Jump to content

[Sport] - A recunoscut că i s-a cerut să trucheze un meci împotriva fostei echipe a lui Răzvan Lucescu: "M-au amenințat că vin să mă aranjeze"


kenveloo-

Recommended Posts

PAOK FC v AEK Athens FC - Greek Superleague

Evenimentele din urmă cu 3 ani, din Grecia, continuă să aibă ecou. Protagonistă a fost echipa lui Răzvan Lucescu de la acea vreme, PAOK Salonic, într-un derby cu AEK Atena, în urma căruia patronul de la PAOK a intrat cu pistolul pe teren.

Între timp, Ognjen Vranjes, un fost jucător de la acea vreme al lui AEK, a recunoscut că i s-a propus să trucheze acea partidă.

Ognjen Vranjes susține că i s-a propus să trucheze un meci împotriva fostei echipe a lui Răzvan Lucescu, PAOK
Bosniacul care joacă acum la Charleroi a dezvăluit cum s-a întâmplat totul. Întrebat dacă a participat la meciuri trucate, fundașul de 31 de ani a spus: "Nu știu. Când jucam în Grecia, s-a zvonit că mai multe meciuri erau aranjate, dar dacă s-a întâmplat așa, nu mă includeau pe mine.

Eu eram dușmanul acestor mafii din fotbal. Într-o seară eram acasă, când a sunat telefonul. Persoana susținea că e fotbalist sârb și a vrut să mă convingă să truchez o confruntare pe care toată lumea o știe atât de bine: jocul în care Ivan Savvidis a apărut pe gazon înarmat", a spus Vranjes, potrivit publicației Kurir.

Ognjen Vranjes: "M-a avertizat că oamenii lui vin la Salonic să mă aranjeze"
"Era la mijloc titlul la PAOK - AEK. Am spus nu și am fost amenințat. Am informat clubul imediat. Tipul a încercat totul. A început cu o conversație plăcută, apoi, când a văzut că nu cedez, m-a avertizat că oamenii lui vin la Salonic să mă aranjeze.

I-am răspuns: 'Veniți și o să vedem ce iese!' Nu mi-a fost frică nicio clipă, știam cine e președintele clubului meu. Doar ei puteau pierde, nu eu. Pentru mine, banii sunt zero în comparație cu viața.

Viața nu înseamnă să aduni bani. Nu m-aș vinde niciodată, nu mi-aș vinde echipa, antrenorul, fanii. Nu există sumă pe lumea asta pentru care să o fac", a spus Vranjes, potrivit publicației Kurir.

Meciul în cauză a avut loc pe 11 martie 2018 și a fost întrerupt la 0-0, în prelungiri, dup ce golul lui Varela, pentru PAOK, a fost anulat.

Acel moment a făcut înconjurul lumii, pentru că patronul de la PAOK, Ivan Savvidis, a intrat pe teren cu un pistol la brâu și i-a spus arbitrului: "Ești mort!" Răzvan Lucescu se afla pe banca lui PAOK, iar la acel moment a spus că este alături de patronul său. PAOK și AEK se aflau în luptă directă pentru titlu, însă meciul a fost decis la comisii, 0-3 la masa verde, iar PAOK a pierdut titlul.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines