Jump to content

[Sport] - Mesajul ferm al lui Gică Popescu: "Să lăsăm suporterii pe stadioane în Liga 1! E o teamă pe care nu o înțeleg"


kenveloo-

Recommended Posts

gica popescu

Ministerul Tineretului şi Sportului a anunţat că vor fi maximum 13.000 de suporteri la fiecare partidă de la EURO 2020 programată pe Arena Naţională (25% din capacitatea stadionului). Gică Popescu, președintele Viitorului, a declarat că această măsură trebuie să se extindă și în cazul meciurilor din Liga 1.

Gică Popescu nu doar că susține decizia UEFA ca meciurile de la EURO 2020 să se joace cu spectatori în tribune, ci consideră că acest lucru ar trebui să se întâmple și la partidele din campionatul României. Președintele Viitorului Constanța speră ca exemplul de la Campionatul European să fie preluat cel târziu din sezonul 2021/2020 al Ligii 1.

Gică Popescu: "Să lăsăm suporterii pe stadioane în Liga 1! E o teamă pe care nu o înțeleg"
"Eu mă bucur că s-a luat această decizie. Asta înseamnă că e un pas prin care vom putea să revenim la normalitatea de dinainte şi să lăsăm spectatorii pe stadion... deocamdata, într-un număr redus. Eu m-aş bucura ca, odată cu acest Campionat European, lucrurile să rămână acolo.

Adică oamenii să ramână în tribună, să nu-i mai scoatem. Eu cred că este o teamă pe care nu o înţeleg. Nu ştiu de ce nu am putea face acest lucru. Dacă se respectă măsurile impuse de către autorităţi, să lăsăm şi la Liga 1 un 25-30% dintre spectatori pe stadioane.

Eu sper ca EURO să fie un exemplu pentru toată lumea, că se poate, că există soluţii să aducem oamenii în stadioane", a declarat Gică Popescu pentru as.ro.

LPF cere de asemenea ca suporterii să participe la meciurile din Liga 1
Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan, dorește ca fanii fotbalului din România să poată urmări de asemenea din tribune meciurile din competițiile interne dacă respectă toate normele de siguranță.

"Este o decizie foarte bună. Noi sprijinim orice iniţiativă care permite reîntoarcerea fanilor pe stadioane în condiţii de siguranţă, cu respectarea normelor de protecţie sanitară. Avem o singură pretenţie pe care am transmis-o public.

Astăzi vom transmite o adresă către MTS prin care solicităm să nu se facă o discriminare... să nu se creeze o discriminare între fanii cluburilor din România şi cei care îşi doresc să participe la EURO pentru a susţine echipele naţionale favorite", a spus Justin Ștefan deunăzi.

Meciurile programate pe Arena Națională la EURO 2020:
Austria - Macedonia de Nord (13 iunie, ora 19:00)
Ucraina - Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00)
Ucraina - Austria (21 iunie, ora 19:00)
În afara meciurilor din Grupa C, tot Bucureştiul va găzdui şi o optime de finală pe care o vor disputa câştigătoarea Grupei F şi formaţia clasată pe locul al treilea într-una din grupele A, B sau C (28 iunie, ora 22:00).

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines