Jump to content

[Sport] - Reghecampf, debut cu eșec la Al Ahli! La pauză era 0-3. Mitriță, doar o repriză pe teren


kenveloo-

Recommended Posts

profimedia-0363712874

Laurențiu Reghecampf a debutat cu un eșec pe banca lui Al Ahli, joi seară, contra lui Al Raed, scor 2-3, în runda cu numărul 25 din campionatul Arabiei Saudite.

Cu Alexandru Mitriță lăsat pe banca de rezerve, Al Ahli a avut o repriză de coșmar. Al Raed a condus cu 3-0 la pauză, după cele două goluri din penalty înscrise de El Berkaoui (16, 24) și reușita lui Djoum (28).

Reghecampf, debut cu eșec la Al Ahli! 
Reghecampf l-a introdus la pauză pe Mitriță, iar Al Ahli a reușit să reducă din diferență. Aseri (72) și Al Somah (90+1), din penalty, au punctat pentru gazde, însă a fost insuficient pentru ca echipa celor doi români să obțină ceva din acest joc.

În urma acestui rezultat, Al Ahli a ajuns la șase eșecuri consecutive în campionat și ocupă locul 7, cu 35 de puncte, la 13 lungimi în spatele liderului Al Hilal. În runda următoare, echipa lui Reghecampf va juca pe terenul lui Al Taawon.

Al Raed a urcat pe locul 8, cu 32 de puncte, în urma victoriei de pe terenul lui Al Ahli.

Pentru Mitriță a fost meciul cu numărul 21 din acest sezon. Internaționalul român a reușit patru goluri și a oferit cinci pase decisive.

Reghecampf a semnat înțelegerea pe trei luni, cu drept de prelungire
Tehnicianul s-a înțeles cu gruparea din Orient, iar potrivit presei din Arabia Saudită, fostul antrenor de la FCSB, dorit de curând și de Mihai Rotaru, la Universitatea Craiova, a semnat doar pe trei luni, cu drept de prelungire. "După cele trei luni, cele două părți vor discuta dacă vor continua sau nu", susține presa din Arabia Saudită. 

Antrenorul român l-a înlocuit pe Vladan Milojevic (51 de ani), tehnicianul care a avut cea mai lungă prezenţă pe banca tehnică a echipei saudite, 488 de zile, din 2014 încoace. Atunci Christian Gross rezista 730 de zile ca antrenor la Al Ahli. Instalat din nou, a treia oară, înaintea lui Milojevic, Gross a fost păstrat doar 17 zile!

Până în prezent, Reghecampf a mai antrenat echipele Gloria Bistrița, FC Snagov, Universitatea Craiova, Concordia, FCSB, Al Hilal, Litex, Al-Wahda și Al-Wasl.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines