a mers ca discipol la faimoasa școală de spadasini din apropierea satului lor, Yasuo l-a urmat.

Pe măsură ce timpul trecea și cei doi se antrenau, Yone s-a văzut deseori nevoit să tempereze impulsivitatea fratelui său mai mic. Însă atunci când Yasuo a refuzat să fie ucenicul bătrânului Souma, maestrul tehnicii legendare a vântului, Yone i-a dăruit o sămânță de arțar (care era simbolul umilinței) ca să-și arate susținerea și încurajarea.

Yone era mândru de fratele său, dar se îndoia că înțeleptul își alesese corect discipolul. Se temea că Yasuo era prea impulsiv ca să fie un ucenic demn de învățătura maestrului său. Dar bătrânul Souma era respectat și nu lua decizii pripite.

Yone și-a ignorat grijile și a continuat să se antreneze cu cele două tăișuri gemene, câștigând repede respectul și admirația celorlalți ucenici datorită talentului său. Dar deși Yone era un spadasin fără pereche, Yasuo folosea tehnica vântului atât de bine încât antrenamentele lor erau un adevărat spectacol pentru ceilalți și o bucurie pentru cei doi frați.

Perioada de fericire n-a durat însă foarte mult, deoarece în Ionia a izbucnit războiul.

Yone, alături de mulți alți discipoli, a plecat pentru a-și apăra ținutul natal de forțele noxiene care înaintau constant, în timp ce Yasuo a fost nevoit să rămână în urmă pentru a-și proteja maestrul. Dar, într-o seară, sătenii au descoperit că bătrânul Souma murise ucis chiar de tehnica vântului pe care o preda.

Când Yone s-a întors, a aflat că Yasuo fugise.

Tânărul spadasin s-a simțit cutremurat până în măduva oaselor. Temerile lui se adeveriseră. Bătrânul Souma se înșelase.

Yone a dat vina pe sine însuși. Dacă Yasuo chiar îl ucisese pe Souma, asta însemna că fratele său mai mare nu reușise să-l învețe să meargă pe calea cea dreaptă. Iar dacă Yasuo doar își abandonase postul și-și lăsase maestrul să moară, atunci Yone nu reușise să-l învețe nimic despre disciplină. Oricum ar fi stat lucrurile, Yasuo îi ucisese deja pe câțiva dintre cei care îl urmăreau, iar Yone se simțea vinovat pentru moartea lor.

A pornit în căutarea lui Yasuo, iar când în sfârșit l-a găsit și l-a provocat la luptă, Yone a demonstrat că era un spadasin neîntrecut... dar Yasuo l-a ucis cu puterea vântului.

Însă moartea n-a fost sfârșitul. Când Yone s-a trezit pe tărâmul spiritelor, povara eșecului său îl sufoca. Cuprins de furie, a lovit pământul cu pumnii.

Un râs tunător l-a smuls din gândurile sale. S-a întors și a văzut un spirit monstruos, cu înfățișare umană și cu o sabie sângerie. Era un azakana puternic, un prădător care îl urmărise multă vreme pe Yone, dincolo de granița dintre tărâmuri.

Înainte ca Yone să apuce să spună ceva, a fost atacat.

Yone a reușit să cheme ecourile spirituale ale săbiilor sale la timp ca să blocheze atacul. Din nou însă, a ajuns să lupte într-un duel în care măiestria sa în arta sabiei era neegalată, dar în care a fost copleșit de magie.

S-a lăsat cuprins de furie. După o viață în care pusese accentul pe onoare și datorie, ceva s-a frânt în el. Într-o singură clipă de mânie, Yone a smuls sabia inamicului său și a înjunghiat demonul.

Ultimul lucru pe care l-a auzit înainte să fie copleșit din nou de întuneric a fost același râs tunător...

Când și-a revenit, Yone a descoperit că era înapoi pe tărâmul fizic, dar devenise doar o umbră a ceea ce fusese odată. S-a străduit să se ridice în picioare, amintindu-și cu greu de tărâmul spiritelor și ținând o sabie sângerie în mână. Pe față i se formase o mască ce avea chipul acelui azakana ucis. Nu o putea da jos, dar putea acum să vadă alți azakana. Nu erau încă demoni întru totul, ci se mulțumeau să se hrănească cu emoții negative înainte să se manifeste și să-și devoreze gazdele. Dar, după cum avea să descopere Yone, dacă cineva afla numele unui azakana, îl putea transforma într-o mască inertă de emoție personificată.

Chiar și așa, nu-și putea da seama dacă sau când masca azakana pe care o purta avea să se trezească iar la viață ca să-l devoreze. În viață, Yone purtase masca de protector, frate și discipol atât de mult, încât aceasta devenise identitatea sa. Dar acum, în momente de liniște, ar putea jura că-și simte masca mișcându-se, iar trecutul și conflictul cu Yasuo pălesc în fața acestei noi amenințări.

Yone vânează aceste creaturi perfide în încercarea de a înțelege ce a devenit, iar fiecare nume pe care-l află îl aduce cu un pas mai aproape de a-l descoperi pe cel al creaturii pe care a răpus-o și al cărei râs încă îl bântuie.

Nimic altceva nu mai contează pentru el. Doar aflarea adevărului

Link to comment
Share on other sites

  • Tex locked this topic
  • Sasuke unlocked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines