Jump to content

[News] - Marcel Ciolacu cere guvernului să permită exportul de măşti chirurgicale produse în România


kenveloo-

Recommended Posts

BUCURESTI - PARLAMENTARE 2020 - PSD - LAURENTIU AZAMFIREI - 19 OCT 2020

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut guvernului să liberalizeze exportul de măşti chirurgicale şi a spus că producătorii români de măşti nu au primit niciun fel de ajutor şi au fost „împiedicaţi” să-şi vândă marfa în străinătate.

„Cum e posibil ca România să interzică exportul de măști chirurgicale, dar să permită importul tuturor măștilor neconforme?!
Astăzi am vizitat una dintre cele mai mari fabrici din România, cu capital sută la sută românesc. Oameni care în pandemie s-au reinventat, salvându-și afacerea și cele 1.700 de locuri de muncă. Oameni care continuă să plătească salarii, taxe și impozite”, a declarat Ciolacu într-o postare publicată pe Facebook.

Şeful PSD a spus că decizia guvernului prin care s-a interzis exportul de măşti chirurgicale realizate local „i-a legat de mâini şi de picioare” pe producătorii români.

„Dacă nu-i ajutați, măcar nu-i mai încurcați! Liberalizați exportul de măști chirurgicale! Sprijiniți capitalul românesc”, a spus preşedintele PSD Marcel Ciolacu.

 

sursa: digi24.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines